PANİG DERNEĞİ ÜYELERİNİ ZİYARET ETDİLER…

Yönetim ilk önce Altın şehirde ikamet eden derneğin kurcularından, iki dönemde yönetimde yer alan Alaattin Aktürk’ü ziyaret ederek hal-hatırını sordular. Ardından Sarıyer'e geçtiler.
Bu haber 2017-11-19 11:39:12 eklenmiş ve 2064 kez görüntülenmiştir.

PANİG DERNEĞİ ÜYELERİNİ  ZİYARET ETDİLER…

 

Topluma, toplumsal alana hizmet etmek için çalışmak her insanın üstesinden gelebileceği bir iş değil.  Bu çalışmayı başarabilen ender derneklerimizden biri Hoçvan Dernekler  Federasyonu (Hoç-Fed) üyesi  PANİG (Tunçoluk) köyü derneği. Hafta sonları yoğun iş temposundan yorulan insanlar uykularında uyurken onlar Panig’lilere   daha iyi hizmet etmek için sabah erkenden yola koyuluyorlar...

 

Dün bu yoğun temponun yaşandığı günlerden biri oldu. Dernek kurucu Bşk. Kemal Demir, Dernek Başkanı Memet Yıldız, eş başkan Senem Yılmaz, dernek Saymanı Davut Demir  yine yollardaydı ilk durakları Altın şehirde ikamet eden derneğin kurcularından, iki dönemde yönetimde yer alan Alaattin Aktürk’ü ziyaret etmek oldu.

 

ZİYARETTE BİRLİK-BÜTÜNLÜK MESAJI ÇIKTI, PANİG’LİLERİ KİMSE BÖLEMEZ…

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Yönetim ilk önce  Altın şehirde ikamet eden derneğin kurcularından, iki dönemde yönetimde yer alan Alaattin Aktürk’ü ziyaret ederek hal-hatırını sordular. Ardından Sarıyer'e geçtiler.

 

Yönetim,  yaşanan kırgınlıklar ve sorunlardan dolayı Aktürkün görüşlerine başvurdu, gönlünü aldılar. Güçlü birlik-bütünlük içinde bir Panig Derneği nasıl olur’u birlikte konuştular.

 

Aktürkle daha güçlü birlik bütünlük içinde bir Panig derneği  hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yaşanan sıkıntı ve sorunlar konuşuldu. Aktürk derneğin kurucularından bir birey olarak derneğimizin daha güçlü bir yapıya kavuşması için üstlerine düşeni yaptıklarını-yapacaklarını, yönetiminde ayırımsız her kesi ve kesimi kucaklamalarını,  herkesi temsil etmelerini istediler. Yönetimde ikilik olursa bu halkada yansır dediler.

 

Dernek yönetimi ise söylentiler ve dedikodulara kulak asarak dernekçilik yapılmaz. Eksik ve aksaklıklar olduğunda tek çözüm yolu diyalogdur, sorunlar kapalı kapılar ardında değil halkın yönetimin katıldığı, halka açık  toplantılarda konuşulur, çözülür . Bu anlamda bir eksik, skıntı ve sorun gören bir üyemiz varsa yönetimden toplantı dahil herşeyi talep edebilir, sorunu –sıkıntılara birlikte çözüm üretiriz. Öbür türlü dedikodularla dernekler yönetilemez.

 

Yöneticiler Aktürkle  geçen haftalarda basına yansıyan panig kultur evi kuruluyor sorununu da konuştular. Panig’in bütün bileşenleriyle tek bir aile olduğunu, bu tür soylemlerin ikilik çıkardığı, panigte bölünmeye yol açacağı bu analamda hiçbir panigliden karşılığı olmayacağı dile getirildi. Bütün Panig’lilerin görüşü alınmadan yapılan girişimler sonuçsuz kalır, halk nazarında bir değeri olmaz. Yönetim,  mülkiyet sorunu giderildiğinde İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında şubeleşmeye gidileceğini belirttiler.

 

Aktürk, halk ve toplum ne istiyorsa onun başımız üzerinde yeri var. Biz bir şeyi yaparken ölçümüz budur. Halkın onay vermediği bir şey olmaz. Basına yansıyan haberde bizimle ilgisi olmayan bir haberdi.  Derneğin siyasetüstü durması gerekiyor. Haberin yayınlandığı Doğu Medya’yı bizzat arayarak kaldırılmasını istedim. Arkadaşlar kaldırmış, teşekkür ediyoruz.

 

DEDE YILDIZA BAŞ SAĞLIĞI ve ESNAF ZİYARETLERİ YAPILDI…

 

Altınşehir ziyaretinin  ardından yöneticiler Sarıyere geçerek Dede Yıldız’a başsağlığı ve ordaki aile ve esnafları ziyaret ettiler. Kireçburnunda ikamet eden iş adamlarımızdan Erdal Yıldız ziyaret edilirken, Rahmetli İrfan Hoca’nın kızıyla da karşılaştılar. Yönetimi yanlarında gören Panigliler sevinçlerini gzlemedikleri gibi derneğin çalışmalardan da gurur duyduklarını ifade ettiler. Birlikte hatıra foğrafı çekildi. Ardından vapurla Beykoza döndüler…

 

PNG ZİY HBR FOTO GALERİ

 

 


 

ETİKETLER : ZİYARETTE BİRLİK-BÜTÜNLÜK MESAJI ÇIKTI PANİG’LİLERİ KİMSE BÖLEMEZ…
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA