BEYKOZ SAADET PARTİSİ 7. OLAĞAN KONGRESİNİ Prof. N.E. K. M’DE YAPTI…

Saadet Partisi Beykoz İlçe teşkilatı 7. Olağan Genel Kurulunu, kongrelerini Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yaptılar. Şeref Kaçmaz yeniden başkanlığa seçildi.
Bu haber 2017-12-18 09:40:20 eklenmiş ve 1400 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ SAADET PARTİSİ 7. OLAĞAN KONGRESİNİ Prof. N.E. K. M’DE YAPTI…

 

Saadet Partisi Beykoz İlçe teşkilatı 7. Olağan Genel Kurulunu, kongrelerini Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yaptılar. Şeref Kaçmaz yeniden başkanlığa seçildi.

 

Tek liste ile girilen seçimde mevcut ilçe başkanı Şeref Kaçmaz ve yönetimi oy birliği ile yeniden seçildiler. 7. Olağan kongrede Kaçmaz yeniden başkanlığa seçildiği gibi aynı zamanda güven tazelediler.

 

Rutin habere geçmeden önce izlenimlerimizi kısaca aktaracak olursak Milli Görüş çizgisinin kesintisiz devamı olan Saadet Partisi kurulduğu günden beri TR’nin ayakta kalmasını sağlayan ana akım olduğunu bu kongrede de ortaya koydu. Yerel, Ulusal ve Küresel siyaset, strateji, ekonomi, kültürel… alanlarda en doğru belirlemeleri yapan bir parti olduğunu birkez daha ortaya koyduğu gibi Türkiye’nin yükselişinin  Milli Görüş  çizgisiyle hayata geçtiğinin belirlemelerini yaptılar. Günümüzdeki TR’nin makro –mikro denglerinin yükselişinin temelinde Milli Görüş çizgisinin yattığını birkez daha ortaya koyan belirlemeler yapıldı. İktidar ve Muhalefetin yanlışları, eksiklikleri ortaya kondu.

 

İlçe Başkanı Kaçmaz yaptığı açılış konuşmasında, TR’de ilk denk bütçenin yapılmasından, makro ekonomik dengelere, buradan ülkenin üzerinde yükseldiği kurumsal altyapıya, Beykoz ilçesinde ortaya koydukları icraatlarına  değindi. Dünya siyonizminin yerel, ulusal, küresel bazda Türkiye ve insanlıkla nasıl oynadığını, siyonizmin dünya çapında deşifre olmasını, ve Rahmetli Erbakanın D-8’i  kurma projelerine kadar önemli belirlemelerde bulundu. Diğer konuşmacılar da Saadet Partisinin muhakak parlementoda temsil edilmesi gerektiğine vurgu yaptılar. Beykozda ilç teşkilatına bina alınması, araç sahibi olunması … Yönetimin başarılı icraatlarından örenekler verdi.

Beykoz Saadet Partisi İlçe Teşkilatı ve etkinliklerinde bölgemiz açısından dikkatimizden kaçmayan bir diğer husus ise AREV Genel Sekreteri  Gölgeli Köyü Dernek Başkanı ve birçok Ardahan Federasyon ve derneğinde YK üyesi, uye Fuat Avşar ve kardeşi Özkan Avşar’ın sarsılmaz milli görüş çizgileri. Her etkinlikte arı gibi çalışmalarının yanı sıra Milli Görüş çizgisinden asla şaşmayan mükemmel duruşlarıyla da her zaman örnek birer kişilik olarak da öne çıkmaktadırlar… 

 

 

 BEYKOZ SP 7. OLAGAN GK FOTO GALERİ… TIKLAYIN…

 

 

Beykoz Basınından Kongre Haberi (Beykoz Gündem)

 

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlık Kongresi, kurucu Genel Başkanlarının isminin verildiği Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

 

Saadet Partisi 7. Olağan Kongresine Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Sevim, İl Yöneticileri Selman Yücel, Abdulkadir Çelebi, Hakan Erdağ, Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, AGD İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kalaycı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kalaycı ve Yeni Dünya İş Adamları Derneği Genel Başkanı (2014 Beykoz Belediye Başkan Adayı) Selman Esmerer, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, CHP Meclis Üyesi Yılmaz Işık, İHH Beykoz Başkanı Uğur Yoleri, Beykoz Giresunlular Derneği Başkanı Ali Bilir, İncirköy Mahalle Muhtarı Şevik Yavuzyılmaz, Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu, Çubuklu Spor Kulüp Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Ömer Altun ve Milli Görüşe adanmış Saadet Partililer katıldı.

 

Divan Başkanlığını Selman Esmerel yaptı. İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, kongrede yaptığı konuşmada;

 

“Öncelikle 3 yıl boyunca bizimle birlikte, her türlü imkansızlıklara rağmen fedakarca görev yapan, başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerime,

 

Mahalle başkanlarıma, mahalle teşkilatlarıma ve sandık görevlilerimize, İstişare kurulu ve mali kurul üyelerimize, Gençlik teşkilatımıza, hanım teşkilatımıza ve teşkilatımızın bütün kademelerinde görev yapan bütün milli görüşçü kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Bu kongre sonrası görev alacak kardeşlerimize de şimdiden başarılar diliyorum, Allah (c.c.) rızasına uygun çalışmalar yapmayı nasip etsin inşallah.

 

Ayrıca; şahsım ve bütün kademelerde görev yapan teşkilat mensuplarımız adına; Bizler, Yeryüzünde Hakkın ve adaletin tesis edilmesi için Gece gündüz demeden, bayram tatil demeden çalışmalar yaparken, bizlere desteklerini esirgemeyen , üstün fedakarlıklarda bulunan ve anlayış gösteren başta eşim olmak üzere bütün eşlere, zaman zaman ihmal ettiğimiz başta kendi çocuklarım olmak üzere bütün çocuklarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz.

 

Değerli delegeler, sayın misafirler,

 

Ülkemizin son 50 yıllık tarihine baktığımızda, Millet adına , hizmet adına ne varsa altında mutlaka MİLLİ GÖRÜŞ’ün imzası olduğunu görüyoruz. Milli Görüş tarihinde, Vatanın batısından doğusuna kadar uzanan Ağır Sanayi Hamlesi vardır. Anadolu’nun her tarafında kurulan şeker fabrikaları, dokuma fabrikaları, çimento fabrikaları, yem fabrikaları, kağıt fabrikaları, fabrika yapan fabrikalar vardır. İlk Milli ve yerli motor olan Gümüş Motor vardır. İlk yerli otomobil Devrim için verilen mücadele vardır. Seka’lar, Aselsanlar, Taksanlar, Tümosanlar vardır.

Milli görüş tarihinde, şahsiyetli dış politika vardır, Siyonist işgalci İsrail ile gizli görüşmeler yapan dışişleri bakanının gensoru ile düşürüldüğünü görürsünüz, incirlik üssü ile birlikte 21 abd üssünün kapatılarak Türk bayrağı çekildiğini görürsünüz, çekiç gücün kovulduğunu görürüz, işgal altındaki Filistin topraklarında Ayşelerin Ahmetlerin gece rahat uyuduğunu görürüz,

 

Doğu ve güneydoğuda terör yerine, kutuplaşma, kamplaşma ve kavga yerine, İslam çatısı altında birlik ve beraberlik görürüz, kardeşlik, adalet, hoşgörü vardır.

 

Milli Görüş tarihinde barış vardır, huzur vardır, bolluk bereket vardır. Sosyal devlet, garson devlet anlayışını görürüz, adaletli gelir dağılımı görürüz.

 

Miili Görüş tarihinde Cumhuriyet tarihinin ilk ve tek denk bütçesi vardır.

 

Rantiyenin hortumunun kesilip Milletin Hakk’ını millete veren Havuz Sistemi vardır.

 

Bir kuruş borç almadan , bir kuruş ek vergi koyulmadan %300-400 lere varan gelir artışı ile yüzleri gülen İşçi, memur, emekli, dul, yetim ve çiftçi vardır.

 

Yeniden büyük Türkiye’nin ve Yeni bir Dünya’nın habercisi, yeni ve adil milletler birliğinin müjdecisi D-8 ler vardır.

1699 Karlofça anlaşmasından bu yana kazandığımız tek zafer olan Kıbrıs Barış Harekatı vardır. Bütün Dünya karşısına dikildiği halde ‘’Bana ne Amerika’dan, Bana ne Amerika’dan diyebilen bir Necmettin Erbakan vardır.

Milli Görüş tarihine baktığımızda Peki ne yoktur?

 

Milli Görüş tarihinde Emperyalist ve siyonist zalim güçlerle işbirliği göremezsiniz, stratejik ortaklık göremezsiniz, Anadolu’nun bağrına hançer gibi saplanan füze kalkanını, radar üssünü göremezsiniz. Avrupa birliği sevdası ile çıkarılan uyum yasaları sayesinde, ahlak ve maneviyat çöküntüsü yaşayan aileler, gençler göremezsiniz.

Hiçbir Milli Görüş iktidarında yolsuzluk iddası ile görevden alınan bakan yoktur. Yolsuzluk iddiası ile görevden alınan belediye başkanı göremezsiniz.

 

Tek din olan İslam dininin, 3 kutsal mescidinden birini ve ilk kıblemizi barındıran Kudüs’ün 1 karış toprağının bile Siyonistlere bırakıldığını, işgalci katillerin meşrulaştırıldığını göremezsiniz

 

Çünkü Milli Görüşçüler Milletin menfaat ve istikbalini, kendi menfaat ve istikbalinden önde tutar. Vatanın bölünmez bütünlüğünü, Milletin bağımsızlığını ve Devletin bekasını tehlikeye atacak hiçbir oluşuma, hiçbir yapıya, hiçbir cemaate ne isterlerse istesinler hiçbir şey vermez, değil Devletin en kritik kurumlarını paralelcilere ve teröristlere teslim etmek, en ufak bir taviz bile vermezler.

 

Yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirmezler. İnanç ve ideallerini asla terk etmezler.

 

4 partimiz kapatıldı, ama asla aziz milletimize hiçbir bedel ödetmedik.

 

Değerli misafirler aziz delegeler, Aziz Milletimiz çok yakın bir gelecek de gerçeği görecek, aslına ve özüne dönecektir. Mana dan uzak maddi çıkarlara köle olmuş, Robotlaşan ve acımasız canavara dönüşen Dünya insanlığın kurtuluşu da, inançlarından uzaklaşıp değerlerini kaybeden, küresel zalim güçlerin zülmü altında oluk oluk kanların akıtılması bir tarafa, birbirlerini acımasızca katleden İslam Ümmetinin kurtuluşu da,

 

Her türlü ayrıştırma ve kutuplaşma ile bölünmenin eşiğine getirilen, aç bırakılıp işsiz bırakılıp psikolojik travmalara maruz kalan, kültür emperyalizmi ve batılılaşma özentisi ile ahlak ve maneviyat çöküntüsü yaşayan, içi saman dolu kuş ile kandırılan, gazı alınan, gözü boyanan Aziz Milletimizin kurtuluşu da Milli Görüş politikalarının hayata geçirilmesi ve Milli Görüşün tek temsilci olan Saadet Partisinin iktidara gelmesi ile olacaktır.

 

Allah’ın izni (c.c.) ve milletimizin teveccühü ile yapılacak ilk seçimde Saadet Partimiz Türkiye’nin en büyük patisi olacak ve iktidara gelecektir.

 

İlk hedefimiz, ilk yerel seçimde belediye Başkanlığını kazanmak ve Beykoz’lu hemşerilerimizi 5 yıldızlı Saadet hizmetleri ile buluşturmak olacaktır.

 

İlçemizin içinde bulunduğu sıkıntıları biliyor ve çözüm önerilerini de her fırsatta yetkililere sunuyoruz.

 

Belediyemizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz, belediyemizin stratejik planlarına ulaşmak için uyguladığı performans programları ile gerçekleşen faaliyet raporlarının teknik ve mali analizlerini yapıyoruz, önümüzdeki günlerde hazırlanan programlarda ve raporlarda tespit ettiğimiz hizmet politikası eksik ve yanlışlarını, teknik ve mali verilerdeki değerlendirmelerimizi bütün Beykoz’lu hemşerilerimizle paylaşacağız.

 

Hizmet kervanı yola revan olmuştur. Bu vesile ile yüreğinde Vatana ve Millete hizmet aşkı taşıyan bütün hemşerilerimizi, siyasi görüşü e olursa olsun, Saadet Partimize davet ediyorum.

 

Aziz milletimiz bize ne zaman görev verdiyse, bütün gücümüzle hizmet etmenin gayretinde olduk, geçmişte yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır.

 

Konuşmama son verirken, katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, kongremizin Beykoz’umuza İstanbul’umuza, Ülkemize ve İnsanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

Adaletin Güçlü, Güçlünün de adil olduğu bir Dünya’nın en kısa zamanda kurulması duası ile Allah’a emanet olunuz.” ifadelerini kullandı.

 

Ardından konuşan Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Dr.Abdullah Sevim, hükümetin yanlış yolda olduğunu ifade eden konuşmasında, hükümeti eleştiri yağmuruna tuttu. .

 

 

 

‘’Cumhurbaşkanı’nın Kudüs Açıklaması Yanlıştır!’’

 

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İslam ülkelerini toplayıp zaten Birleşmiş Milletlerin 1980 yılında ilan ettiği bir kararı yeniden söyleyerek Kudüs’ün sadece % 16 sına denk gelen Doğu Kudüs’ün Filistin’in başkenti ilan ediyoruz açıklaması yanlıştır. Bunu dediğiniz zaman Kudüs’ün % 86’sından vaz geçiyorsunuz demektir. Bizim ve Hamas için Kudüs’ün doğusu batısı yoktur. Kudüs tektir ve parçalanamaz’’ ifadelerini kullandı.

 

Terörü doğuran sebeplere dikkat çekilmesi gerektiğini belirten Sevim, terörle ilgili; ‘Şuan Ak Parti Mardin Milletvekili olan Orhan Miroğlu’nun Diyarbakır Cezaevinde bizzat kendisinin yaşamış olduğu zulümleri anlatırken yaşadığı ruh halini anlamadan terör ile mücadele ediyorum derseniz hata etmiş olursunuz. İlk olarak terörü doğuran faktörleri ortadan kaldırmak lazım ki yapılan mücadele işe yarasın.   Bakınız Abdullah Öcalan bu ülkede ilkokul, ortaokul, lise okumuş Ankara Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesini 3.sınıfta bırakıp terör örgütü kuruyorsa demek ki eğitim sistemimiz de eksiklikler var. Bunun üzerinde durmak yerine öldürdüğünüz terörist sayısı ile övünmeniz size bir şey kazandırmaz. Çünkü o öldürülen kişinin annesi, babası, dayısı, amcası, abisi, kardeşi var. Siz bir kişiyi öldürdük deyip seviniyorken o öldürdüğünüz kişinin yüzlerce yakınını devlete düşman ederek bu sorunu çözemezsiniz’’ ifadelerini kullandı. Dr. Sevim elbette devlete silah çekene karşı mücadele edilmesi gerektiğini savunurken, bunun şeklinin sağlıklı, adil ve doğru olması gerektiği savundu.

 

 

‘’CHP, HDP, İyi Parti Bu Ülkenin Gerçeği Değil mi?

 

Türkiye düşmanları zaten bu kavganın artarak devam etmesini isterler tespitini yapan Dr. Sevim, ’’Bir kaç gün önce bir seminer yapıldı. Bizim Genel Başkanımız, CHP Genel Başkanı ve İyi parti yöneticileri bu seminere katıldı. İktidar yanlısı birçok gazete hemen ittifak söylemlerine sarıldılar. Daha seçimlere 15 ay var şimdiden bu söylemler bizim için erken.   Muhalefet partileri olarak bizim iktidarı eleştirmemiz kadar normal ne olabilir?  CHP, HDP, İyi Parti bu ülkenin gerçeği değil mi? Onlara gidin burada yaşamayın mı diyeceğiz. Ülkeyi kutuplaştırmamak lazım. Aksine bir ve beraber hale getirmek için çalışmak lazım” dedi. 

 

Konuşmaların ardından faaliyet ve hesap raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından başkan ve Yönetim Kurulu’nun seçimine geçildi.

 

Yapılan oylama sonucu uzun süredir Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı olarak görev yapan Şeref Kaçmaz, Başkanlığa yeniden seçildi.

 

BEYKOZ GÜNCEL  7. OLAĞAN KONGRE HABERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ…

 

Sadet Partisinin Yeni İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz Oldu… Tıklayınız…

ETİKETLER : BEYKOZ SAADET PARTİSİ 7. OLAĞAN KONGRESİNİ Prof. N.E. K. M’DE YAPTI…
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA