KURDİSTAN ERDOĞANI BİR FATİH GİBİ KARŞILADI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari ve Şırnak kongreleri için Kürdistan'daydı. Kürtler TC kurulduğundan beri rejimle savaşlarını Erdoğan'ı bir fatih gibi karşılayarak bitirdiler.
Bu haber 2017-12-23 22:37:20 eklenmiş ve 1318 kez görüntülenmiştir.

KURDİSTAN ERDOĞANI  BİR FATİH GİBİ KARŞILADI...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari ve Şırnak kongreleri için Kürdistan'daydı. Kürtler TC kurulduğundan beri rejimle savaşlarını Erdoğan'ı bir fatih  gibi karşılayarak bitirdiler. Kürtlerin bu coşkulu karşılamalarının altında yatan gerçek ise Ak Parti döneminde terör ve terörizmin kökünü kazınması, diktatör ve puta tapıcı TC'nin Ak Parti tarafından  tarihe gömülmesi, ve Ak Partinin İslama ve dine karşı saygılı mükemmel kimliği oldu. Bu gerçeklerden dolayı Kürtler Erdoğan'ı bir fatih gibi karşıladılar.

 

Kürtler Cumhuriyet tarihi boyunca hiç kimseyi böyle karşılamadılar. Sen rahat uyu biz nöbetteyiz, sen emret  Kudüs'ü biz fethedelim, sen Osmanlısın, sen Vahdettinsin, sen Fatihsin, sen Selahaddin Eyubisin  dediler. Osmanlı'nın ecdadımızın adaletini  hem Kürdistan'a, hem İslam dünyasına; hemde bütün dünyaya hakim kılıyorsunuz, artık sokalarımızda şehirlerimizde rahat geziyor, rahat uyuyoruz, terörün kökünü kazıdınız, size ne kadar teşekkür etsek azdır . Hem Kurdistan'da hem İslam coğrafyasında sizin politikalarınızla terörün kökü kazındı . Bütün dünyayı terörizme karşı atağa geçirdiniz. Diktatör ve puta tapıcı TC'yi tarihe gömdünüz. Bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük devrimcisisiniz... Dünya 5 ten büyüktür diyerek gezegenimizdeki tüm katillere-soykırımcılara son yüzyılların en büyük dersini verdiniz.

 

Erdoğan büyük bir coşku yanı sıra  güllerle karşılandı. Şırnak ve Hakkari son 30 -40 yıldır görmediği bir coşkuyu ve gururu yaşadı. Kent merkezleri yollar insan seliyle doldu taştı.

 

Yayalarımızı, dağlarımızı, mağaralarımızı halk,  asker ve korucularla emniyete alıyoruz. 35 yıldan fazladır ülkemizi yıkmak isteyen iç ve dış hainlere geçit vermeyeceğiz diyen Erdoğan birde büyük bir müjde3 verdi : Yayla yasağını kaldırıyoruz dediler.

 

Doğu Medya - S. Mehdi Zeydan- Hakkari-Şırnak

 

 

ETİKETLER : Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari ve Şırnak kongreleri için Kürdistan'daydı. Kürtler TC kurulduğundan beri rejimle savaşlarını Erdoğan'ı bir fatih gibi karşılayarak bitirdiler.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA