RIZA SARRAF İTİRAFÇI OLDU…!

Derin ABD, Küresel Katiller ve Firmaları dört koldan TR’ye topyekün saldırıya geçtiler. 15 Temmuz’da gerçekleştiremedikleri darbeyi Sarraf vb. oyunlar üzerinden hayata geçirmeye, tamamlamaya çalışıyorlar.
Bu haber 2017-11-23 09:50:12 eklenmiş ve 961 kez görüntülenmiştir.

RIZA SARRAF İTİRAFÇI OLDU…!

 

Derin ABD, Küresel Katiller ve Firmaları dört koldan TR’ye topyekün saldırıya geçtiler. 15 Temmuz’da gerçekleştiremedikleri darbeyi Sarraf  vb. oyunlar üzerinden hayata geçirmeye, tamamlamaya çalışıyorlar.

 

Açıkça TR’ye operasyon yapılıyor.  İşin ilginç yanı vatan hainleri alenen açıkça  koro halinde TR’ye operasyona alkış tutuyorlar. Halkın bu alkış tutanları çok iyi merceğe alması gerekiyor. Çünkü içeride bu ihanetçiler var oldukça bu ülke operasyonlardan dış oyunlara açık olacaktır. Bu da hayatlarımıza ölüm yıkım soykırım yoksulluk yokluk olarak dönmektedir. İhanetçiler ise lüks yaşam sürmektedirler…

 

Bu alkış tutma yerel ve genel seçimlerde haliyle hepsinin sonunu getirecektir. Türkiye halklarının, vatandaşının kullanılabilir, kandırılabilir sürüler olmadığını yaşayarak öğreneceklerdir…

 

Gelelim Sarraf Davasına:

ABD firmalarıyla İranla dilediği ticareti yapıyor

ABD-İngiltere-İsrail-Nato  bölgede taş üstüne taş bırakmadı. Soykırım, diktatörlükler, terör örgütlerinin alana döşenmesi…

Golan Tepelerinden Kürdistana tüm petrol, doğalgaz, yer altı-üstü kaynaklara kondular.

Milyonlarca insanı göç-yıkım-soykırıma tabi tuttular…

Sarraf iddia edildiği gibi itirafcı olduysa kesinlikle ya cia-mossad ajanıdır, yada düşürüldü. TR’nin yumuşak karnını öğrenmek  için İran Molla Rejmi tarafından görevlendirildiği ortaya çıkmaktadır.

 

ABD görüntüde İran’a ambargo uyguladığını söylerken perde Arkasında en 3-4 ABD firması Ortadoğu’da ki en büyük ticaretini silhtan, petrole İran’la yapmaktadır.

TR uluslar arası herhangi bir hukuk kuralını çiğnememiştir. Devlet olarak ticaretini yapmıştır.

Halk bankası, John F. Kennedy’i katl eden katillerin kurduğu sistemin dışına çıktığı ve TR’nin milli bankası olduğu için hedefe kondu.

Ve hiç kimse unutmamalıdır: ABD-Derin, Parelel ABD ile, gladiosuyla ölümüne bir savaş vermektedir.  Derin ABD gladiosu biran önce TR-ABD’yi nasıl çatıştırırız hesabıyla Hem ABD hemde Turkiye’ye amansız bir saldırı başlatmış bulunmaktadır…

Ama şu bir gerçekki bölge halkları, dünya bu oyunların farkında İran molla rejmi, derin abd , israil bu topraklarda oyun yapam, oyun kurma dönemleri bitdi. Yakın bir gelecekte TR, İran, Suriye, Irak kendi aralrındaki, Kürtler ve Kürdistan arasındaki sahte suni sınırları kaldırıp İslam Dünyası ve Rusyanın da desteğiyle yeniden bir siyasal yapılanmaya gideceklerdir.

İşte derin abd-siyonist sermaye bu yeniden doğuşu engellemek için gerekirse on dünya savaşı çıkarmak için harekete geçmiştir… Bu anlamda kimse sarraf davasına alkış tutmamalı, ihanetçi  olmamalı devletin yanında yer almalıdır. Aksine koşullar değişitiğinde bu ihanetçiler toptan okyanus ötelerine sürgün edildiklerinde iş işten geçer…

 

BASINDAN….

 

'Sarraf itirafçı oldu Atilla da olabilir'

 

Rıza Sarraf'ın ABD'deki davasını yakından takip eden ve Rıza Sarraf'la da bir görüşme gerçekleştiren avukat Cahit Akbulut, Sarraf'ın savcılıkla iş birliği yapmış olma ihtimalinin kesinleştiğini ve duruşmada Sarraf'ın olmayacağını belirtti.

 

ABD’de yaşayan ve Rıza Sarraf davasını yakından takip eden avukat Cahit Akbulut, Sarraf’ın savcılıkla işbirliği yapmış olma ihtimalinin kesinleştiğini ve duruşmada Sarraf’ın olmayacağını iddia etti.Avukat Cahit Akbulut RS FM’de gazeteci Yavuz Oğhan’ın sorularını yanıtladı. Sarraf’la 3 hafta önce bir görüşme gerçekleştiren ancak görüşmenin detaylarına ‘etik’ olmadığı için girmeyeceğini belirten Akbulut, kamuoyunun merakla beklediği Rıza Sarraf ve Mehmet Hakan Atilla’nın duruşmasına Rıza Sarraf’ın katılmayacağını ifade ederek, “Bütün gelişmeleri değerlendirdiğimizde, duruşmaya, sadece Halkbank yöneticisi Mehmet Hakan Atilla katılacak. Önceki duruşmalarda, diğer sanıkların da isimleri sanık listesinde oluyordu. Şimdi yalnızca Hakan Atilla’nın ismi var” dedi. Akbulut, sanık listesinde yalnızca Hakan Atilla’nın isminin olmasının, Rıza Sarraf’ın savcılıkla işbirliği yaptığının kanıtı olduğunu savunarak, “Duruşma listesinde sadece Hakan Atilla’nın ismi olduğu için, Rıza Sarraf’ın savcılıkla iş birliği yaptığı kesinleşti” dedi.

Duruşmada, Rıza Sarraf’ın sanık değil tanık olma ihtimalinin doğduğunu da ifade eden avukat Akbulut, Halkbank yöneticisinin da savcılıkla iş birliğine gidebileceğini ileri sürdü. Akbulut, şunları söyledi: “Halkbank yöneticisi Hakan Atilla’nın çıkacağı duruşmada, Rıza Sarraf’ın şahit olma ihtimali var. Rıza Sarraf savcılıkla anlaştıysa, ki anlaştı, şahitlik yaptığı anda, Hakan Atilla’nın savunmaları çökecek. Rıza Sarraf’ın şahitlik yapması, Hakan Atilla’yı da savcılıkla anlaşma yoluna girmeye iter. Bugüne kadar Rıza Sarraf’ın durumunun bilinmemesi, Hakan Atilla’nın savunma stratejisini belirleyememesine sebep oluyordu. Hakan Atilla’nın savcılıkla anlaşması da sürpriz olmaz”

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla yargıç karşısında: İşte sorulan sorular

ABD'den Erdoğan'a Sarraf ve darbe yanıtı: Hep aynı hikaye... Bu gerçekten çok gülünç

ABD’li yargıç AKP’yi uyardı: Bazı şahısların 'uygunsuz' yaklaşımları var

Yandaş gazeteci Selvi'den manidar Sarraf yazısı: Dövünmenin faydası yok, kuş uçtu

 

•        Murat Yetkin: Erdoğan'ın iki endişesi var; birincisi Zarrab'ın pazarlığa girmesi, ikincisi de yeni isimler öne sürmesi

•        ABD'de tutuklu olan Hakan Atilla'ya Rıza Sarraf sorusu: İtirafçı olacak mı?

•        NBC: Rıza Sarraf itirafçı oldu

 

 

 

ETİKETLER : RIZA SARRAF İTİRAFÇI OLDU…!
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA