APE İLYAS (İLYAS YILDIZ) VEFAT ETDİ...

Yıldız ailesinden Rahmetli Feyyaz Yıldızın Kardeşi, iş dünyamızın en eski temsilcilerinden Hacı İlyas Yıldız hakkın rahmetine kavuştu.
Bu haber 2017-11-01 07:14:25 eklenmiş ve 2090 kez görüntülenmiştir.

APE İLYAS (İLYAS YILDIZ) VEFAT ETDİ...

 

Yıldız ailesinden Rahmetli Feyyaz Yıldızın Kardeşi, iş dünyamızın en eski  temsilcilerinden (60, 70'li yıllarda Ardahanda esnaf olarak tanıdığımız, 70-80'lı yıllarda üsküdarda açılan Yıldız büfeleriyle iş dünyamızın ilk temsilcilerinden)   Hacı İlyas Yıldız hakkın rahmetine kavuştu. 

 

Yıldız,  uzun süedir hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Yıldızın Cenazesi  Kavacık Yıldırım Beyazit camiinde öğle namazını mütakiben kaldırılıp Ihlamurkuyu'da aile kabristanına defin edildi.

 

İlyas Yıldız, iş adamlarımızdan halende üsküdar Yıldız Büfeyi  Akif Yıldızla birlikte işleten kendisi de Hacı olan Ayvaz Yıldızın babası, iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden olan Akif Yıldızın Amcası.

 

Yıldızı son yolculuğunda yüzlerce hemşerimiz uğurlarken, Hoç-Fed -Arda-Fed gibi ardahan federasyonları, İstanbul Avrupa Yakası Ard. Derneği , Merkezi Beykozda bulunan Panig, Gölgeli, Zabot gibi onlarca dernek ve stk temsilcisi, Turizm Hizmet sektörünün önde gelen iş adamları başta olmak üzere iş dünyasından da önemli bir katılım oldu.

 

İş dünyasını yanısıra yerel yönetimler, siyaset, sanat dünyasından da önemli bir katılım oldu.

 

Defin işleminin ardından gelenek olduğu gibi Camide mevlit ve kuran okutuldu. Ayvaz Yildiz ve aile uyeleri taziyeleri Yıldırım Beyazıt Camiinde kabul etdi. Yine en köklu adetlerimizdenden biri olan Yemek ikramı yapıldı. Taziye için gelenlere yemek ikramı yapıldı.

 

CENAZE FOTO GALERİ -1

 

CENAZE FOTO GALERİ -2

 

 

70'lerden 90'lı yıllara hemşerilerimizin birbirleriyle buluştuğu en önemli adreslerden biri  Rahmetli Feyyaz  ve İlyas Yıldız'ın mega kentin iş dünyası açısından en stratejik noktasında yer alan günümzdede aynı hizmeti veren Yıldız Büfeydi.  Geçmişte de günümüzde de Yıldız Ailesi birçok hemşerimizin iş bulduğu, istihdam edildiği ailelerin başında gelmektedir. Allah mekanlarını cennet eylesin...

 

 

 

ETİKETLER : Yıldız ailesinden Rahmetli Feyyaz Yıldızın Kardeşi iş dünyamızın en eski temsilcilerinden Hacı İlyas Yıldız hakkın rahmetine kavuştu.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA