AYHAN HOCANIN MUTLU GÜNÜNDE YER YERİNDEN OYNADI.

STK ve Sivil toplum alanında duyarlığı ile tanıdığımız Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Bşk Yrd. Emekli öğretmen Ayhan Korkmazın oğlu Muhammet Korkmaz Ümraniyede 5 yıldızlı bir salonda yapılan nişan töreniyle dünya evine girdi
Bu haber 2017-11-19 20:01:01 eklenmiş ve 1405 kez görüntülenmiştir.

AYHAN HOCANIN MUTLU GÜNÜNDE YER YERİNDEN OYNADI.

 

STK ve Sivil toplum alanında duyarlığı ile tanıdığımız Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Bşk Yrd. Emekli öğretmen Ayhan  Korkmazın oğlu Muhammet Korkmaz Ümraniyede 5 yıldızlı bir salonda yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

Muhammet Korkmaz’ın yine Korkmaz ailesinden Leyla Korkmaz’la hayatlarını birleştirdiği düğün töreninde izdiham yaşandı, davetliler dev salona sığamadılar.

 

Hocamızın bu mutlu gününde yöneticisi olduğu İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği  başkanı Akın Bozkaya , bşk yardımcıları ve yöneticiler Yavuz Uzunkaya, Atıf Gökçek, Alican Demir, Vahit Tuna, Recep Yılmaz, Erkan Ergezer, Sabri Zengin, Mustafa Avşar, Dinçer Kızılkaya, Şener Balcı. Hocanın kendi köyü Küçük Sütlüce (Zabot-Xarziyan) derneği başkanı Turgay kafkasyaklı, Bşk Yrd. Yücel Kaya ve yönetimi, yüzlerce km yol katederek gelen Köyün Muhtarı Bedirhan Korkmaz, yine bölgemizin birçok derneğinde üye yk üyesi Serkan Korkmaz, Ardahan Dernekler Federasyonu Bşk Yrd. Selvi Zengin,Sancaktepe Ak Parti Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz,  bölgemizin önde gelen siyaset adamlarından, Çekmeköy Ardahan Derneğini kurmaya hazırlanan Hakkı Demir,  ailenin önde gelen bireylerinden Ayvaz Korkmaz, Halis Korkmaz   ve birçok stk temsilcisi, iş- dünyasının önde gelen simaları  Korkmaz ailesinin bu mutlu günlerinde yer aldılar.

 

Yerel yönetimlerden, siyasi partilerden katılımın yanı sıra, iş-stk –siyaset dünyasından da onlarca çelenk salonu süsledi. Sancaktepe Bld Bşk nın mesajı okundu.

 

ÜMRANİYE BLD. BAŞKANI TEPKİ TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR…

 

Geçen günlerde Ardahan Dernekler Federasyonunun ziyaretinde ki tavırlarıyla tepki çeken ve federasyon  başkan ve yönetiminin kendisiyle görüşmeden randevuyu terk ettikleri Ümraniye Bld. Bşk bütün Ardahan Stk’larının katıldığı bu düğüne bir mesajla dahi dönüş yapmamsı burada da tepkiye neden oldu. Çoğu Ardahanlı Artdahanlıları yok saymanın ne demek olduğunu seçimlerde gösteririz dediler.

 

BAŞKAN AKIN BOZKAYA PERFORMASIYLA BÜYÜLERKEN, MİSAFİR SANATÇI OLARAK KATILAN ERKAN ERGEZER 7’DEN YETMİŞE HERKESİ HALAYA KALDIRDI…

Düğünde sunumu derneklerdeki duruşu ve profesyonel yönetimiyle başkan Akın Bozkaya yaparken, yine derneğiK üyelerinden sanatçı Erkan Ergezer  misafir sanatçı olarak katıldığı nişan töreninde gelin damat başta olmak üzere 7’den yetmişe herkesi halaya kaldırdı.

 Doğu Medya olarak bizde gençlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

AHMET HOCA NİŞAN FOTO GALERİ...

 

ETİKETLER : AHMET HOCANIN MUTLU GÜNÜNDE YER YERİNDEN OYNADI.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA