İSLAM DÜNYASI, DOĞU KUDÜS'Ü FİLİSTİN'İN BAŞKENTİ İLAN ETTİ

Doğu Kudüs’ün de Fiistinin başkenti ilan edilmesi yüzyıldır dünya çapında süren siyonist yayılma, işgal, soykırım operasyonuna gezegen çapında vurulan en büyük darbe oldu.
Bu haber 2017-12-14 06:33:01 eklenmiş ve 765 kez görüntülenmiştir.

İSLAM DÜNYASI, DOĞU KUDÜS'Ü FİLİSTİN'İN BAŞKENTİ İLAN ETTİ

 

Türkiye Filistin Meselesinde Tarihi Rolunu Oynadı. İsrailin işgalci, terörist bir devlet olduğunu tüm İslam dünyasına ve dünyaya kabul ettirmenin yanı sıra Doğu Kudüs’ün de Fiistinin başkenti ilan edilmesi yüzyıldır dünya çapında süren siyonist yayılma, işgal, soykırım operasyonuna gezegen çapında vurulan en büyük darbe oldu.

 

Kararda Doğu Küdüs denmesinin ana nedeni Yahudi halkınında insanca yaşaması açısından, siyonistler tarafından kullanılmamaları içinde  bir devlete olan ihtiyaçlarına binaen alınan bir karar. Bu kararın perde arkası küresel kapital ve siyonizme alet olmayan bir yahudi devletinin varlığını Müslümanların kabul edebileceğine yapılan  vurgudur…

 

İİT kararını, "İslam dünyası liderleri, Doğu Kudüs'ün Filistin Devleti'nin başkenti ilan edilmesi " başlığıyla tüm dünyaya duyurdu. Trump’ın aldığı karar İslam Dünyası başta olmak üzere bütün dünya tarafından çöpe atıldı. İslam Dünyasının en önemli liderinin TR. CB. RT Erdoğan olduğunu da ispatladı. Uluslararası şirketlerin yaptığı araştırmalar, İnsanlığın siyonizm ve soykırıma karşı verdiği mücadelede dünya halkları nezdinde Erdoğan ve Putin 1 ve 2. Sırayı paylaştılar…

 

Yahudi halkı bir taraftan siyonizmle mücadele ederken, diğer yandan, Natanyahu gibi teröristlerden, hırsızlardan nasıl kurtuluruz hesapları ile uğraşırken, İslam dünyasında da siyonizm tarafından soykırım koşullarına çekilen halklar harekete geçmeye başladı. Her halk içinde yaşadığı devletlerin, sermaye, güvenlik vb. tüm yapılanmaları mercek altına almaya başladı.

 

Bir başka deyişle  siyonistlerin İsrail halkını, Müslüman geçinen yönetimlerinde Müslüman halkları  kullanma ve kandırma dönemleri bitdi. Bu anlamda sudi arabia, sisi-mısır-natanhu-molla rejmi kelleleri tehlikede olan rejimler olarak öne çıkmaya başlarken; yüzyıllardır ingilterede halkların soykırımı ve düşürülmesinden beslenen kraliçenin kuluçka dönemi de bitdi. Kraliçe biraz daha sıçrarsa insanlık onuda kuluçkasını. Dünyaya yaydığı yumurtaları da gömebilir…

 

 

MESCİD-İ AKSA'NIN YAKILMASI SONRASI 1969’DA RABAT'TA KURULDU

 

İstanbul'da toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı, Doğu Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak tanıma kararı aldı. İstanbul'daki toplantı akıllara, İİT'in kurulduğu 1969 yılını getirdi.

 

BM'den sonra 4 kıtadan 57 üyesiyle en büyük devletlerarası teşkilat olan İslam İşbirliği Teşkilatı'nın kuruluşu (İİT) da aslında Müslüman dünyasının Kudüs'e verdiği öneme dayanıyor.

 

MESCİD-İ AKSA'NIN YAKILMASI SONRASI RABAT'TA KURULDU

 

İİT, 1969'da Müslümanların en önemli değerlerinden olan Mescidi Aksa'nın kundaklanmasından sonra Fas'ın Rabat kentinde toplanan İslam ülkeleri devlet ve hükümet başkanlarının aldığı kararla kuruldu.

 

MICHAEL DENNİS ROHAN MESCİD-İ AKSA'YI YAKMIŞTI

 

Mescid-i Aksa, 21 Ağustos 1969'da Avusturalyalı Hristiyan fanatik Michael Dennis Rohan tarafından yakılmıştı.

 

Kundaklama sonucu Kıble Camisi'nin mihrabı ve bin yıllık minberinin yanı sıra pek çok tarihi mekan yanmıştı.

 

ROHAN'A ŞAŞIRTICI ŞEKİLDE DELİ RAPORU VERİLDİ

 

Camiyi yok etmenin Mesih'in gelişini hızlandıracağına inandığını iddia eden Rohan, Church of God isimli tarikat mensubuydu.

 

Rohan'a daha sonra akli melekelerinin yerinde olmadığına dair rapor verildi.

 

 

ETİKETLER : İSLAM DÜNYASI DOĞU KUDÜS'Ü FİLİSTİN'İN BAŞKENTİ İLAN ETTİ
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA