ÇELİKBİLEK'TEN ARDAHAN TANITIM GÜNLERİNE TAM DESTEK...

24-25-26 Kasımda Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) öncülüğünde yapılacak olan Ardahan Tanıtım Günlerine Beykoz Bld. Başkanı Yücel Çelikbilekten tam destek geldi.
Bu haber 2017-11-09 15:52:42 eklenmiş ve 900 kez görüntülenmiştir.

ÇELİKBİLEK'TEN ARDAHAN TANITIM GÜNLERİNE TAM DESTEK...

 

24-25-26  Kasımda Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) öncülüğünde yapılacak olan Ardahan Tanıtım Günlerine Beykoz Bld. Başkanı Yücel Çelikbilekten tam destek geldi.

 

Çarşamba günü saat 11-12 arası Başkan Çelikbilek'i Ardahan tanıtım Günleri programı vesilesiyle ziyaret eden Arda-Fed başkan ve yönetimine Sancaktepe Bld. Meclis Üyeleri Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Bld. Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz, Beykoz Ak Parti Meclis üyesi ve Ak Parti Seçim koordinasyonu Başkanı Tuncer Dede, ardahan dernek başkanı İnan Aktürk ve YK üyeleriyle Federasyon Bşk Yardımcılarından Özcan Düğmeci,  Name Fidan  Yılmaz, Hafız Öztürkte eşlik ettiler.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan 

YILMAZ,  PROFESYONEL BİR SUNUM YAPTI...

 

Arda-Fed başkanı Fakir Yılmaz Arda-Fed öncülüğünde Ankara, Bursa, İstanbul Ardahan Federasyon ve derneklerinin birlikte yapacağı Ardahan Tanıtım günleri ile ilgili başkan Çelikbilek'e bilgi verdi. Yapılacak olan etkinlikle ilgili başkan Çelikbilek'e kısa, öz ve profesyonel bir sunum yaptı.

 

Sunumun ardından  Beykoz Belediyesinden etkinlik alanına araç, etkinlikle ilgili mesaj sistemiyle yardım, etkinlikle ilgili pankartların asılması gibi beklentileri sıraladı. Yılmaz,  ayrıca Karslıların Kars, Iğdırlıların Iğdır şeklinde Ardahan'ı örnek alarak dernekleşmeleri ve federasyonlaşmaları da gerektiği yönündeki Ardahan Dernekler Federasyonunun düşüncelerini de başkana aktararak dernekleşmenin bu yönde gelişmesi Serhat Bölgesine büyük bir katkı yapacağını da  ifade ettiler.

 

ÇELİKBİLEKTEN ETKİNLİĞE TAM DESTEK GELDİĞİ GİBİ BİRDE ÖNEMLİ BİR MÜJDE VERDİ...

Görüntünün olası içeriği: oturan insanlar

Çelikbilek ilgili birim müdürlerine talimat vererek gerekenin yapılması yönünde talimatlar verdi. Geçmiş aylarda geçirdiği rahatsızlıkla ilgilide önemli açıklamalarda bulundu. Hastalığın Allahla -Kul arasında bir yoklama olduğunu, 6 ay gibi bir sürede ayağa kalkması gerekirken bir hafta içinde görevinin başına döndüğünü, eskiden inançlı insanlar hastalık bizi niye yoklamdı diye üzülürken, günümüzde ise hasta olmadınmı diye birine söylerseniz hakaret zaneder dediler...

 

 ARDA-FED yada BEYKOZ ARDAHANLILARA 20 M2 MESİRE ALANI...

 

Başkan Çelikbilek federasyon yada il derneklerine 20 m2 den oluşan mesire alanlarının Beykoz'da tahsis edildiğini, bu anlamda valiliğe muracaat edilerek Ardahan'ın hakına düşen mesire alanının alınmasını da istedi. Çelikbilek'in bu açıklaması hem ziyareçileri heycanlandırdı, hem de büyük bir sürpriz oldu.

 

Federasyon Başkan Yrd. Düğmeci Ardafed, İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği başkan yardımcılıkları ve Morofka Dernek başkanlığıyla ağır bir yük yüklendiklerini belirterek Başkanın federasyona desteğine, verdiği müjdeli haberden dolayı da teşekkür ettiler.

 

Federasyonun kuruluşundan beri bütün yönetimlerde yer alan Hafız Öztürk ise, başkan Çelikbilek'i kutladıklarını Ardahan Federasyonu olarak kendilerine ne zaman geldiyseler her zaman tam destek gördüklerini  ifade ettiler.

 

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından  katılımcılar kısaca kendilerini tanıtılar. Birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Programın bitiminin ardından Tuncer Dede Ardahan delegasyonuna Bayramoğlu Döner'de yemek ikramında bulundu. Bayramoğlu dönerin sahipleri İbrahim ve Halim Arslan Arda-Fed ve Ardahan delagasyonu masasına gelerek kısa bir süre sohbet ettiler.

 

SİT, BEYKOZ'DA ÖZLEDİĞİMİZ TABLOYU GÖRDÜK...

 

ZİYARETİ BAŞTAN SONA TAKİP EDEN SİT, MÜKEMMEL BİR UYUM, MÜKEMMEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ  GÖRDÜKLERİNİ İFADET ETTİLER...

 

Serhat Bölgesi İş-STK-Siyaset dünyasının, Ardahan STK'larının etkinliklerini profesyonel bir şekilde izlemesi, kamuoyuna taşıması, Serhat'ın her ilinde temsilcilikleriyle öne çıkan Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit'de Arda-Fed'in başkan Çelikbileki ziyaretini baştan sona izlediler.

 

Beykoz Ardahan Köy dernek başkanları ve Ardahanlıların  ziyaretle ilgili sorularına cevap veren Sit, tek kelime ile mükemmel bir uyum, mükemmel bir dayanışma örneğine şahit olduklarını, Beykoz'da özledikleri bir tabloyu gördüklerini ifade ettiler.

 

Sit, Tuncer Dede'nin  Ardahan STK'larına ne kadar duyarlı ve  birşeyler katmada ne kadar istekli olduğunu bu ziyarette gördüğümüz gibi, Sancaktepe Bld meclis Üyeleri Başkanı Akpınarın  özverili çalışması Çelikbilek'in abi duruşuyla bölge STK yapılanmasına sahip çıkması... Kısacası özlediğimiz bir tabloyu burada bütün ayaklarıyla gördük, hemşerilerimizin bu dayanışma ruhunu görünce gurur duyduk dediler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...


ETİKETLER : ÇELİKBİLEK'TEN ARDAHAN TANITIM GÜNLERİNE TAM DESTEK...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA