KÜRDİSTAN RUSYA'DIR, RUSYA'DA KURDİSTANDIR…

Rusya’nın en büyük gençlik hareketi olan Rusya Gençleri Örgütü Kürdistan’ın bağımsızlık referandumuna destek için “Ortadoğu’da Kürt sorunu” adlı bir panel düzenledi. Rus gençliği, Kürdistan Rusya'dır, Rusya'da Kürdistan... dediler. Bağımsızlığa sonuna kadar destek verdiklerini ifade ettiler…
Bu haber 2017-09-17 09:34:41 eklenmiş ve 1163 kez görüntülenmiştir.

RUS GENÇLİĞİ, KÜRDİSTAN RUSYADIR, RUSYADA KÜRDİSTANDIR…

 

Rusya’nın en büyük gençlik hareketi olan Rusya Gençleri Örgütü Kürdistan’ın bağımsızlık referandumuna destek için “Ortadoğu’da Kürt Sorunu” adlı bir panel düzenledi. Rus Gençliği Panelde, “Kürdistan Rusya’dır, Rusya’da Kürdistandır” belirlemelrini yaptılar. Kürdistanda Bağımsızlığı sonuna kadar desteklediklerini ifade ettiler…

 

Rusya Gençleri Örgütü Moskova’da bulunan çalışma merkezi binalarında Kürdistan’ın bağımsızlık referandumuna destek için “Ortadoğu’da Kürt Sorunu”adlı bir panel düzenledi. Panele Kürdistan Demokrat Partisi Rusya Temsilcisi Mela İbrahim, uzman ve siyasetçi İkbal Doğrusaz, çok sayıda Rusya Gençleri Örgütü üyesi ve Rusya’da yaşayan Kürt gençler katıldı.

 

Gençlik adına söz alan Rus ve Kürt genç temsilciler, “Mezopotamya-Kürdistan Rusyadır, Rusya ise Kürdistandır. Bağımsız Kürdistan, bağımsız Rusya kadar önemlidir. Rus gençliği olarak Bağımısız kurdistana desteğimiz tamdır, Rus gençliği olarak Kürtler ve Kürdistanla oynamaya ne bugün nede yarın asla izin vermeyeceğiz. Tarih bize öğrettiki Mezopotamya düşüyorsa Rusya’da düşüyor…”  Kürt ve Rus kökenli genç temsilciler, çok ilginç ve çok önemli açıklamalarda bulundular,

Gençler,  “katil-küresel firmalar yüzyıllar boyunca tüm insanlığı düşürmek için bütün halklarla sonuna kadar oynadılar. Çarlık Ailesi, Osmanlı Ailesi, Şah Ailesi bu katil küresel soykırımcı aile ve firmalar tarafdından yok edilirken çoğu halkların ve devletlerin bu soykırımı ve düşüşü ruhları duymadı. Taki bu katil aile ve firmalar Ukrayna, Gürcistan kadife devrimlerle kapımıza dayanana kadar.

 

Katil firmaların onların örgütleri olan Nato, Mossad, Cia gezegen çapında kendi ayakları üzerinde duran tekbir halk istemediklerinden, dünya hakimiyeti de istediklerinden Mezopotamyaya konuşlandılar. Bu katillerin günümüz koşullarında İsrail terör devleti lehine Mezopotamya ya konuşlanması ise en fazla bir yüzyıl içinde Rusya’nın tarihten silinmesi olacaktır. Çünkü burada küresel soykırımcı aile ve firmaların terör orduları-ürettikleri bilinen bilinmeyen silahların yaygınlaşmasının ana hedefinde bugün değil Çarlık döneminden beri Rusya vardı…

 

Sonuç olarak Mezopotamyanın, Kürtlerin- Rusların Kaderi birbirine bağlı olduğu gibi, bütün dünyanında kaderi Mezopotamyadaki gelişmelere bağlıdır. Dünya bütün gezegenle oynayan küresel katil firma ve aileleri çözüp hesaba çekmezse bügün değilse yarın yine muhakak tüm insanlık düşürülecektir. Bu düşüşün anahtarı ise Mezopotamya ve Rusya’dan geçmektedir.

 

İşte Rus halkının dünya halklarına en büyük katkısı dünyanın bu kriz dönemlerinde çıkmıştır. Küresel soykırımcıları durdurarak, gerileterek gezegenin düşüşünü engellemişlerdir… Bundan dolayı dünyanın çeşitli bölgelşerinde Rus diplomatlar, bilim adamları, güvenlik uzmanları katil firmaların 1. Dereceden hedefleri arasına girmişlerdir. Günümüzde 1. Dereceden Kürtler bu katillerin ana hedefiyse, ardından ana hedefleri Rusyadır, Ruslardır. Bu katillere göre dünyanın diğer halkları aptal sürüleridir.  Diledikleri gibi kullanıp harcayabileceklerine inanmaktadırlar, Kurd kelimesi bilgelik ve derinlik demektir. Kürtler bu gezegende varoldukça insanlık asla düşmeyecektir…”

 

Rusya Gençleri Örgütü düzenledikleri referanduma destek panelinde Kürdistan’da yapılacak olan referanduma Rusya Gençleri olarak sonuna kadar desteklediklerini açıkladılar.

 

Kurdistan24’de konuşan PDK Rusya temsilcisi Mela İbrahim “Rusya Gençleri Örgütü’nün bu paneli düzenlemesindeki asıl amaç Kürdistan’da yapılacak referanduma destek vermek içindir ve panele katılan bütün çoğunluk referandumdan yana desteklerini sundular” dedi.

 

Panele konuk olarak katılan uzman ve siyasetçi İkbal Doğrusaz ise, ”Bağımsızlık referandumu bütün Kürtlerin hayalidir ve bu hayalin gerçekleşmesinde mutlaka engeller olacaktır, fakat referandum günü şehitlerin kanlarına ve Kürdistan halkının umutlarına cevap verilecektir.” diye konuştu.

 

 

DKM - Renas M. Erol- Moskova-Russia

 

ETİKETLER : RUS GENÇLİĞİ KÜRDİSTAN RUSYADIR BAĞIMSIZLIĞA TAM DESTEK…
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA