MUŞ İŞ-STK-SİYASET-SANAT DÜNYASI ÇOBANLARIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU…

Muş’un önde gelen ailelerinde Çoban ailesinden inşaatçı iş adamı Cemil Çobanın oğlu Fatih Çoban Rüya gibi bir düğünle bekarlığa veda etdi.
Bu haber 2017-11-15 18:47:46 eklenmiş ve 843 kez görüntülenmiştir.

MUŞ İŞ-STK-SİYASET-SANAT DÜNYASI ÇOBANLARIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU…

 

Muş’un önde gelen ailelerinde Çoban ailesinden inşaatçı iş adamı Cemil Çobanın oğlu Fatih Çoban Rüya gibi bir düğünle bekarlığa veda etdi.

 

Çoban Ailelerinin Mutlu Gününde  Ebru Yıldızören organizasyon ve menejerlik hizmetlerini, yaparken,  düğünde işadamı müteahhit Cemil Çoban’ın oğlu Fatih Çoban; Elvan Çoban ile Sultanbeyli 2000 düğün salonunda dünya evine girdi.

 

Akrabalık bağları olan ve bölgenin önde gelen ailelerinden Çoban aileleri Sultanbeyli ilçesinde lüks bir düğün salonunda düğnrini icra ederken çok sayıda davetlinin yanı sıra akraba çevresinin de yoğun katılımın olduğu düğünde genç çift bekarlığa veda ettiler.

 

Bölgenin sivil toplum kuruluşları, iş dünyası, kamu ve yerel yönetim temsilcileri de düğünde hazır bulundular. Düğüne katılan davetliler gelenek olduğu üzere takı ve hediyelerini sunarak genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 Ömer Boyracı, Memduh Çoban, Mehmet Altun ve Abdullah Boz’unda katıldığı davetliler arasındaydı. İşadamları takılarını taktıktan sonra çiftle fotoğraf çekip mutluluklar dilediler.

 

Cemil Çoban gelen misafirleriyle tek tek bizzat kendisi ilgilenip misafirlerini en iyi şekilde ağırladı. Ünlü ses sanatçısı Fikret YILDIZÖREN ve ekibi müzik ziyafetleriyle düğüne ayrı bir renk kattılar.

 

Yörenin kültürel zenginliğini yansıtan YILDIZÖREN’nin Kürtçe- Türkçe müzik ziyafetiyle davetliler saatlerce halay çekip doyasıya eğlendiler. Düğün tam anlamıyla dillere destan niteliğindeydi. 7’den 70’e herkes halaya durdu.

 

Çifte kumrular tek tek masaları dolaşarak davetlileri selamladılar. Gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

Gecenin sonuna doğru çekilen son hatıra fotoğraflarla rüya gibi düğün böylece sona ermiş oldu.

 

HABER-FOTO GALERİ TIKLAYINIZ...

 

Cemil Çoban Kimdir?

 

İnşaat sektöründe önde gelen Muş Bulanıklı  işadamı Çoban; İstanbul’da ikamet edip inşaat sektöründe önemli projelere imza atmıştır. Esenyurt- Akçaburgaz’da müteahhitlik yapmaktadır.  

 

Mesih Erol- Doğu Medya

ETİKETLER : MUŞ İŞ-STK-SİYASET-SANAT DÜNYASI ÇOBANLARIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU…
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA