EMNİYETE SİBER SUÇ DUYURUSU...

İnternet ortamında sürekli siber saldırıya uğruyoruz. Emniyete e-mail atacağımız bir tek e-mail bulamadığımız için haber yoluyla suç duyurusunda bulunuyoruz.
Bu haber 2018-01-13 12:38:06 eklenmiş ve 1180 kez görüntülenmiştir.

EMNİYETE SİBER SUÇ DUYURUSU...

 

İnternet ortamında sürekli siber saldırıya uğruyoruz. Emniyete e-mail atacağımız bir tek e-mail bulamadığımız için haber yoluyla suç duyurusunda bulunuyoruz.

 

Siber suçlarla mücadele birimlerinin 24 saat işleyen e-mail sistemleri varmı yokmu tüm aramalarımıza rağmen bulamadık. Bulamayınca da bu haberi yapmak zorunda kaldık.

 

Bu siber saldırılar bize büyük kayıplar yaşatmaktadır. Sistemimizden faydalanan, sistemimizde yer alan  yüzlerce firma ve derneğe zarar vermektedirler...

 

Sistemimize, medyamıza saldırı yapanlardan tüm kanuni haklarımız saklı kalmak kaydıyla şikayetçiyiz...

 

Son yapılan siber saldırıda 0cak 2018 in (http://stkismesaj.com/  ) sitesinde  yer alan tüm data silindi.  Aylarca yaptığımız çekimler, emek vb. büyük bir maddi kayba da uğratılıyoruz.

 

Siber saldırıyı gerçekleştiren, en son  saldırıda bulunan IP adresleri aşağıda sıralanmıştır.

 

IP: 104. 244 73 161   Tarih:  13-01-2018

IP: 54 36 148 233       Tarih:  13-01-2018

IP: 109 63 239 21       Tarih: 13-01-2018

 

Yapılan bu saldırıyla son 2 hafta yüklediğimiz firma-mesaj vb. haber ve bilgiler sistemden silinerek büyük bir zarara uğratılmış bulunmaktayız.

 

Ayrıca sisteme giriş çıkış yapan tüm IP'ler bizde mevcut olduğu gibi, emniyetin istemesi halinde sistemdeki tüm IP'ler , domain ve hostinglerimizin bulunduğu firma bilgileri de istendiği anda verilecektir...

 

 

AŞAĞIDAKİLER ANA YAYIN SİTLERİMİZDİR:

 

Doğu Kültür Medya (www.dogukultur.com),

İş Dünyası Firmalar (isdunyasi-firmalar.com), 

Sivil Toplum Kurumları -Dernekler  (stk-dernek.com)

İş dünyası dernek mesajlar (stkismesaj.com)

 

İş Dünyası,  firmalar, mesajlar... gibi sitelerimizde yüzlerce dernek firma  yer almaktadır. Kamu yararı gözeterek E ticaret alanında yılda firmalara 5-10 milyonluk katkılar sağlıyoruz. İnternet ortamında onlarca insan kurduğumuz sistemden iş anlamında faydalanıyor.

 

Doğu Kültür Medya İstanbul ve Serhat illeri başta olmak üzere  yurt dışında da internet üzeri onlarca temsilcisi olan bir firma. Onlarca gönüllü çalışanla derneklere, iş dünyasına büyük katkılar sunduğu gibi, onlarca insanda bu sistemden kendine iş-istihdam sağlamaktadır. Kamu yararı açısından eşsiz bir firmadır.

 

Önemli Not:

Doğu Kültür Medya'ya her yıl,  yıl boyunca düzenli siber  saldırılar yapılmaktadır. Temel nedeni 30 yıllık bir gazetecilik ve yayın deneyimi yanı sıra sistem stratejik-milli bir çizgi izlemekte bu da sistemi yerel-ulusal-küresel ihanet şebekelerinin saldırısına açık hale getirmektedir. Saldırıyı yapanlar kimlerse içerdeki-dışarıda ki ihanet şebekeleriyle buralardan beslenen çetelerle irtibat içindedirler. Bir başka ifadeyle Doğu Medya iç ihanet şebekelrine ulaşmada önemli bir anahtardır. Bu anlamda büyük bir hassasiyet ve tizlikle araştırtmasını istiyoruz...

 

DOĞU KÜLTÜR MEDYA GENEL YAYIN YÖNETMENİ YUSUF SİT

İNFO@DOGUKULTUR.COM

 

 DETAYLI İRTİBAT TIKLAYINIZ...


 

ETİKETLER : EMNİYETE SİBER SUÇ DUYURUSU...
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA