İŞ-SİYASET -STK DÜNYAMIZ BAYRAMINIZI KUTLADILAR...

Bölge İş dünyamızın önde gelen devleri başta olmak üzere, iş dünyası, firmalar, Sivil Toplum Örgütleri, Dernekler, Kanaat Önderleri, Siyaset -Sanat Dünyamızın Güzide Temsilcileri Bayramınızı Kutladılar...
Bu haber 2017-09-01 19:47:45 eklenmiş ve 4190 kez görüntülenmiştir.

İŞ-SİYASET -STK DÜNYAMIZ BAYRAMINIZI KUTLADILAR...

 

Bölge İş dünyamızın önde gelen devleri başta olmak üzere, iş dünyası, firmalar,

 

Sivil Toplum Örgütleri, Dernekler, Kanaat Önderleri, Siyaset -Sanat Dünyamızın Güzide

 

Temsilcileri Bayramınızı Kutladılar.

 

Gönlünüzce bir bayram geçirmenizi dilediler. 

 

 

BÖLGE İŞ-STK DÜNYAMIZIN LİDERİ YAKUP SÜT BAYRAMINIZI KUTLADI…

 

 

Bölgemizin, ülkemizin ortaya çıkardığı en büyük değerlerden, bölge İş-STK dünyamızın en önde gelen temsilcilerinden iş adamımız Yakup Süt Bayramınızı kutladı. Özellikle 2005'ten sonra dernekler, sivil toplum kurumlarının ortaya çıktığı zaman diliminde lider, önder ve örnek kişiliği ile öne çıkan Süt, STK olayının sağlıklı bir şekilde oturması yönünde en büyük rolü oynadı.  İş-STK dünyamızın tartışmasız lideri olduğunu 2000'lerde STK alanında tüm toplumsal kesimleri bir araya getiren, siyaset üstü duruşuyla tüm toplumsal kesimleri birbiriyle buluşturan, derneklere katkı yapan, iş dünyasının katkı yapmasını sağlayan çalışmalarında gördük. Bu çalışmalardan sadece bir örnek verirsek, Hoçvan Federasyonunun trilyonluk mülke kavuşmasını sağladı ki bu federasyon bölge ve ülke genelinde STK olayının önünü açan en büyük çıkıştı... Bu anlamda bölgemizin, ülkemizin yetiştirdiği en büyük değerlerden biridir Yakup Süt…

 

Süt yayınladığı bayram mesajında, "Bayram birlik, beraberlik, paylaşmak, barışmaktır. Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Emeğin, barışın, özgürlüğün, her alanda demokrasinin hayat bulduğu bir ülke dileğimizle bayramınızı kutluyor,  bayramlar manevi değerlerimizin en üst seviyeye çıktığı özel günlerdir.

 

Bu özel günlerde tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı hatırlarken, İş-STK dünyamız, hemşeri camiamız başta olmak üzere,  78 milyon vatandaşımızın Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, huzurlu, sağlıklı bir yaşamla birlikte nice bayramlar diliyoruz…” dediler.

 

 

 

BARAN KORKMAZ BAYRAMINIZI KUTLADI...

 

Yabancı fonların Türkiye’deki çeşitli firmalara yatırım yapmasını sağlayan, Ülkemize Uluslarası Sermayenin girişine öncülk eden ve bu anlamda ülkemizin en önemli stratejik firmalarından biri olan  SBK Holding’in sahibi İş Adamı Baran Korkmaz Bayramınızı kutladılar.

 

Korkmaz, “Dünyamızın  huzur ve barış içinde olmasını istiyoruz. Dünya genelinde savaş ve kaosların bitmesini istiyoruz. Dünya genelinde insanlığa özgürlük istiyoruz. Korkmaz, İnsanlığın binyıllardır ortaya çıkardığı değerleri daha da ileriye taşımasını, gezegen boyunta terör ve kaosun bitirilmesini dilediklerini belirterek, Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış, mutluluk; dünya insanlığına karşılıklı saygı-sevgiyi  getirmesini diliyor, herkesin bayramını tebrik ediyor,  üzüntüsüz, sıkıntısız bayramlar yaşanmasını temenni ediyorum" dedi.

 

ALİ ELKILIÇ BAYRAMINIZI KUTLADI...

Ali Elkılıç Bayramınızı kutladılar.

Elkılıç yayınladığı Bayram Mesajında, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun” dedi.

 

İŞ DÜNYAMIZIN GENÇ LİDERİ TANER TEKİN BAYRAMINIZI KUTLADI..

 

Bölgemizde gençlik , spor , eğitim dendiğinde akla gelen ilk iş adamımız Taner Tekin. Eğitim, Spor, gençlik dendiğinde asla reklam ve gösterişe girmeden; teneke ve tabela olmayan dernekleri de dikatte alarak en önemli desteği sunan iş adamlşarımızın başında Tekin gelmektedir.

Tekinin Bayram Mesajı Tıklayınız...

 

ARSLAN BAYRAMINIZI KUTLADI...

Türkiyenin en önemli milli markalarından birine dönüşen, döner alanında çığır açan, binlerce insanın döner salonlarını açmasını tetikleyen, binlerce insanın  ilham  aldığı yerli gıdayı öne çıkararak ülkemizin yabancı gıdaların zehirinden, obozite vb. çağın vebalarından koruyan stratejik bir firma Bayramoğlu Döner.

 

Bayramoğlu Dönerin Sahibi İbrahim Arslan Bayramınızı Kutladı. Arslanın Bayram Mesajı TIKLTIKLAYINIZ...

 

VOLKAN SÜT BAYRAMINIZI KUTLADI...

 

İş Dünyamızın önde gelen temsilcilerinden, sivil toplum alanına, derneklere, toplumsal alana yaptığı katkılarla öne çıkan gemç değerlerimizden iş adamı  Volkan Süt Bayramınzı kutladılar.

 

“Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız” dedi.

 

 

BÖLGE İŞ-STK DÜNYAMIZIN BÜTÜN MESAJLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

Doğu Medya/ İş-STK mesajlar

 

 

ETİKETLER : İŞ-SİYASET -STK DÜNYAMIZ BAYRAMINIZI KUTLADILAR...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA