QIMILİ’LER MERVE ve ÜMİT’İN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR …

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Çifti ailesi ile Talay Ailesi Merve Çiftçi ve Talay’ların prensi Ümit Talay haftasonu Beykoz-Çavuşbaşında yapılan düğününde buluştular.
Bu haber 2017-09-26 04:57:25 eklenmiş ve 1106 kez görüntülenmiştir.

QIMILİ’LER MERVE ve ÜMİT’İN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR …

 

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Çifti ailesi ile Talay Ailesi Merve Çiftçi ve Talay’ların prensi Ümit Talay haftasonu Beykoz-Çavuşbaşında yapılan düğününde  buluştular.  

 

Düğüne bölge iş-stk dünyamızdan da yoğun bir katılım oldu. Düğünün en önemli özelliklernden biride Qımıli Derneğinin Beykoz Kavacıkta yer alma kararı oldu.

 

Beykoz Yenimahallede esnaflık yapan, Talay unlu mamullerinin sahibi, Gürsel Talayın oğlu, aynı zamanda iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Volkan Kaya ve Şeref Talay’ın da yeğeni olan Talay ve Çiftçinin  Pazar günü  yapılan düğünlerine bölge STK-İş dünyamızdan yoğun bir katılım oldu.

 

Hoçvan Dernekler federasyonu başkan ve yönetimleri, Eyüp Karslılar derneği, Xımıli Dernek başkanı ve yönetimi, Ardahan derneklerinden, iş dünyasından yoğun bir katılım oldu.

 

Kars Arpaçay’lı ve Terekeme olan Tekin –Gülçin Çiftçi’nin çocuğu olan gelin diğer düğünlerimizin birçoğunda olduğu gibi Terekemelerle Kürtlerin akrabalığını daha da pekiştirirken, yüzyıllardır halklar arasında süregelen akrabalık bağlarını daha da güçlendirirken; bu düğünde Karslı iş adamı İvme Yapının sahibi Yavuz Polatoğlu’nun da gelin tarafının akrabası olduğunu öğreniyoruz.  Bir başka dyişle bu düğün vesilesiyle de Polatoğluyla da akrabalık bağlarımızın daha da geliştiğini öğrenmiş oluyoruz…

 

DÜĞÜNDE OTBİÇEN (QIMILİ) DERNEĞİ KAVACIKTA YER ALMA KARARI ÇIKTI…

Qımıli iş dünyası ve dernek başkanı ve yönetiminin katıldığı düğünde Hoç-Fed başkanı latif Yılmaz’ın önerisiyle Kavacıkta derneğe yer alınmasına karar verildi. Bu karar üzerine yönetim harekete geçip yer aldığında Dörtel Döner, Dörtel Et, Kayalar İnşaat-Yapı’nın sahibi  Volkan Kaya  100 bin tl, Kayalar Oto alım satımın sahibi Turgay Kaya ise 20 bin tl vereceği sözünü verdi… Ve diğer iş adamları da kendilerine çıkarılacak olan faturaya razı olacaklarını beyan ettiler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta ve açık hava 

 

 

ETİKETLER : QIMILİ’LER MERVE ve ÜMİT’İN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR …
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA