BURSLAR AREV'DEN AMA TEŞEKKÜR DOĞU MEDYA'YA...

Ardahan Eğitim vakfı (AREV) 2017-18 yılı bazında 50x9 = 450 öğrenciye Ardahan başta olmak üzere Serhat bölgesinde okuyan öğrencilere burs veriyor.
Bu haber 2017-11-09 19:35:06 eklenmiş ve 792 kez görüntülenmiştir.

BURSLAR AREV'DEN  AMA TEŞEKKÜR DOĞU MEDYA'YA...

 

Ardahan Eğitim vakfı (AREV)  2017-18 yılı bazında 50x9 = 450 öğrenciye Ardahan başta olmak üzere Serhat bölgesinde okuyan öğrencilere burs veriyor.

 

2011 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan Doğu Medya kısa zamanda Serhadın tüm illerine (Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı)  temsilciler atadığı gibi, Rusyadan Avrupaya, Ortadoğu ve Ön Asya ülkelerinde de temsilcilerle dünyanın birçok bölgesinde giderek büyüyen önemli bir strateji, haber portlı olmaya; bölge dernek, stk, medya ve firmalarına domain (ad), hosting (dünya çapında ineternet dolaşımı) hizmetlerini de sunan önemli bir WEB YAZILIM firmasına da dönüştü. İlan ve reklamını yaptığı yüzlerce firmayı gönüllü yazılım mühendisleri ordusuyla cirolarına 100%1100 büyüme katkısı sağlamaya başladı.

 

Günümüzde İstanbul başta olmak üzere Serhat bölgesinde birçok gazete, dernek, firma web yazılım olarak Doğu Medyanın hizmetlerinden faydalanmakta, yüzlerce firma ilan-reklamlarıyla cirolarını büyütmektedirler...

 

Kars Kafkas, ARÜ gibi üniversitelerde okuyan, zor durumda olan birçok öğrenci tesilcilerimize rahat bir şekilde ulaştığı gibi, e-mail ve iletişim bölümlerinden de bize ulaşarak burs istemektedirler.

 

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda onlarca öğrenci Doğu Medya'ya başvurarak burs talebinde bulundular. Yayınımızın büyüklüğü cep küçüklüğümüzü gömdüğünden, gizlediğinden...! gelen talepleri direkt AREV'e değişik bölgelerden ise o bölgelerin ilgili STK'larına iletiyoruz ve AREV her yıl olduğu gibi 2017-18 eğitim öğretimyılnında yine başta başarılı öğrenciler olmak üzere onlarca öğrenciye burs verdi. Bu bursu bizim verdiğimizi zan eden öğrencilerden teşekkür üstüne teşekkür alırken, kendilerine burs veren kurumun AREV olduğunu da söyleyerek hakı hak sahibine teslim ediyoruz.

 

Anlayacağınız burslar Arevden ama teşekkürler Doğu Medya'ya yapılyor. Bizde bu haberle haksızlığı giderelim dedik. AREV bu yıl çıkardığı Serhat Yaşam Dergisiyle de önemli bir başarıya , önemli bir kültürel hizmete daha imza atmaya, ARDA-FED öncülüğünde yapılan Ardahan  Ardahan Tanıtım Günlerine yüzde -yüz destek sundu. Geçmişte Beykoz Ardahan Derneklerine yaptığı katkıyı, Maltepede ki Ardahan Derneklerine de sunmaya başladı. Vakfı  Maltepedeki Ardahan Derneklerinin kullanımına da açtı.

 

 

Toplumsal alana yaptıkları katkılar, öğrenciye verdikleri burslardan dolayı önümüzdeki yıllarda yüzlü rakamların  binli rakamlara ulaşması dileğiyle AREV'e teşkkürü bir borç biliyor, teşkkür ediyoruz. 

ETİKETLER : BURSLAR AREV'DEN AMA TEŞEKKÜR DOĞU MEDYA'YA...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA