29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Emniyet Teşkilatı olarak; Bizler Cumhuriyetimize olan sadakatimizle Türk Milletine emanet edilen Cumhuriyetimizin değerinin farkındayız...
Bu haber 2017-10-27 14:54:19 eklenmiş ve 697 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş

Yüce milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ve şehit kanlarıyla yazılan, destansı mücadelelerin sonunda büyük bir zafere ulaştığı Kurtuluş Savaşımızı yeni, güçlü bir Devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırdığı, Büyük Atatürk’ün: “Benim en büyük eserim Türkiye Cumhuriyeti’dir” dediği, milletimizin şeref abidesi Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümünü ilk günkü gibi büyük bir gururla, kıvançla ve coşkuyla kutlamanın heyecanı içindeyiz.

Emniyet Teşkilatı olarak; Bizler Cumhuriyetimize olan sadakatimizle Türk Milletine emanet edilen Cumhuriyetimizin değerinin farkında, bilincinde ve benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek O'nu hak ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşıma gayreti ve azmi içerisinde, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına her zaman ve her konumda sahip çıkarak, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmayı var gücümüzle sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dökülen kanlarıyla bu toprakları bize vatan kılan, acıları yüreğimizde her zaman çok taze olan, aziz ve kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi, sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, Emniyet Teşkilatı ve Iğdır Halkının Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Melih EKİCİ

Iğdır İl Emniyet Müdürü

1.Sınıf Emniyet Müdürü

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA