BEYKOZ'DA ARDAHANI TANITIM YEMEĞİNDE ARBEDE ÇIKTI...

Ardahan Dernekler Federasyonunun (Arda-Fed) iki aya yakındır 23-24-25 Kasımda Maltepe sahilinde yapacağı Ardahan Tanıtım Günleri için hazırlıklar son hızıyla sürüyor.
Bu haber 2017-11-17 22:03:09 eklenmiş ve 1232 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ'DA  ARDAHANI TANITIM YEMEĞİNDE ARBEDE ÇIKTI...

 

Ardahan Dernekler Federasyonunun (Arda-Fed)  iki aya yakındır 23-24-25 Kasımda Maltepe sahilinde yapacağı Ardahan Tanıtım Günleri için hazırlıklar son hızıyla sürüyor.

 

Bu hazırlıklar çerçevesinde Beykoz'da da Beykoz Büyükşehir belediye tesislerinde  Ardahanlılar tanıtım gecesi yemeği verildi.

 

Beykoz Ardahan iş camiasının katılımı için yapılan geceye Beykoz Aradahanlılar iş dünyasından sadece Yıldız Film Platoları sahibi Ercan Yıldız katılırken iş dünyasından katılım olmadı. Halktan ise cuzi bir katılım oldu.

 

Beykoz Ardahanlıların  rağbet göstermediği geceye Ardafed ve Hoçfed üyesi derneklerden yoğun katılım oldu.

 

Özellikle Arda-Fed üyesi  İstanbul Avrupa Yakası Ardahan Derneği Başkanı Akın Bozkaya yönetimi ve Sultangazi dernek  dernek başkanlarıyla geceye çıkarma yaparken, Ardafed örgütleme bşk yrd. Morofka Dernek Başkanı Özcan Düğmeci ve yönetimi , federasyona üye dernekler, Hoç-Fed üyesi Sıxırpet eşbaşkanı Sadegül Yıldız, Panig Dernek eş Bşkanları Memet Yıldız-Senem Yılmaz, Panig Kurucu Bşk Kemal Demir, Hoç-Fed Avrupa Yakası Temsilcisi Osman Arslan, Hoç-Fed Anadolu Yakası sorumlusu Naim Ateş,  Hoç-Fed Denetleme kurulu başkanı,Hoç-Fed üyesi Lehimli Köyü Başkanı Kemal Sanin, Beykoz Ardader Kurcu Başkanı Alattin Kılıç, iki dönem başkanlık yapan Yusuf Sit gibi Ardahan ve bölge derneklerinden yoğun birkatılım oldu.

 

Beykoz siyasetinden HDP hariç Beykoz siyasiparti temsilcileri, ilçe başkanları, kısaca Beykoz STK ve Siyasetinden önemli bir protokol katılımı oldu.

 

Gecede Federasyon Başkanı Fakir Yılmaz ve Ardader Başkanı İnan Aktürk tarafından  Ardahan ve Ardahan Tanıtım günleri ile ilgili bilgi verildi. Ardahan tanıtım günlerine verilen destekten dolayı Beykoz Belediyesine ve katılımcılara teşekkür edildi.

 

Gayet Güzel Başlayan Gece Kemal Sanin Konuşmasıyla Gerildi Arbede Çıktı...

 

70'lerden beridernekçiliğin içinde olan Kemal Sanin'nin konuşmasııyla arbede çıktı. Katılımcılar dağıldı.

 

Sanin,  20-30 bin Ardahanlının yaşadığı Beykozda bu cuzi katılım bize Ardahanlılara yakışmadı, birçok dernek başkanı neden burda yok diye sordu.

 

Sanin konuşmasının devamında böyle bir zihniyet olabilirmi derneğin kurucu başkanı bırakın sahneye daveti adı bile anons edilmiyor. Ardahan dernek başkanları anons edilmiyor. Beykoz'da Ardahanlılar bölük-parçalı...

 

Sanin konuşması esnasında mikrofonunun kapatılması kısa süreliğine bir arbedeye neden olurken katılımcıların çoğunluğu da geceyi terk ettiler.

 

Yıldız Film Platolarının sahibi Ercan Yıldızın eşi ve Sıxırpet eş Başkanı Sadegül Yıldız'da eşimi alıp Ardahana desteğe geldik, dernek başkanlarının yok sayılması, iş adamı olarak birtek eşim vardı adı bile anons edilmedi. Böyle bir yönetim,böyle bir zihniyet olurmu dedi...

 

Gece Ardahanlılar açısından sıkntılı biterken, Ardahan ve Ardahan tanıtım günlerinin Beykoz stk ve siyaset dünyasına taşınması açısından güzel birgelişme oldu.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ...

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ'DA ARDAHANI TANITIM YEMEĞİNDE ARBEDE ÇIKTI...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA