ARDAHANLILAR POTANSİYEL ENERJİLERİNİ KNETİK ENERJİYE ÇEVİRMEYİ ÖĞRENİDİLER...

Ardahanlıların bu Kasım Ay'ının 24-25-26'sında Maltepe Sahilinde Maltepe Belediyesinin öncülüğünde düzenleyecekleri Ardahan Tanıtım Günleri için hafta sonu Maltepede Avşar Cafe'de bir araya geldiler.
Bu haber 2017-10-31 06:58:25 eklenmiş ve 1316 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANLILAR  POTANSİYEL ENERJİLERİNİ KNETİK ENERJİYE ÇEVİRMEYİ ÖĞRENİDİLER...

 

Ardahanlıların bu Kasım Ay'ının 24-25-26'sında Maltepe Sahilinde Maltepe Belediyesinin öncülüğünde düzenleyecekleri  Ardahan Tanıtım Günleri için  hafta sonu Maltepede Avşar Cafe'de bir araya geldiler.Ardahan Derneklerfederasyonu başta olmak üzere Ardahan STK yapılanbması muazzam potansiyel güçlerini yavaşta olsa harekete geçirmeyi başardılar...

 

İstanbul Anadolu Yakası Ardahan dernekleri başta olmak üzere toplantıya Ardahan İş-STK-Dünyasından yoğun bir katılım oldu. 24-25-26 Kasım 2017 Tarihinde İstanbul'da, Maltepe etkinlik alanında Ardahan'ı Tanıtma Günleri adlı ilk ve dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonuna Ankara, Bursa, İstanbul, Kocaeli'de bulunan Ardahan Federasyonları ve Derneklerinden tam destek buradada artarakl sürdü.

 

ARDAFED Ankara Başkanı Ergüder Şimdi, Sancaktepe Meclis Üyeleri Başkanı Turgay Akpınar  Ardahan Tanıtım Günleri Komisyonu Başkanlığına seçilirken, Ardahan Eğitim vakfı diğer Ardahan Federasyon başkan ve yönetimlerri de tanıtım komisyonunda hem yer aldılar, hemde temsilci verdiler.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu ve İmaj Medya tarafından İstanbul Maltepe Sahilinde Avşar Cafe'de 24-25-26 Kasım 2017 Kasım Günlerinde yapılacak  'Ardahan'ı Tanıtım Günleri' için komisyon oluşturuldu.

 

24-25-26 Kasım 2017 Kasım Günlerinde İstanbul Maltepe'de bulunan ve İBB'ye ait etkinlik alanından 'Ardahan'ı Tanıtım Günleri' için çalışmalarını yürüten Ardahan Dernekler Federasyonu, 'Başta İstanbul'da olmak üzere yurt genelinde güçlü bir Ardahan Lobisi çalışmalarına diğer Ardahan Federasyonlarından da tam destek geldi.

 

Başta Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu olmak üzere Bursa Ardahan Dernekler Federasyonu, Merkezi Ardahan'da bulunan Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu, Göle Dernekler Federasyonu, Damal Dernekler Federasyonu, Çıldır Dernekler Federasyonu ve Hoçvan Dernekler Federasyonun 24-25-26 Kasım 2017 Kasım Günlerinde İstanbul Maltepe'de bulunan ve İBB'ye ait etkinlik alanından 'Ardahan'ı Tanıtım Günleri' için bir araya gelip, 'Ardahan'ı Tanıtma Günleri Komisyonu' nu oluşturdular.

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi'nin başkanlığını üstlendiği 'Ardahan'ı Tanıtma Günleri Komisyonu' il toplantısını, 24-25-26 Kasım 2017 Kasım Günlerinde etkinliğin yapılacağı Maltepe sahilinde bulunan Avşar Cafe'de gerçekleştirdiler.

Sancaktepe Belediye Meclis Başkan Vekili Turgay Akpınar'ın dan katıldığı toplantıya bir çok Ardahan İl, İlçe ve Köy Derneği Başkan ve yöneticisi de katıldılar.

Yapılan konuşmalarda birlik mesajlarının verildiği dikkat çekerken, aynı toplantıya İstanbul mahallerinde muhtarlık yapan Ardahanlı muhtarlar, siyasiler ve ileri gelenlerde katıldılar.

24-25-26 Kasım 2017 Kasım Günlerinde İstanbul Maltepe'de bulunan ve İBB'ye ait etkinlik alanından  'Ardahan'ı Tanıtım Günleri' ni düzenleyecek olan ARDAFED Başkanı ve yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı toplantıya 103 kişinin katılması o çok özlenen Ardahan Birlikteliği için güzel ve anlamlı bir gösterge olması toplantının en dikkat çekici yönüydü.

Kasım ayında İstanbul'da gerçekleşecek olan Ardahan'ı Tanıtma Günleri Komisyon Başkanı Ergüder Şimdi'nin zaman birlik zamanı diyerek başladığı konuşmasında tüm Ardahan bileşenlerine burada büyük görevler düştüğüne dikkat çekerken, etkinliklerin yapılması için ortaya konulan çabaların hep yanında yer alan ve yapılacak olan etkinliklerin hiç bir ayrım gözetmeksizin siyasi kanadının oluşturulması konusunda büyük çaba harcanan Sancaktepe Belediye Meclis Başkan Vekili Turgay Akpınar'da bu önemli günlerde tüm Ardahanlıların siyasi bir ayrım yapmaksızın bir arada olmasının günleri olması gerektiğine dikkat çekti.

Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Cem Aynalı ve Çıldır Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nazif Özdemir'in de katılıp, aynı dileklerde bulunduğu yemekli toplantı da Ardahan Birlikteliği plandaydı.

24-25-26 Kasım Günlerinde ilki gerçekleşecek olan İstanbul'da Ardahan Günleri öncesi gerçekleşen toplantıda söz alan ev sahibi ARDAFED Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz ise; 'Gün birlik günü, gün eteklerde ki taşları dökme günü ve gün Ardahan günüdür diyerek tüm federasyon, dernek, stk, resmi kurum ve siyasilerin bir araya gelerek bu günü en güzel şekilde gerçekleştirme günüdür' dedi.

Ardahanlı iş adamı Ali Rıza Nasıroğlu'nun da katıldığı toplantıya katılanların da aynı yönde görüş ve fikir belirttikleri görülürken, Ardahan'ı tanıtma Günleri öncesi oluşturulan üst komisyonuna yeni üyeler eklendi.

Toplantıya katılanlar arasında ARDAFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılar Özcan Diğmeci, Erdinç Koçak, Alpay Kaya, Name Fidan Yılmaz, Şemsettin Şenel'in yanı sıra 24-25-26 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan Ardahan'ı tabıtma Günlerinin organizasyonunu üstelenen Öz İmaj Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Askar ve Ardahan için yürekleri atan; Enver Eldaş, Dilek Özel, eki Alptekin, Erol Yılmaz, Mehmet Görmüş, Çiller Boylu, Müftü Çimen, Bülent Karaçam, Özcan Düğmeci, Yılmaz Yeni, Doğucan Sihopoğlu, Baran Celik, Yavuz Uzunkaya, Sulatn Gazi Ardahan Avrupa Dernek Başkanı Akın Bozkaya, Kenan Çağlar, Pendik Ardahan İl Dernek Başkanı Adanan Köroğlu, Murat Olgun, Öztürk Kel, Mehtap Kılıç, Susem Işık, Yaşar Kızıldaş, Ali Aslan tepeli, Alparslan Gündüren, İlhatn Düzülütaş, Sebahat Kaya, Umut Polat, Musa Gök, Şenol Polat, Aske Akçay, İsrafil Cabak, Tekin, Yalçın Tura, Erdoğan Cihan, Krtal dernek Başkanı Ahmet Demirtaş, Fehmidar Özdemir, Nazif Öztürk, Ardahan Eğitim Vakfı başkanı İlter Avşar, Nurettin Ekinci, Enver Gümüş, Hayrerttin Güngör, Hulisi ziifkar, Coşkun Koç, Hasan Kodak, Müttalip Polat, Cengi Pak, Fatih Sinan Yılmaz, Mehmet Yıldız, Metin Öztürk, Ersoy Avcı, Ses Sanatçısı Turgay Demir, Attiilah Öztürk,Siyasal Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Sarıkaya, Ardahan ve Serhat bölgesini ilgilendiren her toplntıya katılan Doğu Medya İmtiyaz Sahibi  Yusuf Yusuf Yasin Sit katıldılar.

 

Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultangazi merkezli İstanbul Ardahanlılar Derneği gibi dernekler Maltepe Avşar Cafe'de yapılan toplantıda koisyonda yer alırlarken, geçen haftalarda da Ankara Ardahan Federasyonu Başkan Yardımcısı,Ardahan Ankara Dernek Başkanı Yücel Aktaş'ın yanı sıra Bursa Ardahan Federasyon Başkan zeki Aydın ve BUARFED Genel Sekreteri Hilmi Şanlı, BUARFED Başkan Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Demirkıran, Göle Federasyonu Başkanı Ertekin Baysan, GÖLFED Başkan Yardımcısı Tarkan Kaya, Rasim Pakir, Ahmet Kaya, Damal Dernekler Federasyonu Başkanı ve ARDAFED Genel Sekreteri Cem Aynalı, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir, Hoçvan Federasyonu Başkanı Latif Yılmaz, HOÇFED Yönetim Kurulu Üyesi Orhan zorba, İstanbul ARDAFED'in Kurucu Başkanı Güven Doğruyol, Çıldır Federasyonu Yöneticileri Nafız özdemir, Turgay Şimşir, Ünal Kırmızıtaş, İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Bşk. Akın Bozkaya, Kartal Ahmet Demirbaş, Maltepe, Yaşar GELER, Pendik Göle Derneği Başkanı Bülent Sartaç, Göle Dernek Başkan Yardımcısı Kıyasettin Şirin, Ardahan Eğitim Derneği Başkanı Celil Ünlü, Mollahasan Köyü Dernek Başkanı Eyüp Kesgin, ARDAFED Başkan Vekili Efkan Demir, ARDAFED Başkan Yardımcıları Erdinç Koçak, Name Fidan Yılmaz, aynı zamanda Ardahan Meşedibi (Morofga) Köyü Dernek Başkanı Özcan Diğmeci, Pembe Toprak, Erdal Özdemir,Gazeteci Erdal Karasansar, Harun Şerefoğlu'nu gibi isimlerde yer aşlmıştı. Toplantıya  Ardahan'ı Tanıtma Günlerini Organize eden Öz İmaj adlı firmanın yetkililerinin de katılarak bilgilendirme yaptılar.

 

AVŞAR CAFE SERHAT BÖLGESİ İŞ-STK DÜNYASININ TANIŞMA -BULUŞMA MERKEZİ OLMAYA BAŞLADI...

 Görüntünün olası içeriği: gece, açık hava ve yazı

Ardahan Eğitim Vakfını Serhat bölgesinin en önemli Vakfı konumuna taşıyan Vakfın Başkanı İlter Avşar  ve yönetimi büyük başarılara imza atarken, Maltepedekşi vakıf binasını Beykoz'da olduğu gibi Ardahan STK'larının kullanımına ve hizmetine açarken; Avşar Cfe'de hemşeri camiamızın buluşma noktası oldu. Malteope sahilinde uzun yıllardır işlettiği Avşar Cafe iş-siyaset, sanat Dünyası ve STK-Derneklerimizinde birbirleriyle buluşma noktası oldular. Ardahan tanıtım günleri için Avşar Cafede yapılan toplantıda Başkan ileter Avşar, Vakfın Genel Sekreteri Fuat Avşar birebir katılıcılara kendileri hizmet ettiler.

 

 

ETİKETLER : ARDAHANLILAR POTANSİYEL ENERJİLERİNİ KNETİK ENERJİYE ÇEVİRMEYİ ÖĞRENİDİLER...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA