İRAN -TÜRKİYE SİYONİST YIKIM KUŞATMASINI YIKMASALAR KENDİLERİ YIKILACAKLARDIR...

İslam Dünyası ve Ortadoğu'da yüzyıllardır süren siyonist oyunların sonuna gelindi. Bir başka deyişle gezegen çapında ideolojilerle, teolojilerle, algılarla, operasyonlarla... insanoğlunun birbirine karşı oynayabileceği oyunlarında sonuna gelindi.
Bu haber 2017-12-29 21:26:34 eklenmiş ve 1260 kez görüntülenmiştir.

İRAN -TÜRKİYE SİYONİST YIKIM KUŞATMASINI YIKMASALAR KENDİLERİ  YIKILACAKLARDIR...

 

İslam Dünyası ve Ortadoğu'da yüzyıllardır süren siyonist oyunların sonuna gelindi. İçine girdiğimiz 21. yüzyılda devlet-firma aile yada lobi a dediğinde bu a artık z ye kadar çözülmektedir. Bir başka deyişle gezegen çapında ideolojilerle, teolojilerle, algılarla, operasyonlarla... insanoğlunun birbirine karşı oynayabileceği oyunlarında sonuna gelindi.

 

Siyonist lobiler, dünyayı işgal eden siyonist küresel katil firmalar, aileler açık açık dünyayı işgal, soykırım, terörizm... hertür argümanı kullanarak köleleştirmeye çalışıyorlar ve bunu da gizlemiyorlar açık -açık yapıyorlar. Ortada komplo filan da yok  tüm insanlığa ve dünyaya küresel soykırımcı kapitalizmin siyonizmin açık açık soykırım -köleleştirme saldırısı var. Bu saldırıyı da insanlık yüzyıllardır yaşıyor, günümüzde ise 24 saat canlı izliyoruz. Askeri darbeler, terörizm, ekonomik terör, medya terörü, soykırım, vesayet savaşları...

 

ABD'nin Kudüs kararında dünya ve insanlık buna geçit vermeyeceğinin kuvvetli bir işaretini verdi. Türkiye'nin ise İslam dünyasının lideri olduğunu ortaya koydu. Dünyanın siyonizme dur deme gerçeğinin altı doldurulamazsa siyonist israil dünyayı patlatacaktır....

 

Biz bu düğümün çözüleceği iki ana ülkeye dikkati çekeceğiz:  

 

İran ve Türkiye

 

İran'da, Türkiye'de Osmanlı İran savaşlarından beri yüzyıllardır ırk-mezhep sınırlarıyla parçalanan ülkeler. Molla rejmi İran halkını bitkisel hayata çekmiş özgür iradelerini ellerinden alarak köleler sürüsüne çevirmiştir.   Türkiye dışında hiçbir İslam ülkesinde demokrasinin d si yok.

 

İran ve Türkiye Pakistan -Afganistan'dan Filistin'e yeniden bir siyasal yapılanmaya gitmeseler küresel katil firmalar- siyonizm ergeç iki devleti de tarih yapacaktır. Yıkacaktır. Filistinden Pakistana dil-din-ırk ayrımı yapmadan bütün halkların bu gerçeğe yoğunlaşması gerekmektedir.

 

Yeniden bir siyasal yapılanma için hilafet kurumu yada siyonist saldırı ile kuşatılmış ülkelerin AB benzeri bir yapılanma ile mi düze çıkacağı şimdilik muamma. Ne İran, ne Türkiye, nede Pakistan gibi ülkeler bugüne kadar bu yakıcı gerçeği bu coğrafyada yaşayan halkların beklentisine cevap ve çözüm olacak şekilde ele almadılar.

 

Bu konuda çözüm üretilmezse Arap rejimleri, suriye-ırak  gerçeğinde görüldüğü gibi TR ve İran içinde aynı son kaçınılmaz olacaktır. ABD ve Siyonistler istemezse uyduruk arap rejimleri iki dk. yaşayamazlar ayakta duramazlar... İslam dünyası ve Ortadoğuda çözüme gidecek yeniden bir siyasal yapılanma üretilemezse İran Ve Türkiye başta olmak üzere hiçbir İslam devletinin geleceği olmayacaktır.

 

İran ve TR yüzyıllardır (Ki Bu iki devlet Kürt-Türk-Fars Halkalarının ortak gücüdür) siyonizmin derin saldırısıyla paçavraya çevrilmiş bulunmaktadırlar. Sahte suni sınırlar, ırk-mezhep sınırları, sahte suni sınırlarla parça-parça edilip, Kürdistan coğrafyası bütün devletleri bitiren bir sahtekarlıkla parça-parça yapılmıştır...

 

Bu parçalanmışlığa Filistin'de eklendiğinde Pakistan'dan Filistin'e Çin'in sınırlarından Doğu Avrupa sınırlarına halklar resmen siyonizmin üzerlerinde hertür oyunu oynadığı koyun sürülerine çevrilmiş bulunmaktadırlar.

 

Kürt Sorunu-Filistin sorunun çözümü İran ve TR'nin Pakistan'dan Filistin'e sahte suni sınırları, fiziki sınırları  kaldırma,  Siyonist İsrail yayılmasına set çekme ve yeniden bir siyasal yapılanmayla ortaya çıkmalarıyla  mümkün. Bu ya hilafet kurumunun işletilmesiyle yada AB benzeri bir birlikteliğe gitmekle mümkün.

 

Sözkonusu coğrafyadaki bütün halklar mensup oldukları devletlerin küresel katillere çalışıp çalışmadığını işaret ettiğimiz bu gerçeğe bakarak anlayabilirler. Halklar içinde yaşadıkları devletleri bu birlikteliğe yöneltmezlerse soykırım ve kölelik kaçınılmaz sonları olacaktır.

 

Sonuç olarak yüzyıllardır önümüze sürülen ırk-mezhep-ideolojilerin hepsi içi boş yemler. Çinin Sınırlarından Afrika'nın derinliklerine küresel soykırımcı kapitalin, firmaların, siyonizmin derin ve açık işgali var. Tehdit altındaki hiçbir halk ve devlet bu saldırıyla tek başına cevap vermeyeceğine göre... Devletler ve halklar bu işgale karşı ortak çözüm üretmek zorundadırlar. Bundan dolayı İslam dünyası başta olmak üzere bütün gözler İran ve TR'ye çevrilmiş bulunmaktadır.

 

Çözüm basit, demokrasi, özgürlük, birlik, sahte suni sınrlar, fiziki sınırlar, ırk mezhep sınırlarının kaldırılması... Bu yönde gelişmeler hayati önemde, bu gelişmeler hayata geçmezse  bitkisel hayta çekilen İran ve iran halkı ardından Türkiye'yi tarihe gömerler. İran halkının uyandırılıp molla rejmine baskı kurması sağlanmalıdır. Yüzyıllardır süren bu parçalanma herkesi güçten düşürüp bitirmektedir. Bölgenin birleştirici çimentosu, bel kemiği  olan Kürtleri  ise ayrıştıran bir pozisyona çekilip tarihten siliniyorlar. Yani mevcut koşullarda ne müslümanların, ne ermeni ve yahudilerin... hiçbir halkın geleceği yoktur. İslam dünyası demokrasi-özgürlük-insan hakları-adalet kavramlarıyla yeniden siyasal birliğini ırk-mezhep üstü kurmak zorundadır.

 

Aksine siyonizmin Çinin sınırlarından Afrika'nın derinliklerine tüm halkları soykırıma ve köleliğe çekmesini hiçbir güç engelleyemeyecektir. Bu çöküş dünyanın da çöküşü ve bitişi olacaktır. Kürtlerin parçalanması ve güçten düşürülmesi ırak-suriyeyi paçavraya çevirdi. Tüm küresel katiller halkını kırıp bu coğrafyaları yer altı üstü herşeyiyle parsel parsel bölüşmeye başladılar, Golandan Kurdistanın içlerine tüm kaynaklar siyonist firmaların eline geçti... İslam dünyası uyanmada gecikirse aynı sonu TR ve İranda yaşayacaktır. Hepsi düşecektir...  

 

Kürt sorunu ve Filistin sorunun çözümü de bu ana gerçeğin içinde ve birbirine sıkı sıkıya bağlıdır. Ya birlik ya yıkım seçeneği dışında çıkış yoktur.  Kürt sorunu-Kudüs-Filistin sorunu doğru kavranmadıkça ırkçı-mezhepçi  yaklaşımlar bitirilmedikçe bu iki sorun tüm İslam dünyasını bitkisel hayata çekmiştir, hastalık tedavi olmasa tüm halklar için ölüm kaçınılmazdır... Ki zaten günümüzde İslam dünyasının bir bütün yaşadığı sorunlar 2 milyara yakın Müslümanın içinde olduğu durum, durumun vehametini açıkça ortaya koymaktadır.

 

 

İslam dünyası yeniden siyasal yapılanmasını hayta geçirirse yüzyıllardır siyonizmin oyuncağına çevrilen yahudi halkıda kendilerini esarete alan siyonizmi,  ırk-din sınırını yıkarak tarihte olduğu gibi bu bütünün bir parçasına evrilerek  soykırım çemberlerinden çıkacaklardır. Dünya normalleşecek, insan saffarideki av hayvanı olmadığını... özüne dönüş yapacaktır. İnsanlığın uzaya açılma dönemi başlayacaktır... Bu düğümün 1. çözüm noktası Molla rejmindedir. Molla rejmi bu yolda gereken adımları atmazsa derin siyonist oyunlarına son vermezse halkına özgürlük kapılarını açmazsa sonu hem yakındır, hemde çok kötü olacaktır...

ETİKETLER : İRAN -TÜRKİYE SİYONİST YIKIM KUŞATMASINI YIKMASALAR KENDİLERİ YIKILACAKLARDIR...
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA