YENİ YILI BOĞAZ'DA KARŞILADILAR...

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Yönetimi 2018 yılını, yeni yılı İstanbul Boğazı üzerinde Galata Köprüsünde kahvaltılı bir toplantıyla kutladı. Yeni yılı boğazda karşıladılar.
Bu haber 2018-01-02 17:33:04 eklenmiş ve 1369 kez görüntülenmiştir.

YENİ YILI BOĞAZ'DA KARŞILADILAR...

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Yönetimi 2018 yılını, yeni yılı İstanbul Boğazı üzerinde Galata Köprüsünde kahvaltılı bir toplantıyla kutladı. Yeni yılı boğazda karşıladılar.

 

Dünya ve Türkiye 2017'den 2018'e giriş yaparken bizde Doğu Medya olarak en çok bölgemizin STK'larını takip ediyoruz.

 

Bu takipte tarafsız ve objektif bir şekilde STK'larımızı kamuoyuna taşırken Doğu Medya uzmanlığıyla da STK'larımızın, iş dünyamızın artı-eksilerini ortaya koyuyoruz.

 

2017'den 18'e geçerken federasyon ve  derneklerimiz, Ardahan Eğitim Vakfıyla  hep birlikte Ardahan Tanıtım  Günleriyle tarih yazdılar.

 

İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (ARDER)   yaptığı dayanışma gecesiyle Türkiye geneli Ardahanlıları birbiriyle buluşturarak "Ardahanlıların Büyük Buluşmasına" imza atdı.

 

Hoç-Fed Dengbejler Gecesiyle yüzyılların-binyılların klam-stran kültürünü günümüze taşımayı geleneksel bir hale getirdi. 2018'e girerken yine Dengbejler Gecesiyle mükemmel bir kültür-sanat  etkinliğe imza atdı.

 

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) yine onlarca öğrenciye burs vererek, STK'ları birbiriyle buluşturarak o güzel-mükemmel farkını  ortaya koyduğu gibi  bu ayın 5'inde (5 ocak Cuma Akşamı) Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürkün konuşmacı olarak katıldığı " Medya ve Sivil Toplum Örgütlerinin Birbirleriyle İlişkileri" sempozyumunu Maltepe TSKM'de düzenlemektedir.

 

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği ise 2017 yılının en önemli Yönetim kurulunu ortaya çıkardılar.  Merkezi Sultangazi ilçesinde olan bu derneğimiz kongrelerini yaparken bir-iki istisna dışında bütün derneklerin içine girdiği hatalara girmeyerek köy-il-ilçe kendi bölgelerinde ne kadar dernek varsa dernek başkanları başta olmak üzere en kurumsal yönetimi ortaya çıkarabilen bir dernek. Bir başka deyişle yönetim, denetim, katılım ayaklarını en sağlam şekilde oturtabilen bir dernek.

Örneğin 1. önceki yönetimde başkan olan Yavuz Uzunkaya,  Akın Bozkaya'nın başkan seçildiği yeni yönetimde başkan vekilliğini yaparken, eşi Leyla Uzunkaya Kadın kolları başkanlığını yapıyor. Kurucu Başkan Mustafa Darboğaz başta olmak üzere dernekte başkan ve yöneticilik yapan herkes ya yeni yönetimde birebir yer alıyor, yada etkinliklere birebir katılıyorlar. Ve derneğin yönetiminde birbirinden değerli iş adamlarımız gazeteci ve sanatçılar yer almaktadır.

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği'nin bu  Dev Yönetim Kadrosu İstanbul Boğazında Galata Köprüsünde  Hemşerilerimizin İşlettiği Bir Mekanda Mükemmel Bir Kahvaltıyla Yeni Yıla Girdiler. Kahvaltıda birbirleriyle buluştular. 80-100 arası olan bu yönetimi görenler bir derneğin yönetim kurulundan ziyade bir dayanışma gecesi zannederler.

 

31 Aralık 2017 yılının son günü gerçekleşen kahvaltıda ortaya çıkan fotoğraf tartışmasız Ardahan Dernekçiliğinin en kurumsal yönetimine İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneğinin sahip olduğunu ortaya koydu.  Dernek her ziyaret ve etkinliğini deyim yerindeyse bir orduyla yapıyor.

 

Kahvaltıda Başkan Akın Bozkaya Derneğin icraatları hakkında bilgi verdi. Herkesin yeni yılını kutladı. Yönetim kurulu üyeleri de hakeza yeni yıl ve yönetimle ilgili düşüncelerini ifade ettiler. Sanatçı Erkan Ergezer söylediği türkülerle coşturdu. Derneğin YK kurulunda olan Gazeteci Yusuf Yasin Sit'de Sultangazi'de  gazetecilik yapan Hasan Tik'le  baştan sona derneği takip etdi.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

 

ETİKETLER : YENİ YILI BOĞAZ'DA KARŞILADILAR...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA