SAADET PARTİSİ İST. İL TEŞKİLATI YEREL MEDYA İLE BULUŞTU....

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı İstanbul Yerel Medya ile buluşma ve tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya yoğun bir katılım oldu.
Bu haber 2017-12-27 08:32:59 eklenmiş ve 1165 kez görüntülenmiştir.

SAADET  PARTİSİ İST. İL TEŞKİLATI YEREL MEDYA İLE BULUŞTU....

 

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı İstanbul Yerel Medya ile buluşma ve tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya yoğun bir katılım oldu.

 

İl başkanı Dr. Abdullah Sevim başkanlığında gerçekleşen yerel medya ile tanışma toplantısına İstanbul yerel medyadan yoğun bir katılım oldu. Tek bir bayan gazeteci vardı. Beykoz Olayın sahbi Eda Seskır. 

 

Tekstil kent'te bir otelin konferans salonunda akşam yemeğinin ardından dua edildi. Ardından toplantıya geçildi. Saadet Partisi İst. İl Bşk Dr. Abdullah Sevim dünya ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

 

Ekonomi, İşsizlik, İstanbul yerel yönetimler,  imar-yapılaşma, iç dış siyaset konuları hakkında bilgi verildi. Konuşmanın ardından basın mensuplarının sorularına soru-cevap şeklinde cevaplar verildi. Önemli belirlemeler yapıldı. Genel anlamda klasik muhalefet anlayışı dışına çıkılmadı...

 

İSTANBULDAN TERSİNE GÖÇ SAĞLANMALIDIR 

 

Sevim İstanbul'da nüfus yoğunluğu bilimsel açıdan insan sağlığını etkileyecek bir aşamada olmasına rağmen, yolar, sokaklar, caddeler, kentler  alt yapı olmadan toplu konutlarla iyice boğulmaktadır. İstanbul iş-istihdam açısından cazibe merkezi olmaktan çıkarılmalı, yatırımlar Anadoluya kaydırılmalıdır. Bu anlayışla hareket edilirse trafikte bırakın arabaları, arabalar yerine sokaklarda, caddelerde  insanlar yürüyemez ve nefes alamaz hale gelmeye başladılar. İstanbul Boğazı başta olmak üzere İstanbul'un bin yılların kadim şehrinin tarihi-kültürel görüntüsünden eser kalmadı. Yükselen dev beton bloklar tarihi-kültürel ekolojik vb. bir çok açıdan eşsiz olan bu şehir  yok ediliyor...Güvenlik zaafiyeti had safhaya çıkmaktadır. İstanbul iş-istihdam açısından çekim merkezi olmaktan çıkarılmalı, yatırımlar Anadolu'ya kaydırılmalıdır. Tersine göçü sağlayacak koşullar oluşturulmalıdır.

 

CHP VAR OLDUKÇA AK PARTİ İKTİDARDAN İNMEZ...

 Türkiye'de muhalefet açığı herkesin malumu, CHP ile kitleler korkutuluyor. Bu kefereler gelirse.... din iman elden gider manasına gelen belirlemelerle, CHP'nin de bu korkuları depreştiren politikalarıyla Ak Parti zirve her seçimde zirve yapıyor.

 

AK PARTİ KUTUPLAŞMADAN BESLENİYOR...

 

Hdp, Chp, iyi parti ... siyasi partiler bu ülkenin bir gerçeği. Siyaset husumet-hasım olmaktan çıkarılıp hizmet yarışına dönüştürülmeli.  Diyalog kapıları sonuna kadar açılmalı. Siyasi partiler birbirinin hasmı değil, rakibi olmalı.

 

TERÖRLE MÜCADELEDE BATAKLIK KURUTULMALIDIR...

 

Terörle mücadelede ise teröristin öldürülmesine yönelik politikalarla hareket ediliyor. Bir başka deyişle sinekler tek tek öldürülmeye çalışılıyor. Terör cephesinden de vatan savunmasında da ölen insanlar bu ülkenin vatandaşları. Onlardan 3, bizden bir kişi öldü, rakam mantığı ile terörizm çözülmez, bitmez. Bataklıklar kurutulmadan sinekler üremeye devam eder. Terörü doğuran sebepleri ortadan kaldırmalıyız. Terörle mücadele ve terörizmle mücadele ayrı şeylerdir.

 

Yerel Medyanın birbiriyle buluşmasında, medyanın, ülkemizin, siyasetin, iktidar-muhalefetin sorunlarının ortaya konmasında gayet güzel yaralı bir toplantı oldu. Klasik Saadet Partisinin fakının ortaya konduğu güzel bir toplantı gerçekleşti. 

 

SP YEREL MEDYA BULUŞMASI FOTO GALERİ...


ETİKETLER : SAADET PARTİSİ İST. İL TEŞKİLATI YEREL MEDYA İLE BULUŞTU....
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA