ARDAHAN EĞİTİM VAKFINDAN TEOG ÖĞRENCİLERİNE BURS

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) 2017-18 eğitim-öğretim sezonunda Ardahanlı başarılı öğrencilerin Ardahan ili dışına çıkmasını engellemek amacıyla TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavında başarılı olan tüm öğrencilere burs verme kararı aldı.
Bu haber 2017-08-28 23:46:02 eklenmiş ve 913 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN EĞİTİM VAKFINDAN TEOG ÖĞRENCİLERİNE BURS

 

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) 2017-18 eğitim-öğretim sezonunda  Ardahanlı başarılı öğrencilerin Ardahan ili dışına çıkmasını engellemek amacıyla TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavında başarılı olan tüm öğrencilere burs verme kararı aldı.

 

Vakıf % 85’i TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere burs verme kararı alırken, % 15 de diğer başarılı öğrencilere burs verme kararı aldı. Vakıf Yönetimi ortak aldığı bir diğer karar ise öğrencilere en az 15 yıl kesintisiz bir şekilde burs vermeyi  yerine getireceklerini karara bağladılar...

 

Ardahan Eğitim Vakfı 2016-17 yılında merkezini Beykoz’dan maltepe de bir gökdelene taşırken, vakfın yönetimini debirbirinden değerlşi iş adamı, mimar, doktor, kendi dallarında uzman olan bir kadroyla yeniden yapılanmaya gitmişti. Bu yeniden yapılanma Ardahan Eğitim Vakfını  giderek bölgemizin en değerli STK’sı haline  getirmeye başladı.

 

Ardahan tarihinde ilk defa birsivil toplum örgütü, eğitim gibi kronikleşmiş bir sorunu kaynağında çözmeye, 15-20 yıllık bir planlamayla ilin en ağır yarasına parmak basmaya başladı.

 

Gerek yönetim olarak, gerek alt yapı olarak AREV giderek bölgemizin en önemli STK’sı olma yolunda emin adımlarla  büyüyerek yoluna devam ederken geçen yıllarda Beykoz’da bulunan STK’larımızın tek çatı altında toplanması içinde yardımcı olmuş,altyapı sunmuştu. Başarılı öğrencilerin Ardahan’da kalması koşulu ile burs verme kararı Ardahan açısından bir ilk olduğu gibi Ardahanda eğitimin kalitesine de katkı yapacak büyük  bir gelişme...

 

BAŞARILI ÖĞRENCİYİ TERÖR ve TARİKAT ÇEMBERİNDEN ÇIKARMAK ZORUNDAYIZ...

 

Vakıf başkanı İlter Avşar, “Çocuklarımızın, gençlerimizin, tarikatların, terör örgütlerinin,  ihanet odaklarına yem olmaması için elimizden gelen katkıyı esirgemeyeceğiz. Gençliğine sahip çıkılmayan bir ülkenin yıkımını kimse durduramaz. Cumhuriyet tarihine bakın, son 15-20 yıl hariç VATANDAŞ BAŞTA OLMAK ÜZERE, başarılı öğrenciyi kıyma makinasına dönüştüren, tarikatlara, terör örgütlerine yem eden  ceberrutdiktatör bir sitem.  Sadece Ardahanda değil ülke genelinde çocuklarımıza en iyi şekilde sahip çıkmak, ülkemizin selameti açısından da bir zorunluluktur”dediler.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TATİL İMKANI DA SAĞLANACAK...  

Avşar, yaz  tatillerinde tekne  turu başta olmak üzere başarılı öğrencilerimizi İstanbul gibi yerlerde ağırlayarak güzel bir tatil geçirmeleri yönünde de elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanacaklarını da ifade ettiler.

 

BAŞKAN İLTER AVŞAR VE YÖNETİMİ BAYRAMINIZI KUTLADILAR...

 

Ardahan EğitimVakfuı Başkanı İlter Avşar ve YönetimKurulu Üyeleri Mubarek Kurban Bayramını kutlayarak,  gönlünüzcebirbayramgeçirmenizi dilediler...

 

ARDAHAN EĞİTİM VAKFI BÜTÜN HABER ve DETAYLAR  İÇİN TIKLAYINIZ 

 

 

ETİKETLER : ARDAHAN EĞİTİM VAKFINDAN TEOG ÖĞRENCİLERİNE BURS
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA