YILMAZLARIN MEVLİDİNDE CEMAAT CAMİYE SIĞAMADI...

Pazar günü öğleden sonra verilen mevlit de cami cemaati camiye sığamadı. Selahattin Yılmaz için okunan dualara onlarca insan ayakta kalarak icabet etdi. Kuran okuyan Sarıyer Maden Camisi imamlar ilk defa böyle bir kalabalık görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Bu haber 2018-01-15 12:50:52 eklenmiş ve 2095 kez görüntülenmiştir.

YILMAZLARIN MEVLİDİNDE  CEMAAT CAMİYE SIĞAMADI...

 

2017 yılının son haftasında iş adamlarımızdan Saffet Balıkçılık Firmasının sahibi Saffet Yılmaz'ın abisi Selahattin Yılmaz hakkın rahmetine kavuşmuştu. Cenaze memlekete götürülerek binlerce hemşerimizin katılımıyla, Ardahan'da doğduğu topraklara defin edilmişti.

 

Saffet Yılmaz başta olmak üzere Yılmaz Yılmaz gibi yurt dışı iş yapan iş adamları, Hoçvan Federasyonu, bağlı dernekler, birçok dernek başkanı da bölgeye giderek Yılmazı son yolculuğunda birlikte uğurlamışlardı.  Ardahan'da taziyeler Mucuc (Beşiktaş) Köyü taziye çadırında kabul edilmişti.

 Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Bu hafta sonu da rahmetli Selahattin Yılmaz İçin Saffet Balıkçılık'ın sahibi iş adamı Saffet Yılmaz, bölge STK yapılanmamızın mimarlarından Güven Yılmaz  ve yakınları rahmetli ağabeyleri için Mevlit ve kuran-i kerim okuttular.

 

Pazar günü öğleden sonra verilen mevlit de cami cemaati camiye sığamadı.  Selahattin Yılmaz için  okunan dualara onlarca insan ayakta kalarak icabet etdi.  Kuran okuyan Sarıyer Maden Camisi  imamlar ilk defa böyle bir kalabalık görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

 Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Volkan Kaya gibi bölgemizin önde gelen yüzlerce iş adamı, Hoç-Fed başkanı Latif Yılmaz ve yönetimi başta olmak üzere onlarca STK ve STK temsilcileri binden fazla insan verilen mevlide icabet etdi. Her dini etkinlikte olduğu gibi kadınlar da ayrı bir bölümde okunan mevlid'e  ve dualara eşlik ettiler.  

 

Din görevlileri kuran ve mevlit okudular. Tüm cemaat birlikte yapılan dualara icabet ettiler. Duaların ardında adet olduğu üzere yemek ikramı yapıldı.

 

İkramın ardından Cenaze nedeniyle memlekete gidip taziyelerini sunamayan yüzlerce hemşerimiz Saffet Yılmaz başta olmak üzere Yılmaz ailesine burada taziyelerini sunarak ailenin yaptıkları hayır-hasanatın kabul olması için dua ettiler. 

 

YILMAZ AİLESİ MEVLİT FOTO GALERİ...

ETİKETLER : YILMAZLARIN MEVLİDİNDE CEMAAT CAMİYE SIĞAMADI...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA