TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK İHANETİNİ FETÖ İLE YAŞIYOR…

Bilindiği gibi TR kurulduğundan beri son 10-20 yıl hariç dış ve iç ihanetçilerin idare ettiği, vatandaşını her alanda soykırıma uğratan küresel katil firmaların, ihanetçi sermayenin, basının… onların istihbarat örgütü mosdad, cia gibi yapıların idare ettiği bir sömürgeydi.
Bu haber 2017-09-21 09:10:40 eklenmiş ve 1300 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK İHANETİNİ FETÖ İLE YAŞIYOR…

 

Bilindiği gibi TR kurulduğundan beri son 10-20 yıl hariç dış ve iç ihanetçilerin idare ettiği, vatandaşını her alanda soykırıma uğratan küresel katil firmaların, ihanetçi sermayenin, basının… onların  istihbarat örgütü mosdad, cia gibi yapıların idare ettiği bir sömürgeydi.  Bu sömürgede eğitim yalan-dolan üzerineydi. Atatürk diye biri gelmiş hepimizi kurtarmıştı. Ama başbakanı, cumhurbaşakanını, genelkurmayı mosad, cia tayin ediyor, ülkeyi onlar yönetiyordu…

 

Ak Parti iktidarına gelindiğinde başbakandan en üstdüzey yöneticiye kadar toptan hepsi yine cia, mosad tarafından çekip çevriliyordu. Tepelerinde feto vardı. Yüzyıllık müstemleke, halk düşmanı, içerden her alanda işgal edilmiş tcnin bu haliyle var olma şansı yoktu. Halk bunu iliklerine kadar his ediyordu ve bu anlamda ak partiye ölümüne bir destek sundu.

 

Allaha şükür başarılı olundu… Yüzyıllık derin işgal halkın destansı mücadelesi, AK Partiye sunulan destansı destekle son buldu.  Ama ergenekon, balyoz, kck vb. davalarda olduğu gibi fetö davasında da kantarın ucu  felaket kaçırılıyor.

 

Yüzyıldır tüm devleti ele geçiren iç dış ihanetçi yapının, derin işgalin ağır yükünü fetönün esir aldığı vatandaşa yüklemek te 21 yüzyıl trsinin en büyük hukukl feleketi olacaktır. Darbe girişimi, terör, şiddet dışındaki fetöcüler yeni uygulamalarla kazanılmalıdır. Çünkü onlar bu ülkenin çocukları, bu ülkenin vatandaşları, ihanette ısrar edenlere de en ağır şekilde cezalandırılmalıdırlar…

 

Devletin en tepesindeki vatandaşı dahi ablukaya alan bu yapının esir aldığı tüm fetöcüler, terör, şiddet ve pisliğe bulaşmamışları, pişimanlık vb. iyileştirmelerle, fetönün kullandığı suça bulaşmışlar ise cezaları hafifletilerek yeniden kazanılmalıdırlar.

 

Bir başka deyişle kurulduğundan beri katil-küresel firmaların uşaklığını yapan vatandaşı harcayan, soykırıma uğratan ajan tc rejminin günah keçisi fetöcüler kılığı ve kılıfı ile yine vatandaş olmaktadır, yine vatandaş harcanmaktadır. Şimdiki devlet eski ajan tcyi tarihe gömen bir devlet, artık milli bir devlet ve bu ince çizgiyi görecek kadar da basiretli bir yapıdır.

 

Fetöda asıl suçlular geçmişte bu ülkede genelkurmay başkanlığı, mit, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı siyaset yapan iktidar, muhalefet … hepsidir. Asıl yargılsanması gereken kurulduğundan beri yüzyıllık TC tarihidir. Sahte kurtuluş oyunları ve palavralarıyla… Yüzyıllık tc tarihi bütün ayaklarıyla yargılanmadıkça, yüzyıllık bu ihanet tarihi, vatandaşı harcama, soykırıma uğratma tarihi açığa çıkarılmadıkça hep yine harcanan, düşürülen yine vatandaş olmaktadır…

 

Fetö kumpasıyla düşürülen vatandaş kurtarılmalı, vatandaşa ihanete, vatandaşı düşürümeye, vatandaşa oyun ve kumpas yapmaya acilen son verilmelidir. TR milli bir devlete kayarken derin işgalin faturası kullanılan, kırılan vatandaşa fatura edilmemelidir. Çünkü bir zaman sonra intikam depreşir, tarih tekürür eder... sanı ünvanı ne olursa Kullanılan, kandırılan... vatandaşı değil katil firmaların, siyonistlerin, ihanetçilerin iç ve dış ayaklarına yönelmemiz gerekiyor...

 

 

 

BASDINDAN FETÖ DAVASINDAN ÖNEMLİ BİR ÖRNEK:

 

FETÖ'cü Hakim İtiraf Etti: Göksel Gümüşdağ, Gülen'in Tek Sözüyle Serbest Bırakıldı

 

MİT müsteşarını ifadeye çağıran eski savcıyla birlikte yakalanan eski hakim Dursun Ali Gündoğdu'dan şok itiraf: Şikeden gözaltına alınan Göksel Gümüşdağ, Gülen'in 'Bir güzellik yapalım' sözüyle serbest bırakıldı.

 

İstanbul Başakşehir'de kaldığı evde, MİT müsteşarını ifadeye çağıran eski savcı Sadrettin Sarıyaka ile birlikte yakalanan eski hâkim Dursun Ali Gündoğdu, Yargıtay'daki ifadesinde çarpıcı bilgiler verdi. 73 sayfalık ifadesinde Gündoğdu "Şike kapsamında gözaltına alınan Göksel Gümüşdağ, Fethullah Gülen'in 'Bir güzellik yapalım' sözü sonrası serbest bırakıldı. Sarıkaya, MİT müsteşarı için 'İlk kez söylüyorum. İfadesini alıp bırakacaktım' dedi. Cemaat üyesi çok sayıda hâkim-savcı VIP hizmet ile yurtdışına çıktı. Bu ifadelerimden sonra emin olun beni keserler" dedi. Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Gündoğdu, verdiği ifade sonrası elektronik kelepçe takılarak tahliye edildi.

FİDAN'I İFADEYE ÇAĞIRAN SAVCIYLA YAKALANMIŞTI

 

Hâkim olarak göreve Temmuz 1997'de başladığını anlatan Dursun Ali Gündoğdu hakkında meslekten ihraç kararı sonrası yakalama kararı çıkarılmıştı. Geçen 17 Şubat günü Başahşehir'de teyzesinin oğluna ait evde yakalanan Gündoğdu ile birlikte aynı evi paylaşan diğer isim ise MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı 7 Şubat 2012'de ifadeye çağıran eski savcı Sadrettin Sarıyaka'ydı.

 

İLK TEMAS YURTTA BAŞLADI

 

Dursun Ali Gündoğdu, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen davanın 10 Temmuz'daki duruşmasında çarpıcı bilgiler verdi. Gündoğdu 73 sayfalık ifadesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili çok sayıda hâkim-savcının ismi yanı sıra, kendileri ile temasta olan sivil şahısların kod isimlerini de verdi. Bir dönem özel yetkili hâkim olarak da görev yapan Gündoğdu, FETÖ ile ilk temasının Ankara Hukuk Fakültesini kazandığı ilk yıl başladığını anlattı. Gündoğdu, FETÖ'ye ait Mamak'taki Toprakkale Öğrenci Yurdunda kaldığını söyledi. Yapılan tespitler sonrası telefonunda ByLock bulunan Gündoğdu'nun dikkat çekici ayrıntılar yer alıyor.

 

 

KRİTİK İSİMLER YURTDIŞINDA

 

Gündoğdu ifadesinde, 2015 yılı ekim sonunda Sadrettin Sarıkaya ile yurtdışına çıktıklarını söyledi. Önce Almanya'ya oradan da Belçika'ya gittiklerini anlatan Gündoğdu, bu ülkede 7 ay kadar kaldıktan sonra geçen yıl Mayıs sonunda Türkiye'ye tekrar döndüklerini anlattı. Belçika'da bir süre yabancı dil kursuna da gittiklerini anlatan Gündoğdu, yurtdışındayken, firari hâkim-savcılardan Fikret Seçen, Cihan Kansız, Sedat Sami Haşıloğlu, Kazım Kahyaoğlu, Cemil Tuğtekin gibi kritik konumdaki çok sayıda ismi gördüklerini anlatı.Gündoğdu, Türkiye'ye döndükten sonra Almanya'da bulunan Cemil Tuğtekin ile temasa geçtiklerini söyledi. Sarıkaya'nın sağlık sorunları nedeni ile yeniden yurtdışına çıkmaya çalıştıklarını anlatan Gündoğdu, Tuğtekin ile arasında geçen diyalogları anlattı.

Gündoğdu ve Sarıkaya geçen 17 Şubat'ta Başakşehir'de kaldıkları evde yakalanmıştı.

'VIP HİZMET' İLE ÇIKTILAR

 

Tuğtekin'in kendisine "Çok gelen var" dediğini anlatan Gündoğdu devamında "Tuğtekin bana, 'VIP hizmet olarak isimlendiriyorlar. Alman elçilik arabası veya konsolosluk arabası da olabilir... Seni evinde alıyor. Edirne gümrüğünde adamı var. Sistemin nasıl çalıştığını da bilmiyorum. Arabadan hiç dışarı çıkmıyorsun. Pasaportuna damgayı vuruyorlar. Kendi adamları orada… Sonra Bulgaristan'a geçiyorsun. Bulgaristan'da, Türkiye çıkışı olduğu için pasaportta çıkış damgası olduğu için problem yok. Bulgaristan gümrüğünden geçince Almanya'ya kadar durmak yok zaten' dedi." Gündoğdu ifadesinin devamında " Ben arabayı görmedim. Ama VIP hizmetinin böyle olduğunu söylediler. Yeşil plaka… Yani konsolosluk durdurulmaz. Bu sebeple yeşil yol diyorlar. Hiçbir polis hiçbir şekilde durduramıyor" dedi. Tuğtekin bu açıklamalar sonrası Gündoğdu'ya, Tamer isimli bir aracının telefonunu verdi.

GÜMÜŞDAĞ'A BİR GÜZELLİK YAPALIM

 

Gündoğdu, şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve savcılık sorgusu sonrası serbest bırakılan Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile ilgili dikkat çekici bir bilgi verdi. Gündoğdu, FETÖ'nün yargıdaki kritik isimlerinden biri olan eski hâkim Cemil Gedikli'ye Gümüşdağ'ın durumunu sorduğunu ve aldığı yanıtı şöyle anlattı: "Cemil Gedikli bu olayı anlattı. Göksel Gümüşdağ'ın sevk edilmemesi ile alakalı Amerika'ya sormuşlar. Pensilvanya'ya… O da demiş ki 'Bir güzellik yapalım, bir latife yapalım...' şeklinde bir beyanı olmuş. Bunu bizzat kendisinden (Cemil Gedikli'den) duydum". Gündoğdu, bu ifadesi sırasında Yargıtay üyesinin yönelttiği "Fetullah Gülen'e mi sormuşlar?" sorusuna "Tabi tabi" şeklinde karşılık verdi.

SARIKAYA: İLK KEZ SÖYLÜYORUM

 

Gündoğdu ifadesinin devamında, MİT Müsteşarı Fidan'ı ifadeye çağıran Sarıkaya'nın konu ile ilgili kendilerine söylediklerini ise şöyle anlattı: "Bir görüşmemizde, ağabeyim sordu... Sarıkaya, 'Ben hiç kimseye söylemedim bu zamana kadar. 'Ama' dedi, 'Sadece ifadesini alacaktık; bırakacaktım' dedi. Ayrıntıyı bilmiyorum. Öncesini, sonrasını, ayarlama yapıldı mı, yapılmadı mı o konuda bilgim yok". Bu sırada araya giren bir Yargıtay üyesi şunları söyledi: "Diyelim ki ifadeye geldi MİT Müsteşarı… Telefonla Göksel Gümüşdağ'ı soran irade herhalde bunu da yukarıya sorardı.

BİLDİKLERİNİ İSİM-İSİM VERDİ

 

Gündoğdu ifadesinde, kendisine sorulan hâkim savcılardan FETÖ ile ilişkili isimleri ise tek tek sıraladı. Gündoğdu'nun ifadesine göre, bir kısmı firari durumda olan isimlerden Mehmet Ali Uysal, Muammer Akkaş, Ümit Zafer Çolak, Kazım Kahyaoğlu, Nurullah Çınar, Resul Çakır, Bilal Bayraktar, Ali Alçık, Zihni Doğan, Cemil Gedikli, Mustafa Boz, Eşref Aksu, Mehmet Berk, Seyfettin Mermerci, Ramazan Saban, Hikmet Şen, Hüseyin Ayar, Mehmet Karababa, Sedat Sami Haşıloğlu gibi isimler FETÖ ile ilişkili. Gündoğdu, ifadesinde kendisine sorulan isimlerden Hakan Karaali ve Hasan Hüseyin Özese'nin ise FETÖ ile ilgilerinin olmadığını söyledi.

EMİN OLUN BENİ KESERLER

 

 

Gündoğdu saatler süren ifadesinin son kısmında ise kendi durumu ile ilgili şunları kaydetti: "İsimlerini verdiğim arkadaşlarım hepsi düşman olacak. Yeni ben hainim onların gözünde. Kendi adıma tabi ki sıkıntılıyım. Cezaevinde onlar var. İstanbul'a döneceğim aynı arabada döneceğiz. Yani Silivri'ye dönerken aynı araçla döneceğiz. Şundan emin olun beni keserler, yerler yani… Onu biliyorum. Bu ifadelerimle beni hoplatırlar. Kendi adıma endişeliyim. Benim anamım babamım evini bile biliyorlar. Bir kısmı burada ama dışarıda olanlar da var burada olanları aileleri de dışarıda.”

ETİKETLER : TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK İHANETİNİ FETÖ İLE YAŞIYOR…
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA