NURİ OĞUZ YÜCESOY RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ...

İş Adamlarımızdan YCS İnşaatın sahibi olan inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Mardinli iş adamı Nuri Oğuz Yücesoy rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.
Bu haber 2017-10-31 06:22:46 eklenmiş ve 4431 kez görüntülenmiştir.

NURİ OĞUZ YÜCESOY  RÜYA GİBİ  BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ...

 

İş Adamlarımızdan YCS İnşaatın sahibi olan inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Mardinli iş adamı  Nuri Oğuz Yücesoy  rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Komar Yapının sahibi Erkan Doğan ise bu mutlu gününde arkadaşı Yücesoyu 1 dk bile yanlız bırakmadı.

 

Ünlü siyaset ve barış insanı Ahmet Türk'e de akrabalık bağları olan, Mardinin önde gelen ailelerinden Yücesoy Ailesinin mensubu olan Nuri Oğuz Yücesoy Yapılan düğün töreninde hayatını Rezan Acar'la hayatını birleştirdi, bekarlığa veda etdi.

 

Düğünde ulusal medya, ulusal sanatçılar, bölge basınının yanı sıra Mardin federasyonu, STK'ları, İş dünyası, kamu ve yerel yönetim temsilcileri,  gelin ve damadın yakınlarıyla Serhat bölgesi iş dünyasından da önemli bir katılım oldu.  Birçok holding, yerel yönetim, firma, siyasetçide düğüne hem çelenk hemde temsilci yolladılar.  Taksimde büyük bir otelin 13. katında yapılan düğünde harika bir müzik ziyafeti çekilirken, Mardinin kültürel zengilipğini yansıtan Kürtçe-Türkçe, Asurice... parçalarla 7'den  70'şe herkes halaya durdu.

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

Gelin ve damat masaları tek tek dolaşarak davetlileri selamladılar. Düğüne katılan davetlilerde gelenek olduğu üzere takı ve hediyelerini sunarak genç çifte ömürboyu mutluluk dileklerini iletip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

ETİKETLER : NURİ OĞUZ YÜCESOY RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA