ÇAPANLARIN PRENSLERİNDEN MURAT ÇAPAN BEKARLIĞA VEDA ETDİ…

Çapan Ailesinin genç prenslerinden Murat Çapan Görkemli bir düğünle bekarlığa veda etdi.
Bu haber 2017-12-19 09:38:56 eklenmiş ve 3488 kez görüntülenmiştir.

ÇAPANLARIN PRENSLERİNDEN MURAT ÇAPAN BEKARLIĞA VEDA ETDİ…

 

Çapan Ailesinin genç prenslerinden Murat Çapan Görkemli bir düğünle bekarlığa veda etdi.

 

Ardahan Göle dendiğinde, aileler ve iş dünyası dendiğinde akla ilk gelen ailelerden biri Çapan Ailesi. Aile özellikle bölgede-Ardahanda  süt ve süt ürünleri dendiğinde öne çıkan bir aile. Kaşgar Süt Fabrikası, Alibey gibi önemli markaların yanı sıra İstanbulda’da Çapan Ailesi iş dünyası açısından önemli bir konumda.

 

İşte bu ailenin genç prenslerinden biri olan Murat Çapan Sultangazide yapılan görkemli bir düğünle bekarlığa veda etdi.  Şengül –Bahattin Çapanın oğulları olan Murat Çapan Hayatını Melike Güner’le birleştirdi. Çapan ailesi görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı.

 

Düğün bölge federasyonlarından derneklerine iş dünyasından yerel yönetimlere birçok insanı birbiriyle buluşturdu.  Devasa düğün sarayı adeta küçük kaldı.  Toplumsal alanı ilgilendiren birçok etkinlikte öne çıkan Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği  başkan ve YK kadrosuyla düğündeydi. Derneğin başkanı Bozkaya kah masalarda kah sunuculukla yine farkını ortaya koyarken Senemoğlu Derneği Başkanı Yeni ve yönetimide tam kadro düğünde yer almışlardı.

 

STK-İŞ DÜNYASINDA GİDEREK ÖNE ÇIKAN ÖRNEK BİR KİŞİLİK …

 

STK-Siyeset İş Dünyasının bu düğüne bu kadar büyük rağbet göstermesinin en büyük sebeplerinden biri de aynen bölgede olduğu gibi burada da ailenin iş ve stk dünyasında öne çıkması. Yukarda ailenin bölgede iş-siyaset- stk alanında önemine vurgu yapmıştık.  Stanbul’da da hakeza iş-stk-siyaset alanında önde olan bir aile Çapan Ailesi, VE BU AİLEDEN GİDEREK ÖNE ÇIKAN değerlerdn biri Önder Çapan.  

 

Bu anlamda Sultangazi bölgesinde örnek ve önder kişiliği ile, iş adamı kimliği ile Gıda Sektöründe önemli bir iş adamı  ve damatın abisi Önder Çapan’ı tanıma fırsatını yakaladık.

 

Önder Çapan bulunduğu bölgede il-ilçe-köy derneklerinin bir çoğuna üye bu üyeliklerinin yanı sıra Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni olarak kendisiyle İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneğinin de yöneticiyiz. Ve önder bu önemli derneğimizde Başkan Vekillerinden biri. Değerli fikirleri ve icraatlarıyla da stk (sivil toplum kurumları-dernekler) alanına da önemli katkılar sunan bir isim.

 

Düğün görkemli ve Müthiş’ti sahne alan sanatçılar performanslarıyla kurdi-tırki muzikle Şıwan Perwer’i andırırken 7’den 70’şe herkesi halaya kaldırıp tam bir müzik ziyafeti çektiler. Saatler süren bir takı kuyruğu oluştu. Davetliler adetten olduğu üzere genç çifte takı ve hediyelerini sunarak ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

 

Hem derneklerimiz, hemde Doğu Medya Ailesi adına genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

 

 

M.ÇAPAN DUGUN FOTO GALERİ TIKLAYINIZ…

 

Doğu Medya- Haber Merkezi

info@dogukultur.com

ETİKETLER : ÇAPANLARIN PRENSLERİNDEN MURAT ÇAPAN BEKARLIĞA VEDA ETDİ…
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA