MİT'TEN ERDOĞAN'A SUİKAST UYARISI...

"MİT'ten Recep Tayyip Erdoğan'a 'içeriden' suikast uyarısı yapıldı" ...
Bu haber 2017-11-11 20:34:24 eklenmiş ve 808 kez görüntülenmiştir.

MİT'TEN ERDOĞAN'A SUİKAST UYARISI...

 

"MİT'ten Recep Tayyip Erdoğan'a 'içeriden' suikast uyarısı yapıldı" ...

 

 Doğu Perinçek'in liderliğindeki Vatan Partisi'ne yakın yayınlar yapan Aydınlık Gazetesi'nin, yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü yazısında dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı içeriden gelecek bir suikast ihtimaline karşı uyardığını iddia eden Önkibar, "MİT’in bu uyarısı önemli" diyerek şunları yazdı:

"MİT, Tayyip Erdoğan’a ısrarla şunu anlatıyormuş:

‘Sizi bombalı bir saldırı ya da kazayla değil, içeriden bir suikastle öldürmek istiyorlar. En yakın çevrenize bile dikkat edin!..’


Erdoğan bu uyarıyı dikkate almış olacak ki Saray’ın yüzlerce odalı konut kısmında her akşam başka bir odada yatıyor. Keza yemeklerinde fevkalade dikkatliymiş.


MİT’in bu uyarısı önemli.


15 Temmuz’u yaptıran ve yenilen emperyal iradenin Erdoğan’dan kurtulmak istediği sır değil. Bu itibarla içeriden saldırma ihtimalleri var.


ODA TV’nin belgelerle yazdığına göre Nazif Karaman ve Talha Uğurluel gibi isimlerin bile kripto FETÖ’cü olduğunun tescillenmesi önemli... Hele Nazif Karaman... Adam güya FETÖ avcısı pozlarında ama gerçekte kripto casus...

 

Dolayısıyla böyle bir kaypak zeminde Tayyip Erdoğan’ın dikkat etmesi gereken sözde abdestli-namazlı münafık tayfasıdır. Siyonizmin emrinde olan bu tayfa Osmanlı döneminde Şeyhul İslamlığa kadar yükselerek dini kullanarak, kripto aile ve bireyleri saraya koyarak koskoca  bir imparatorluğu yıkımına günümüzde ise dünyayı yok olma tehdidiyle karşı karşıya getirip, gezegen çapında terör-kaos-soykırımın ana mimarı oldular. 

 

Uzmanlar Erdoğan’ın Kürt Aşiretlerinden ve Türkmen çocuklarından Saraya koruma almalarını ve bunların üst seviyede eğitimli olmalarını tavsiye ediyorlar,  onlardan biri Marmaris’te Erdoğan’ı korurken şehit düşmüştü. Selçuklu ve Osmanlı döneminde devlet büyürken Kürtler ve Kürt aşiretlerinin koruması ve konumu hep belirleyici olmuştu... 

 

 

ETİKETLER : MİT'TEN ERDOĞAN'A SUİKAST UYARISI...
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA