Mazlum Çimen'in Iğdır Konserine Yoğun İlgi

Alyans düğün salonunda gerçekleşen konsere özellikle üniversiteli gençlerin ilgisi oldukça fazla iken her kesimden vatandaş konseri ilgi ile takip ederek eğlendiler
Bu haber 2017-12-25 15:43:00 eklenmiş ve 1419 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Mazlum Çimen konseri yoğun ilgi gördü.

Alyans düğün salonunda gerçekleşen konsere özellikle üniversiteli gençlerin ilgisi oldukça fazla iken her kesimden vatandaş konseri ilgi ile takip ederek eğlendiler.

Mazlum Çimen’in sahne almasının ardından sahneye çıkarak kısa bir konuşma yapan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit;” Öncelikle hepiniz hoş geldiniz demek istiyorum. Bugün belki salonumuz sizin bu neşeniz ve ilginiz karşısında yetersiz kaldı ama size söz verdiğimiz gibi bu organizasyonlarımız devam edecek ve bir sonraki organizasyonumuzda daha kalabalık daha iyi şartlarda birlikte olacağız. Ben değerli hocama da her bir şarkısıyla, türküsüyle yüreğimizi okşadığı için ve bizi kırmayarak Iğdır’ımıza geldiği için de çok teşekkür etmek istiyorum. Şunu da söylemek isterim son zamanlarda bölge olarak, coğrafya olarak, ülke olarak çok zor zamanlar geçirmekteyiz. Ama buradan onurlu şekilde dimdik direnen herkese selamlarımızı, sevgimizi ve saygımızı göndermek istiyorum. Bu onurlu direnişler bizlere zaferi, bu onurlu direnişler bizlere geleceği inşa edecektir. Tekrardan buraya geldiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür etmek istiyorum.” Dedi.

Başkan Yikit’in ardından konuşan Mazlum Çimen;” Ben öncelikle Iğdır Belediyesine, Belediye Başkanımız Murat Yikit’e ve bizim buraya gelmemize Iğdır’ın bu sıcak insanlarıyla buluşmamıza vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Iğdır’a gelip insanların bu neşesini ve ilgisini görmek yüreğimizi okşadı. Umarım bir daha Iğdır halkı ile buluşuruz.” Dedi.

Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’in Mazlum Çimen ve ekip arkadaşlarına çiçek vermesinin ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardında konser sona erdi.

Konserden İki Kare: 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA