HEMŞERİMİZ YILDIZ’I SON YOLCULUĞUNDA BİNLER UĞURLADI…

İstanbul’a ilk gelen ailelerden bölgemizin önde gelen aileleren Yıldız ailesine mensup İsmet Yıldız hakkın rahmetine kavuştu.
Bu haber 2017-12-16 15:29:14 eklenmiş ve 1349 kez görüntülenmiştir.

HEMŞERİMİZ İSMET YILDIZ’I SON YOLCULUĞUNDA BİNLER UĞURLADI…

 

İstanbul’a ilk gelen ailelerden bölgemizin önde gelen aileleren Yıldız ailesine mensup İsmet Yıldız  hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Cumartesi günü öğle namazını mütaakiben  Beykoz Soğuksu Karslılar mahllesinde kılınan öğle namazının ardından Anadolu Kavağı Mezarlığına defin edildi. Cenaze camiye kaldırılmadan önce evinin önüne getirilerek helalik alındı.  Yüzlerce insan birlikte duaya durdu.

 

 İsmet Yıldız 1960 yıllarda istanbula ilk gelen hemşerilerimizdendi.  O dönemler Beykoz-Paşabahçede bulunan Tr’nin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Şişe Cam Fabrikasında işe başladı oradan emekli oldu.

 

Beykoz bölgesinde ilk market, toplu taşıma, servis işi,  iş ve esnaflık alanında iş yapan ilk hemşerilerimizdendi. Günümüzde halen aynı bölgede hemşerilerimizin birbiriyle buluştuğu kahvehane de kendilerine ait. Bir başka deyişle iş-esnaflık ve ön açma babından örnek bir kişilikti. Cenazesinde hemşeri camiamız başta olmak üzere binden fazla insan birbiriyle buluştu. Beykoz Soğuksu Karslılar mahllesi insan seli ve araba seliyle doldu taştı. Son yolculuğunda binlerce hemşerimiz kendisini uğurladılar.

 

Bir aya yakındır Beykoz Devlet hashanesinde yoğun bakımda tedavi gören rahmetli İsmet Yıldız, 1-2 dönem Beykoz Soğuksu Karslılar Mahllesinde muhtarlık yapan Zafer  Yıldız’ın da abisiydi.

 

Cenazeye Kars-Ardahan dernekleri, Beykoz Siyasi parti temsilcileri, turizm ve hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Yıldız ailesi, bölge iş dünyamız  başta olmak üzere iş-stk camiamızdan da yoğun bir katılım oldu.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ…

 

ALİ MORKOÇ’UN CENAZESİ DE ESENYURT MERKEZ CAMİİNDEN KALDIRILDI…

 

Esenyurtta İkamet eden hemşerilerimizden Qellik (Çobanlı) Köyü’den Kiyas Morkoç’un bababaları Ali Morkoç’ta hakkın rahmetine kavuşan bir diğer hemşerimizdi.

 

Esenyurt merkez camisinde ikindi namazını mütaakiben Morkoç’un cenaze namazı kılındı. Aynı bölgede defin edildi.

 

PLAZA GİBİ DERNEK MERKEZLERİ VAR...

 

Defin işleminin ardından Merkezi Esenyurtta bulunan bir plazayı andıran 5 katlı bir mülke sahip olan Qellık'liler taziye, nişan, mevlit vb. birçok etkinliklerini derneklerinde yapmaktadırlar. Ali Morkoç'un vefatı nedeniyle Morkoç Ailesi de taziyeleri dernek merkezinde kabul ettiler.  

 

Doğu Medya ailesi ve bölge STK’ları olarak yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşan tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz…

 

Doğu Medya –Haber Merkezi

 

info@dogukultur.com

ETİKETLER : HEMŞERİMİZ İSMET YILDIZ’I SON YOLCULUĞUNDA BİNLER UĞURLADI…
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA