AVŞAR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI...

Avşar taziye için Ardahandan, yurdun dörtbir yanından, yurt dışından gelen akrabaları karşıladığı gibi, onları ayrılırken de yine kendisi yolcu etdi. Taziyelerinekatılan herkese teşekkür ettiler.
Bu haber 2017-08-22 18:57:28 eklenmiş ve 1118 kez görüntülenmiştir.

AVŞAR’DAN  TEŞEKKÜR  MESAJI...  

 

Geçen Hafta vefat eden ve “ SON YOLCULUĞUNDA EŞREF AVŞAR’I BİNLER UĞURLADI”  haberini yaptığımız Avşarın vefatının ardından geçen her gün taziyelerini bildirmek için yüzlerce insan Avşarların Beykoz’daki evlerine akın ettiler. Yine haberde belirttiğimiz gibi ailenin iş dünyasında ilerigelen bireyi Ali Rıza Avşar ve Oğlu Şahin Avşar ailenin diğer bireyleriyle gelenleri en iyişekilde karşılamak için olağanüstübir çaba ve hizmetsergilediler.

 

Bizde adet olduğu üzere, hergün Kurani kerim dualar okunduğuı gibi, taziye için gelenlere de yiyecek –içecek ikramında bulunuldu. Pazar günü ise hem Kuran, hemde mevlit okundu. Dua ve mevlide yineyüzlerce insan iştirak ettiler. Eller hep birlikte duaya kalktı.

 

Bölgemizin Gıda, Turizm, Hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Eşref Avşarın Kardeşi Ali Rıza Avşar, abisinin vefatı dolayısıyla yakın, uzak, akraba  acılarını paylaşmak için taziyeye gelen herkese “ En samimi dileklerimizle bu acılı günlerimizde biziyanlız bırakmayan, akraba, dost, hemşeri, komşu, herkese yürekten teşkkür ediyoruz, hepinizden Allah razı olsun” dediler.

 

Avşar taziye için Ardahandan, yurdun dörtbir yanından,  yurt dışından gelen akrabaları karşıladığı gibi, onları ayrılırken de yine kendisi yolcu etdi. Taziyelerinekatılan herkese teşekkür ettiler. 

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, sakal, gökyüzü ve açık hava


STK’lar ve İş Dünyası, siyaset erbabı da Avşarı yanlız bırakmadı. Özellikle iş dünyasından yoğun katılımın olduğu taziyede,  Kars –Ardahan İl derneklerinin yanı sıra, geçen hafta yeni yönetimi seçilen eş başkanlık sistemine geçen Sıxırpet Derneği, haberde de belirttiğimiz gibi adeta belediye hizmetlerigören Panig  Derneği eşbaşkanları, yönetimleri; Beykoz siyasi parti temsilcileri, HDP Beykoz İlçe teşkilatı dan başkan eş başkan ve tüm yönetimiyle taziyeye katılanlar arasında yer alarak Avşar Ailesine taziyelerini sundular.  

ETİKETLER : ALİ RIZA AVŞAR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA