GÜNEY FRANSADAN TÜRKİYE'YE BİR İNŞAAT DEVİ YILMAZ YILMAZ

Yılmaz Yılmaz Güney Fransa'dan İstanbul'a buradan bölgemize Ardahan'a kadar uzanan bir çizgide ulusal-uluslararası bağlamda inşaat sektörünün devlerinden. Ulusal ve uluslararası bir kimliğe sahip bir işadamı.
Bu haber 2017-12-31 16:18:10 eklenmiş ve 288964 kez görüntülenmiştir.

GÜNEY FRANSADAN TÜRKİYE'YE BİR İNŞAAT DEVİ YILMAZ YILMAZ

 

Yılmaz Yılmaz Güney Fransa'dan İstanbul'a buradan bölgemize Ardahan'a kadar uzanan bir çizgide ulusal-uluslararası bağlamda inşaat sektörünün devlerinden. Ulusal ve uluslararası bir kimliğe sahip bir işadamı. Türkiye'den Fransa'ya aralarında milletvekili, belediye başkanları, iş adamları sanatçıların yer aldığı onlarca insan her yıl kendisini ziyaret etmektedir. Mütevazi kişiliğinden dolayı pek tanınmayı istemeyen Yılmaz Yılmaz'ı Doğu Medya olarak  hemşeri camiamıza taşıyalım dedik.

 

İş anlamında uluslararsı bir ünvanı olan Yılmaz iş yaşamındaki  başarısını da fazlasıyla toplumsal alana taşıyabilen duyarlı bir insan. Bölgemizi ilgilendiren birçok etkinlikte en ön saflarda. Bir çok derneğe yaptığı yardımlarla öne çıkmaktadır. Ciddi STK'ların oturmasında kurumsallaşmasında önemli aktörlerden biri.  Bir ayağı memlekette bir ayağı İstanbulda ve Fransada her yerde halkla derneklerle içiçe...

 

Birçok iş adamı, insan yurt içinde, İstanbul'dan  bölgemize gidip yatırım yapmaktan kaçınırken Kendisi 2010-11 yıllarında tarım ve hayvancılık sektöründe  Ardahan'a en büyük yatırımı yapan iş adamı oldu. Bölgemizin en büyük tarım va hayvancılık alanında faaliyet gösteren ilk çiftliği kendi köyüne kurdu.  Ardından diğer iş adamları bu alanda bölgeye yönelmeye başladılar.

 

Yılmaz Yılmaz gerek iş yaşamındaki başarılarıyla, gerekse sivil topluma toplumsal alana yaptığı katkılarıyla, duyarlı yurtsever kişiliği ile, toplumsal alana rol ve model olan, toplumsal alana plan ve proje sunabilen kişiliği ile gerçek anlamda bir iş adamı. Bu anlamda iş adamı kimliğinin siyasi, ekonomik, kültürel alanlarda içini doldurabilen, topluma, toplumsal alana plan -proje sunabilen bir insan. Fransa'dan Türkiye'ye bütün bunları yaparken asla kişisel çıkar ve menfaat peşinde koşmayan doğduğu topraklara hizmette yarışan bir insan olarak öne çıkmaktadır.

 

 

YILMAZ YILMAZ KİMDİR...

 

Yılmaz Yılmaz 1962 Ardahan Doğumlu. 1979-80  O yıllarda  Karsın en meşhur lisesi olan Kars Alparslan Lisesi mezunu.

1986 yılında İzmir'e yerleşti. Mali Müşavir olarak iş hayatına atıldı.  1988 yılanda Fransa'ya yerleşti.  1990 yılında   Güney Fransa'da  özellikle villa tipi evler "Yilmaz Construction"  firmasını kurdu.

Firma villa tipi evlerin yanı sıra,  YRYS  Firmasıyla da çelik kapı -pvc pencere pimapen sektöründe de Güney Fransa'nın en önde gelen firmalarından.

 

2010-11 yıllarında modern tarım ve hayvancılık alanında Ardahan'a doğduğu köye Mucuc (Beşiktaşa) Ardahan ve bölgenin en modern çiftliğini kurdu. Çiftlikte hayvan besiciliğinden modern feni ahırlara herşey mevcut.

 

2017 yılında Fransa'dan İstanbul'a inşaat sektöründe yeni projelerle ortaya çıkan Yılmaz, İstanbul başta olmak üzere  Türkiye'de inşaat sektörüne girmeye başladı.

 

 Kendi köyü başta olmak üzere Hoç-Fed gibi bölgemizin Ardahan'ın en düzeyli en büyük derneklerinde, yaşadığı Fransa'da birçok dernekte  kurcu üye, üye ve bölgemizde STK  alanına üst düzeyde katkı yapan bir iş adamı.

 

 

YILMAZ YILMAZ YENİ YILINIZI DA KUTLADI...

 

YILMAZ CONSTRUCTİON ve YRYS firmalarının sahibi iş adamı Yılmaz Yılmaz hemşeri camiamız başta olmak üzere herkesin yeni yılını kutladılar.

Yılmaz, yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere gezegen çapında tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz dediler.

 

 

 

YILMAZ CONSTRUCTİON FİRMANIN

BÜTÜN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

YILMAZ YILMAZ HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ... 

 

 

ETİKETLER : GÜNEY FRANSADAN TÜRKİYE'YE BİR İNŞAAT DEVİ YILMAZ YILMAZ
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA