ALMAN DİASPORASINI BİR KURD SUSTURDU...

TR'de ki kartel-yandaş, ulusal basının kullandığı dil doğal olarak eski-diktatör -ırkçı, puta tapıcı TC'nin mirası üzerinden yükseldiğinden Kürt kelimesini kullanmak pek hoşlarına gitmiyor. Almanya ve godoşları Türkiye düşmanlığı üzerinde yarışırlarken, onların proflarını, algı mühendislerini, uzamanlarını AK Partili tek bir bir Kurd (*1) yerle bir etdi.
Bu haber 2017-09-09 06:48:25 eklenmiş ve 785 kez görüntülenmiştir.

ALMAN DİASPORASINI BİR KURD SUSTURDU...

 

TR'de ki kartel-yandaş, ulusal  basının kullandığı dil doğal olarak eski-diktatör -ırkçı, puta tapıcı  TC'nin mirası üzerinden yükseldiğinden Kürt kelimesini kullanmak pek hoşlarına gitmiyor. Almanya ve godoşları Türkiye düşmanlığı üzerinde yarışırlarken, onların proflarını, algı mühendislerini, uzamanlarını AK Partili tek bir bir Kurd (*1)  yerle bir etdi.Bu örnek, 200 yıldır Tr'nin neden yıkılmadığını, Türkiye'nin bel kemiğinin Kürtler olduğunun ve giderek dünyada yükseldiğinin en önemli kanıtlarından biri de oldu. 

 

Almanların 200-300 yıldır Alman halkı tarafından değil, küresel katil firmaların ajanları tarafından yönetildiğini, Alman ulusunun giderek çöpe çevrildiğini, bu anlamda Alman uluısunun, halkının, devletinin büyük bir kayıp içinde olduğunu, bu kaybı bugün görüp anlamasalar da ilerde çok büyük zararlar gördüklerinde anlayacaklardır diyerek almanları uyandırdı, Almanların kafasında büyük soru işaretlerinin oluşmasını sağladı...

 

Onca güçlerine rağmen Ak Parti teşkilatlarının cevap vermede zorlandıkları Alman düşmanlığını, Alman halkının kafasında oluşturduğu soru işaretleriyle Almanyayı yöneten derin terör-baron yapılanmayı  yerle bir eden Kürt Salmanoğlu Türkiye'deki tüm Ak Partili kürtler tarafından da takdir edildi...

 

Basından ilgili haber...

 

Almanları susturan Türk Tuğrul Selmanoğlu o anları anlattı

Alman devlet televizyonu ARD’deki ‘Maischberger’ adlı tartışma programında Türkiye karşıtlarına karşı açıklamalarıyla gündem olan Tuğrul Selmanoğlu, Habertürk’e o anları anlattı,

 

 

Gazete Habertürk'ten Leyla Ünal'ın haberine göre; Almanya’nın önde gelen yayın kuruluşlarının yer verdiği açıklamalarıyla öne çıkan Tuğrul Selmanoğlu, aslen Elazığlı ama Almanya’da doğup büyümüş.

ASIL MESLEĞİ HEKİMLİK

Asıl mesleği hekimlikse de sağlık turizmi yaptığını belirtiyor. Almanya’da gündem olan o program için şunları söylüyor:

 

“Onlara, ‘Kısa vadede Türkiye düşmanlığı tavrınız size bir-iki puan kazandırabilir ama uzun vadede tavrınızın İslam düşmanlığına ve ırkçı partilere yaradığını göreceksiniz’ dedim.”

"BENİ ORAYA ÇAĞIRARAK HARCAMAYA ÇALIŞTILAR ANCAK MÜSAADE ETMEDİM"

Selmanoğlu, o konuşmalarından sonra terör örgütleri tarafından tehdit edildiğini vurguluyor:

 

“Programa davet edildiğimde katılmak istemedim. Takipçilerim ısrar edince gittim. Karşımda sıkı Türkiye karşıtı 2 bakan ve doktorasını Türkiye üzerine yapmış profesörler vardı. Seçimlerden hemen önce bu programa çağrılmam tesadüf değil. Daha önce AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi Basın Medya Başkanlığı yaptım. Facebook’ta 90 bine yakın takipçim var. Paylaştığım videoları milyonlar beğeniyor. Beni oraya çağırarak harcamaya çalıştılar ancak müsaade etmedim. 200’e yakın gazete, Türkiye’yi savunmamla ilgili haber yaptı.”

 

Bunlardan Alman Die Welt Gazetesi, Selmanoğlu için “Moderatör ve katılımcılar, Erdoğan taraftarını durdurmakta zorlandı” başlığını kullandı.

 

*1- Kurd- Kelime anlamı : Derinlik ve Bilgeliktir...

 

 

ETİKETLER : ALMAN DİASPORASINI BİR KURD SUSTURDU...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA