ŞEHİT EDİLEN EREN BÜLBÜL ve ASTSUBAY FERHAT GEDİK TUZAĞA MI ÇEKİLDİLER...

Trabzon Maçka'daki Köprüyanı Mahallesi'nde 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğarken, olayda ihmal ve kumpas şüphesi nedeniyle bakanlık İhmal İddiasıyla araştırma başlattı...
Bu haber 2017-08-14 07:53:15 eklenmiş ve 2435 kez görüntülenmiştir.

ŞEHİT EDİLEN  EREN BÜLBÜL ve ASTSUBAY  FERHAT GEDİK TUZAĞA MI ÇEKİLDİLER...

 

Trabzon Maçka'daki Köprüyanı Mahallesi'nde 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğarken, olayda ihmal ve kumpas şüphesi nedeniyle bakanlık İhmal  İddiasıyla araştırma başlattı...

 

Dünya genelinde devlet olarak Türkiye kadar kurumlarına hainlerin, ihanetçilerin, ajanların sızdığı 2. Bir devlet bulmak zor.  70’li yıllardan 2000’li yıllara kadar terörle mücadele adı altında Kürtlerin yönü  dağa çevrilirken, devlet adına ortalığı kaplayanların ise asıl amaçlarının devleti yıkmak olduğu giderek netleşmeye başladı. Halk, Kürt gençliği, güvenlik güçlerinin güvenlik alanında uzman olanlar başta olmak üzere hain olmayanlar terör örgütü ve derin devlet tarafından birlikte imha edildiler.

 

Aynı sızma ve aynı hastalıkların hortladığına dair haberler ortalığı kaplamaya başladı. Şemdinli’nin Şapatan (Altınsu) köyünden yüzlerce köylünün  işkenceye maruz kaldıklarını açıklamalrı, herhangi bir soruşturmanın yapılmaması..., Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedikîn şehit edilmesinde ki ihmal iddiaları vb. olayalr açıklığa kavuşturulamazsa iç ve dış ihanet şebekeleri yine bu ülkeyle istedikleri gibi oynama zeminini yakalarlar...

 

Trabzon'da 15 yaşındaki Eren'in de şehit olduğu hain saldırıyla ilgili aileden gelen ihmal iddiaları araştırılacak. İçişleri Bakanlığı, Trabzon'a müfettişler gönderecek.

 

Trabzon Maçka'daki Köprüyanı Mahallesi'nde 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğarken, Bülbül'ün aile bireylerinden bazıları tarafından gündeme getirilen ihmal iddialarının araştırılması için adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

"15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ALIP ÇATIŞMAYA GÖTÜRÜYORLAR"

 

İçişleri Bakanlığı'nın olayda ihmal olup olmadığının belirlenmesi için araştırma yapacağı öğrenildi.

 

Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre olayın ardından Eren Bülbül'ün ağabeyi Çağlar Bülbül, "15 yaşındaki çocuğu alıp çatışmaya götürüyorlar" ifadesini kullanmış, yengesi Aysel Bülbül'ün de "Köyün güvenliği için keşif yapılacaksa neden muhtar yerine çocuğumuz çağrılıyor?" dediği belirtilmişti. Maçka Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı adli soruşturma sürerken, İçişleri Bakanlığı'nın idari soruşturma için Trabzon'a müfettişler göndereceği belirtildi.

Öte yandan sözde Karadeniz Açılım Grubu üyesi olduğu belirlenen teröristlerin saldırısı sonucunda karnından yaralanan ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen polis memuru Namık Öztel'in tedavisi sürüyor.

 

ÇEMBERE ALINDILAR

 

Maçka'nın Karaağaçlı Köyü'nde 16 Mayıs 2017'de Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz'ün şehit edilmesinin ardından Zigana Dağı eteklerinde güvenlik güçleri operasyon başlatılmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin fotokapanla tespit edilmesinin ardından, bölge asker ve polis tarafından çevrilmişti. 4 kişi olduğu tespit edilen teröristlerin grup liderinin Çektar kod adlı telsizi kullanan 'Cudi-Zaza' kod adlı Mehmet Yakışır olduğu belirlenirken, bu gruba destek için 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner adlı teröristin bölgeye sızacağı istihbaratı elde edilmişti.

 

 

HDP'den Eren Bülbül'ün Şehit Edilmesine Kınama...

 

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay yaptığı açıklamayla, 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün Maçka'da PKK tarafından şehit edilmesini kınadı.

 

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, Trabzon'un Maçka İlçesi'nde, güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül için başsağlığı mesajı yayımladı.

"SORUMLULUĞU BULUNANLARI KINIYORUZ!"

 

HDP'li Kemalbay, "15 yaşında bir çocuğun çatışmalı bir ortama sürüklenmesi kabul edilemez. Eren Bülbül'ün hayatını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanları kınıyoruz" dedi.

"AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ"

 

Kemalbay'ın başsağlığı mesajı şöyle:

 

Trabzon'un Maçka ilçesinde çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrendik. 15 yaşında bir çocuğun çatışmalı bir ortama sürüklenmesi kabul edilemez. Eren Bülbül'ün hayatını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanları kınıyoruz. Eren Bülbül'e rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Barışı ve demokrasiyi inşa etmek için tüm kararlılığımızla mücadeleye devam edeceğiz. 'Ölüm' ve 'çocuk' sözcüklerinin yan yana durmayacağı günler için çabalarımızı sürdüreceğiz.

 

TERÖR TÜRKİYE’YE  AFRİKA’DA  DA SALDIRDI...

 BURKİNA FASODA TÜRK RESTORANINA TERÖR SALDIRISI: 28 ÖLÜ

Küresel terör sadece Türkiye^de değil Afrikada da Türkiye’ye saldırdı. Burkina Faso'da Türk Restorana Terör Saldırısı: 1'i Türk 28 Ölü

 

Burkina Faso'nun Başkenti Ouagadougou'da bir Türk restoranına düzenlenen terör saldırısında 28 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda 1 Türk hayatını kaybetti, 1 Türk yaralandı.

 

Burkina Faso'nun Başkenti Ouagadougou'da Türk restoranına ağır silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 28 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada saldırıda 1 Türk'ün hayatını kaybettiği ve 1 Türk'ün de yaralandığı belirtildi.

AĞIR SİLAHLARLA SALDIRDILAR

 

Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da Aziz İstanbul isimli bir restorana saldırı düzenlendi. Restorana ağır silahlarla ateş edildi, görgü tanıkları çok sayıda yaralı ve ölü olduğunu belirtti. Hükümet yetkilileri ise saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

 

Saldırıyı henüz üstlenen olmazken, güvenlik güçleri ülke çapında operasyon başlattı. Burkina Faso İletişim Bakanı Remi Dandjinou, saldırıyı bir terör saldırısı olarak niteledi ve 3 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

DIŞİŞLERİ: 1 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

 

Dışişleri Bakanlığı, bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiği, bir vatandaşın da yaralandığı Burkina Faso'da düzenlenen terör saldırısını en güçlü şekilde kınadığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu'da dün gece meydana gelen ve çok sayıda masum insanın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terörist saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz. Saldırıda bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden ve bir vatandaşımızın da yaralanmasından ayrıca büyük üzüntü duyulmuştur." ifadesi yer aldı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Burkina Faso halkına başsağlığı ile yaralananlara acil şifa dileğinde bulunulan açıklamada, "Türkiye son yıllarda uluslararası terörün hedefi haline gelen Burkina Faso'ya desteğini ve dayanışmasını sürdürecektir." mesajı paylaşıldı.

 

 

ETİKETLER : ŞEHİT EDİLEN EREN BÜLBÜL ve ASTSUBAY FERHAT GEDİK TUZAĞA MI ÇEKİLDİLER...
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA