YAŞ MEYVE SEBZE DEVİNİN MUTLU GÜNÜ

Bölgemizden yaş-sebze meyve- gıda ve ambalaj sanayinde giderek öne çıkan; İstanbul başta olmak üzere bir çok yerel yönetimin yaş-sebze meyve ihtiyacını gideren genç iş adamlarımızdan Enes Selimoğlunun Kız Kardeşi nişanında
Bu haber 2017-11-19 19:53:06 eklenmiş ve 975 kez görüntülenmiştir.

YAŞ MEYVE SEBZE DEVİNİN MUTLU GÜNÜ

 

Bölgemizden yaş-sebze meyve- gıda ve ambalaj sanayinde giderek öne çıkan; İstanbul başta olmak üzere bir çok yerel yönetimin yaş-sebze meyve ihtiyacını gideren genç iş adamlarımızdan Enes Selimoğlunun Kız Kardeşi nişanında iş-stk dünyamız birbiriyle buluştu.

 

Beykoz Anadolu hisarında düzenlenen nişan törenine başta Yeni Mahalledeki iş ve stk temsilcilerimiz olmak üzere nişana yoğun bir katılım gerçekleşti.  Salonda adım atılacak yer kalmadı.

 

Düğünün bir diğer önemli özelliği ise düğün salonunun ugun bir yerinde pişirilen ve servis edilen harika bir döner yemeğinin sıcak sıcak sunulması oldu.

 

Selimoğlu ailesi, Karslı damat adayının ailesi en mutlu günlerinden birini yaşarken Enes Selimoğlu davetlileri en iyi şekilde ağırlamak için müthiş bir efor harcadı.

 

 

Adet olduğu üzere davetliler genç çifte takı ve hediyelerini sunarak ömür boyu mutluluklar dilediler. Yoğun katılımdan dolayı takı uzun bir takı kuyruğu oluştu. Takının ardından yediden yetmişe herkes halaya durdu. 

 

SELİMOGLU NİŞAN FOTO GALERİ

ETİKETLER : YAŞ MEYVE SEBZE DEVİ MUTLU GÜNÜ ENES SELİMOĞLU...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA