HALKINA ve ÜLKESİNE AŞIK BİR İŞ ADAMI BARAN KORKMAZ...

SERHAT BÖLGESİ BARAN KORKMAZ GİBİ GÜZEL İNSANLARIN ÇIKTIĞI BİR DİYARIDIR...
Bu haber 2017-11-08 08:42:17 eklenmiş ve 1367 kez görüntülenmiştir.

SERHAT BÖLGESİ BARAN KORKMAZ GİBİ GÜZEL İNSANLARIN ÇIKTIĞI BİR DİYARIDIR...

 

Aşık Şenlik'ten Murat Çobanoğluna şairlerin, ozanların, Asker Demirbaş gibi dengbejlerin  diyarıdır Serhat.  Bin yıllardır Anadolunun kilidi kalbi. Bünyesinde sayısız isimsiz kahraman, şair, yazar, bilim adamının çıktığı bir bir diyardır  Serhat. Anlatmakla bitilmez. Yazmaya kalkışsak sayfalar, yıllar yetmez.

 

2000'lerden sonra iş-siyaset, sanat, STK, güvenlik alanlarında birbirinden önemli isimler çıkmaya başladı. 2000'lerden sonra Serhat bölgesinde çıkan iş adamlarımızdan Baran Korkmaz ülkeye, vatandaşa, eğitime, sivil topluma yaptığı katkılarıyla sürekli ulusal basın da yer alarak sürekli gurur kaynağımız olmaya başladı.

 

Bir bakıyorsunuz Kars'ta orataya çıkmış minik öğrencileri giydiriyor, yurt yapıyor, eğitime TR'nin büyük holdinglerinin yapamadığı katkıyı yapıyor, bir bakıyorsunuz İstanbulda bir semt pazarında pazarı kapatarak halka gıda maddeleri dağıtıyor. Birileri parayı gördüğünde halktan fellik -fellik kaçıp saklanırken o her yerde halka hizmeti hakka hizmete çeviren, paylaşmayı ve yardılaşmayı ülke genelinde en üst seviyeye çıkaran bir iş adamı, bir gönül insanı...

 

Tek kelime ile ülkesine ve ülke insanına aşık biri.  15 Temmuz hain darbe girişiminde günlerce gözüne uyku girmiyor. Milyarlarca liralık yabancı fonların yurt dışına kaçmaması için olağanüstü bir çaba sergiliyor ve başarıyor. Milyarlarca doları kontrol eden yabancı CEO'ları ikna ederek, milyarlık fonların yurt dışına kaçışını engelliyor;  TR'den çıkışını engelleyerek Bakanların, Cumhurbaşkanının takdirine-iltifatına mazhar oluyor.

 

Ulaştırma bakanı Serhat bölgesinden. TR'de kendisi gibi proje yapabilen 2.  bir insan, 2. bir beyin  yok.  Dünya savaşının yaşandığı, TR'nin dört koldan terör-kaos'la sarıldığı zaman dilimnde de inanılmaz başarılara ve projelere imza atılar, atmaya devam ediyorlar.

 

Günümüzde Adını sanını kamuoyunun pek fazla duymadığı, bilmediği  binlerce vatandaşı  ve hemşerimizi istihdam eden ülkeye, ülke ekonomisine katma değer katan, spora, gençliğe yatırım yapan...  Ali Elkılıç (Beta-Pak), Veysel çamlı (Turinn Catering), İbrahim Arslan (Bayramoğlu Döner), Saffet Yılmaz (Saffet balıkçılık), Taner Tekin (Metereküp Mimarlık), İhsan Yılmaz (Markahobi), Volkan Süt, Volkan kaya (Dörtel Gıda-İnşaat), İrfan Koç (Cankç Gıda AŞ), Zafer Sural (Profesyonel Temizlik Hizmetleri), Nasip Bağcı (İdeal Group)...  gibi sanayi dalında, ihracatta, ticarette, turizm-hizmet, temizlik sektöründe  sınırları aşan ülkesine aşık yüzlerce genç iş adamının ulusal ve uluslararası markayla ortaya çıktığı bir coğrafya Serhat bölgesi.

 

Galata köprüsünden İstanbul Boğazının her iki yakasında Turizm -hizmet sektöründe ki yatırımlarıyla ülkemize güzellik üstüne güzellik katıyorlar...

 

ULUSAL BASINDAN BARAN KORKMAZ GÖRSELLERİ ve VİDEOLARI SİZLER İÇİN ALT ALTA DİZİYORUZ...

 

Baran Korkmaz kars'ta minklerle....

 

SEMT PAZARINI SATIN ALDI  ÜRÜNLERİ HALKA BEDAVA DAĞITTI...

 

ADI " TÜRK ROBİN HOOD" A ÇIKTI...

 

 

APE BARANI TANIYORMUYUZ...

 

ETİKETLER : İŞTE SERHAT BÖLGESİ BÖYLE GÜZEL İNSANLARIN ÇIKTIĞI BİR DİYARIDIR...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA