ABD ALEV-ALEV YANIYOR...

ABD Alev Alev Yanıyor! Bombardıman Uçakları Göreve Çağrıldı. Geçen Hafta Las Vegas Eyaletinde ABD Siyonist sisteminin eseri olan Paddock adlı Amerikalı Amerikalıları katliama uğratırken, bu hafta da Amerikanın California Eyaleti yangınlarla sarsıldı.
Bu haber 2017-10-11 05:32:53 eklenmiş ve 953 kez görüntülenmiştir.

ABD ALEV-ALEV YANIYOR...

 

ABD Alev Alev Yanıyor! Bombardıman Uçakları Göreve Çağrıldı. Geçen Hafta Las Vegas Eyaletinde ABD Siyonist sisteminin eseri olan Paddock adlı Amerikalı Amerikalıları katliama uğratırken, bu hafta da Amerikanın California Eyaleti yangınlarla sarsıldı. Siyonist sitem İsrail arka planlı Turkiye'ye Vize vb.operasyonlar yapıp Ortadoğu'da ABD ile TR'yi kıskaca alırken, bu sistemin eseri olan Beyaz Amerikalı hitlerler hem ABD'yi, İsraili ve dünyayı yakmak için harekete geçmiş bulunmaktadırlar.

 

Bir başka deyişle 300-400 yıldır ABD'ye sinen dünyayı geren ve patlatan siyonist sitem ve sistemin patronu küresel katil firmalar yıkılma dönemine girdiler. katliamlar, yangınlar, felaketler, soykırımlar... birbirini zilemeye başladı...

 

ABD'nin California eyaletinin kuzeyinde yaşanan yangınlarda ölü sayısı 15'e kayıp sayısı 155'e çıkarken bombardıman uçakları da yangını söndürmek için göreve çağrıldı.

 

ABD'nin California eyaletinin kuzeyinde yaşanan yangınlarda ölü sayısı 15'e çıkarken, polis 150'den fazla kişiden de haber alınamadığını söyledi.

 

Önceki gün başlayan yangınlarda 1500 evin de yandığı kaydedildi.

 

Eyaletin şarap üretimiyle meşhur bölgelerinde yaşanan yangınlardaki ölümlerin dokuzunun Sonoma bölgesinde olduğu belirtildi.

 

Yangından en çok etkilenen San Fransisco'nun kuzeyindeki Santa Rosa kasabasının tamamen alevlerle yok olduğu bildirildi.

 

Sonoma Bölgesi polisi 155 kişiden hala haber alınamadığını, ancak bunun tahliye işlemindeki kaostan da kaynaklanabileceğini söyledi.

 

Polis, komşu Napa Bölgesi'ndeki yangın kurbanları arasında 100 yaşındaki Charles Rippey ve 98 yaşındaki eşi Sarah'ın da bulunduğunu belirtti.

 

Yangınlar California tarihindeki en çok can alan yangın felaketlerinden biri ve duman 100 kilometre uzaklıktaki San Fransisco'dan bile görülebiliyor. 17'den fazla yangın

 

Son 24 saatte 26 bin hektarlık alanda 17'den fazla farklı yangın çıktığı kaydedildi.

 

Yetkililer, haber alınamayanlara ulaşmaya çalıştıklarını, ancak ölü sayısının artmasından da endişeli olduklarını söyledi.

 

91 bin ev ve iş yerine de elektrik verilemiyor.

 

California Valisi Jerry Brown, Sonoma, Napa ve diğer beş bölgede acil durum ilan etti.

 

ABD Başkanı Donald Trump da acil durum ilanını onayladı ve böylece bölgeye federal yardım yapılmasının da önü açıldı.

 

 

ETİKETLER : ABD ALEV-ALEV YANIYOR...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA