YUSUF SİT’E İS-STK DÜNYASINDAN ZİYARET…

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Sit Geçen hafta Pazar günü (10 –Eylül) kalp krizi geçirmişti. Sit’e, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bölge iş-stk-siyaset dünyası tarafından yoğun bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleşti.
Bu haber 2017-09-19 12:40:42 eklenmiş ve 1550 kez görüntülenmiştir.

YUSUF SİT’E İS-STK DÜNYASINDAN ZİYARET…

 

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Sit Geçen hafta Pazar günü (10 –Eylül) kalp krizi geçirmişti. Sit’e, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bölge iş-stk-siyaset dünyası tarafından  yoğun bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleşti.

 

Sit’in kalp krizi geçirdiğinin duyulmasının ardından binlerce insan değişik şekillerde kendisine ulaşmaya çalışırken, on binlerce insanda Sosyal Medya ve medyadan takip ederek  bir an önce sağlığına kavuşması için dua etmişti.

 

Sit, taburcu olduktan sonrada STK’lar bölge iş dünyası kendisini yalnız bırakmadı, yoğun bir geçmiş olsun ziyareti devam etdi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava 

Geçen Hafta Cumartesi günü İstanbul Anadolu-Avrupa Yakası Kars Ardahan-Iğdır İş Adamları Platformu temsilcileri, Süreyya Çinik, Veysel çamlı, Casim Yıldırım, Abdullah Adıman, Ardahan Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Fuat Avsar, YK uyeleri, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Fakir Yılmaz ve Yönetimi, Sultangazi Ardahanlılar Derneği Başkanı Yavuz Uzunkaya, Başkan Vekili Akın Bozkaya, Alican Demir, kısa süre aralarla Ardahan Federasyonuna, Hoçvan Federasyonuna, Kars-Ardahana  bağlı dernek ve yönetimleri sürekli kendisin ziyaret ettiler. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Ziyarette, bölge stk –is dünyasının, ülkenin genel durumuna kadar uzanan yelpazede bir fikir jimnastiği yapıldığı gibi, siyaset alanı başta olmak üzere ülke geneline sinen rant çetelerinin STK’ları çürütmek için yoğun bir saldırıya geçtikleri de konuşulan konular arasında yerini aldı. STK’ların kullanılması sonucu toplumsal alanda meydana gelen çürümelerin bertarafı için kısa ve uzun vadede neler yapılabilir yönünde fikirler orataya kondu…

 Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava

Sit, ülke genelinde rant çetelerine, toplumsal çürüme alanına STK’ların set çekmesi gerekirken,  adında federasyon kelimesi olan STK’lar dahil  büyük çoğunluğunun hala teneke-tabela düzeyinde seryr ettiğini, örneğin Esenyurt gibi semtlerde kullanılan çiftliklere dönüşen STK yapılanması rant çetelerine müdahalesi rezalet  bir şekilde sıfır düzeyinde kaldı.

 

Sit, Palavradan sağcı-solcu-devrimci, stk, aktivist, muhalefet boş lafları, kirlilik, çetler  ortalığı kaplarken, bu konuda ülke geneline devrimci çıkış yine sayın Erdoğandan geldi. Onun talimatıyla mücadele ettiğimiz çeteler tarihlerinin en büyük darbesini aldılar, tarihlerinin en büyük ablukasına alındılar. Ve hızla deşifre olmaya başladılar…

 

Sit, son 4-5 yıldır stk’ların bulundukları şehirlerde rant çetlerine, siyaset  stk zübüklerine operasyon yapması için büyük bir savaş verdik. Ama STK’lar anlamdı. Çeteler birer ikişer yönetici avlayarak stkların içini boşalttılar. Sayın Erdoğanın yaptığı hamleyi stkların yapması gerekirken, malesef STK’lar kötü sınıfta çaktılar. Tek kelime ile çoğu rezil oldu, rezil duruma düştüler… İnşallah bu yıl Serhat STK yapılanması bu rezaleti üstesinden atacak yerel, ulusal, küresel yön tayin eden stk yapılanmasına doğru gidecektir. Serhat bölgesi olarak bizde bu potansiyel vardır.

 

Ama bu potansiyeli harekete geçirecek Sureyya Çinik gibi, Veysel çamlı gibi, Ahmet Keske gibi, Casim Yıldırım gibi, Abdullah Adıman gibi dürüst namuslu insanlara ihtiyacımız vardır. Sancaktepede birtek etkinlikle, Casim Yıldırımla birlikte Sancaktepedeki çeteleri yerin dibine geçirdik, işte bu çıkış ve duruşu İstanbul geneline yaymalıyız… (Ayrıntılar için tıklayınız…). Sit, stk yapılanmamızın sağlıklı oturmasını istiyorsak bunun yolu perde arkası karanlık olmayan, milli olan iş dünyasından geçtiğini, eğer bir stk kökü dışarıda iş yada başka kisvelerdeki yapılardan destek alıyorsa çözülüp deşifre edilmedikçe toplumsal alan çürümeden asla çıkamaz dedi…

 

 

 

 

ETİKETLER : YUSUF SİT’E İS-STK DÜNYASINDAN ZİYARET…
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA