GERÇEK AMERİKA DERİN AMERİKAYI YIKMAK İÇİN ATAĞA GEÇTİ...

Gerçek Amerika bütün insanlığın kaderini ilgilendiren bir dosya ile derin-paralel Amerikaya savaş açtı. Kennedy Dosyası yeniden açılıyor... Son 200-300 yıldır dünya halklarını düşürmek için şeytanın aklına gelmeyen oyun ve kumpaslarla insanlığa saldırıya geçen küresel katil siyonist firmalar
Bu haber 2017-10-22 22:02:20 eklenmiş ve 857 kez görüntülenmiştir.

GERÇEK AMERİKA DERİN AMERİKAYI YIKMAK İÇİN ATAĞA GEÇTİ...

 

Gerçek Amerika bütün insanlığın kaderini ilgilendiren bir dosya ile derin-paralel Amerikaya savaş açtı. Kennedy Dosyası yeniden açılıyor... Son 200-300 yıldır dünya halklarını düşürmek için şeytanın aklına gelmeyen oyun ve kumpaslarla insanlığa saldırıya geçen küresel katil  siyonist firmalar Osmanlıdan Çarlığa buradan Avrupadaki kraliyet aile ve sülalerine günümzde ise Erdoğan  şahsında Türklere ve Türkiye'ye, Barzani ailesi şahsında ise Kürtlere ve Kürdistana karşı bütün güçleriyle saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar.

 

Bu küresel katiller ABD başkanı John Kennedey tarafından deşifre edilmişlerdi. Bundan dolayı Kenndey'i 1963 katl etmişlerdi. ..

 

İşte Gerçek Amerikanın derin Amerikayı Küresel katil firmaları çökertecek olan en önemli dosyalardan biri olan Kennedy suikastı dosyası yeniden açılıyor.  Amerikan devleti parelel-derin Amerikaya savaş açtı... Doğu Medya'da geçmiş analizlerde de belirtiğimiz gibi İnsanlık ya küresel katil siyonist firmaları deşifre edip, çözüp etkisiz hale getirecektir, yada köleleşip düşecektir...

 

 

ABD'de Kennedy dosyası yeniden açılıyor

 

ABD Başkanı Donald Trump, J.F. Kennedy’nin suikastına ilişkin gizli belgelerin kamuya açılacağını duyurdu.

 

ABD başkanı Donald Trump, sosyal medyadaki paylaşımında, "Uzun zamandan beri yasaklanan JFK dosyalarının paylaşılmasına koşullu olarak izin vereceğim" yazdı.

 

Euronews’in haberine göre, 1992’de çıkarılan, Kennedy Suikastı Kayıtları Yasası gereği söz konusu belgelerin 25 sene içinde kamuoyuyla paylaşılması gerekiyordu. Bu süreyi uzatma yetkisi başkana verilmişti. Süre 26 Ekim’de doluyordu.

 

Suikastla ilgili fotoğraf, video ve tutanak gibi belgelerin çoğunu Dallas’ta, Kennedy’nin hayatına adanan bir müzede bulmak mümkün.

 

Ancak Ulusal Arşivler’de hala 3 bin civarında belge gizli tutuluyor. Bu belgeler kamuyla paylaşılmadan önce bazı kısımlarının sansürlenip sansürlenmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

 

Kennedy suikastını araştıran uzmanlar, gizli tutulan belgelerin çok mühim bilgi içermediği görüşünde.

 

ABD’nin 35. başkanı olan Kennedy, Lee Harvey Oswald adlı kesin nişancı tarafından, 22 Kasım 1963’te bir geçit töreni esnasında öldürülmüştü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : GERÇEK AMERİKA DERİN AMERİKAYI YIKMAK İÇİN ATAĞA GEÇTİ...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA