ABD’nin Erbil Konsolosluğu Önünde Dev Protesto

Erbil - ABD’nin Erbil Konsolosluğu önünde dün toplanan halk Kürdistana yapılan saldırıya sesiz kalan ABD'yi ve bu saldırıya zemin hazırlayan , planlayan ihanetçi Kürt kılıklı siyonist talabani ihanetçileri kınadılar.
Bu haber 2017-10-22 06:01:48 eklenmiş ve 1255 kez görüntülenmiştir.

ABD’nin Erbil Konsolosluğu Önünde Dev Protesto

 

Doğu Medya Erbil - ABD’nin Erbil Konsolosluğu önünde  dün toplanan  halk Kürdistana yapılan saldırıya sesiz kalan ABD'yi  ve bu saldırıya zemin hazırlayan , planlayan ihanetçi Kürt kılıklı siyonist talabani ihanetçileri  kınadılar.  Irak ve Heşdi Şabi güçlerinin Kürtleri, Kürdistanı  hedef alan saldırılarına ABD’nin sessiz kalmasını kınadılar.

 

Aralarında gönüllü Arap  ve Türkmenlerin de bulunduğu  kalabalık grup, “ABD saldırılara sessiz kalma” sloganları attı.

 

ABD PROTESTOSUNDAN DOĞU MEDYA TEMSİLCİLERİNE  ÖZEL AÇIKLAMALAR ...

 

KÜRDİSTAN TR'YE BAĞLANMALIDIR...

 

Halk adına Basına Açıklama yapan Kürt temsilciler, Kürdistanın parçalanmışlığı sonlanmadıkça, Kürdistana bağımsız bir devlet ve eyalet olarak Türkiye ile bütünleşmedikçe bu emperyalist-siyonist saldırılar hep sürecektir. Her gün canlı olaraka gördüğümüz gibi, bölgenin bütün  halkları soykırıma açık koyun sürüleri olarak her zaman kırılmaya, düşürülmeye, can, mal, namuslarına tecavüz devam edecektir...

 

Kürt temsilciler, BARZANİDEN SONRA TÜRKİYE'YE OPERASYON YAPMAYI PLANLIYORLAR...

 

Temsilcilerden Abbas Xero,  Kürtleri güdülebilir, kırılabilir sürüler yapmak için Kürt kılıklı hainlerle küresel işgalciler işbirliği yaparak Kürt halkının gerçek temsilcileri olan Barzani Ailesine ve Kurdistan yönetimine operasyon çektiler. Ama yüzyıllardır Kürtler üzerinde dönen oyunların sonuna geldik. KÜRTLERLE OYNAMANIN DÜYA İLE OYNAMAK OLDUĞUNU DÜNYANIN BÜTÜN HALKLARI GÖRMEYE BAŞLADILAR...

 

Irak-Suriye uyduruk rejimlerine son verilerek bu bölgelerin tarihi kimliği olan Kürdistan'a dönüşmeleri sağlanmadıkça Araplar, Türkler, Farslar... bölgenin tüm yerli halkları Katil küresel firmalar ve bölgedeki siyonist-ihanetçi işgalciler, siyonist israil  tarafından canlı olarak gördüğümüz gibi can, mal, namus... hiç bir güvencelerinin kalmadığı... soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürüldükleri apaçık ortadadır...

 

ANA  HEDEF TÜRKİYE

Xero, Kürdistan bağımsızlık referandumu işgalcilerin tüm planlarını deşifre etdi...

 

Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı Türkiye yıkılmadıkça Kürtlerinde yıkılmayacağını gören siyonist küresel firmalar bir taraftan Kürdistanda işgali derinleştirirken, diğer yandan Kürdistana çektikleri operasyonun ardından bütün güçleriyle TR'yi yıkmaya yönelmeye başladılar. Türkiye uyduruk ırak rejmine destek vererek kendi altına dinamit koymaktadır. Kendi parçalanmasıyla sonuşlanabilecek hatalar yapmaktadır...  Kürtler ve Türkler içlerindeki tüm ihanet şebekelerini artık birebir marakaja almak ABD, Rusya, TR devlet olarak ortak çalışma zemini geliştirmek zorunda. Mezopotayayı,  işgal, Kürtleri ve bölge halklarını düşürmenin  anahtarı Türkiyedir. Türkiyeyi yıkmak için ne gerekiyorsa yapacaklardır.

 

Xero, Kürdistan, ve Kürt sorunu sadece Kürtlerin değil dünyanın çözmesi gereken en ağır sorunudur. Kürt sorunu çözülmeden ne dünyada nede Ortadoğuda barış ve huzur diye bir kavram olmayacaktır. Bu sorun devam ettikçe de dünya halkları Küresel katil firmalar tarafından kölelelştirileceklerdir...

 

Xero, küresel katillerin hedefinde üç devlet var,

Rusya,

Türkiye,

Derin Amerikaya karşı savaşan Gerçek Amerika...

 

Siyonistler bu üç devleti yıkabilseler dünya tamamen ellerine geçecek... Tarih boyunca olduğu gibi İnsanlığın kaderi yine Mezopotamyada, Kürdistanda belirleniyor. Ya küresel katil soykırımcı firmalar yada insanlık kazanacak... dedi.

 

 

TR'YE OPERASYON, BENZER BİR AÇIKLAMA DA BEKİR BOZDAĞ'DAN GELDİ...

BOZDAĞDAN KORKUTAN UYARI: TÜRKİYEYE OPERASYON DÜZENLEYECEKLER! 

Ağrıda kongreye katılan Bekir Bozdağ'da TR üzerinde  2019'a Kadar Pek Çok Kirli Operasyona Şahit Olacağız dedi.

 

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ 2019 seçimlerine kadar Türkiye'nin sıkıntılı günler yaşayacağını belirterek "Göreceksiniz pek çok kirli operasyona Türkiye şahit olacaktır" dedi.

 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Ağrı 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi'nde konuştu.

"ERDOĞAN'IN BİNDİĞİ AT ŞAHA KALKTI"

 

Ekonomi ile ilgili olumlu mesajlar veren Bozdağ, Türkiye ekonomisinin neden çökmediğini sorarak, aynı soruya şu cevabı verdi:

Niye çökmüyor ekonomi? Sebebi şu, atasözüdür Ağrılılarda bilir, 'At sahibine göre kişner' de onun için çökmüyor. Siz ata sahibini bindirdiniz. Recep Tayyip Erdoğan'ı bindirdiniz. At şaha kalktı, bu atı kimse durduramaz, buna güçleri yetmeyecektir. Allah'ın izniyle, onun için de cumhurbaşkanımıza da düşmanlık yapıyorlar. Eğer Türkiye'yi siyasal iktidarı güçlü iktidarı iyi yönetimi, güveni, huzur ve barış ortamı ekonomik istikrarı 5-10 yıl daha devam ederse Türkiye'ye gücümüz yetmez diyorlar.

REKLAM

 

ads by AdMatic

"2019 YAKLAŞIRKEN PEK ÇOK KİRLİ OPERASYONA TÜRKİYE ŞAHİT OLACAK"

 

2019 seçimlerine kadar Türkiye'de olumsuz bazı olaylar yaşanmasını beklediğini de dile getiren Bozdağ, ne olduğunu net olarak açıklamadığı bu operasyonlarla ilgili şunları söyledi:

 

Ne yapalım edelim, 2019'a giderken bir havayı, iklimi ortamı ona göre oluşturalım, darbe ile yemediğimiz Erdoğan ve arkadaşlarını bu halka yedirtelim diyorlar. Hesap kitap bu, sadece Kılıçtaroğlu yok bu işin içerisinde bir dünya var bu işin içerisinde. Ben soruyorum Ağrılılara bütün hesabı yapanlara, Türkiye'nin liderini 2019'da yedirecek miyiz, yedirmeyecek miyiz?. Mesele bu. Ne yaparlarsa yapsınlar Allah'ın izni ile bizim millet birisine dua etti mi, birsini sevdi mi, birini kucakladı mı, ölümüne ona sahip çıkar ve onu vermez, bunu anlamadılar. Anlayacaklardır da. Göreceksiniz 2019 yaklaşırken pek çok kirli operasyona Türkiye şahit olacaktır. Ama bilesiniz ki, hepsinin hedefi de 2019 seçimine giderken vatandaşımızın özgür iradesini etkilemek olacaktır. FETÖ bir yandan, PKK bir yandan, DHKPC bir yandan, bazı ülkelerin istihbarat ülkeleri bir yandan uluslararası ve yerli medya organları bir yandan bazı ülkelerde bunlara destekle arka yandan hep beraber Türkiye'de kirli bir, algı operasyonu yapıyorlar, yapmaya da devam ediyorlar.

ETİKETLER : ABD’nin Erbil Konsolosluğu Önünde Dev Protesto
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA