BİR SONRAKİ SENİN ÇOCUĞUN OLMASIN...

Beykoz Ardahanlılar Derneği (ARDA-DER) uyuşturucuyla mücadele de önemli bir projeye imza atarak “Bir Sonraki Senin Çocuğun Olmasın” çalışmasını başlattı.
Bu haber 2017-08-06 11:45:44 eklenmiş ve 787 kez görüntülenmiştir.

BİR SONRAKİ SENİN ÇOCUĞUN OLMASIN...

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği  (ARDA-DER) uyuşturucuyla mücadele de önemli bir projeye imza atarak “Bir Sonraki Senin Çocuğun Olmasın”  çalışmasını başlattı.

 

Çağımızın en büyük savaş araçlarından biri haline gelen, ana hedefi gençliği düşürme, maddi-manevi anlamda aileleri, ülkeleri çökertmeye yönelik olan uyuşturucuyla mücadelede ARDA-DER önemli bir projeyle takdir topladı.

 

Başkan İnan Aktürk ve Dernek Yönetimi Beykoz başta olmak üzere Poyrazköy’den Sarıyere, buradan 4. Levente kadar  yüzlerce afişle İstanbullulları çok anlamlı bir çalışma ile, “Bir Sonraki Senin Çocuğun Olmasın”  etkinliği ile toplumsal duyarlılığı had safhaya çıkardılar. İstanbulluları gençliği zehirleyen vatan hainlerine, uyuşturucu baronlarına karşı topyekün savaşın her vatandaşın görevi olduğunu astıkları afişlerle her yere taşıyarak önemli bir uyarı görevini yerine getirdiler. Bu çalışmada Derneğin Danışmanlar Kurulu Başkanı İbrahim Beşli, Dernek başkanı YK üyeleri ve bazı esnaflarda katkıda bulunarak birlikte sponsorluk yaptılar.

 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DE DEVLET YANLIŞ POLİTİKA İZLİYOR...

 

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni ve ARDADER YK üyesi Yusuf Yasin Sit, uyuşturucu satışı, içimi legal bir düzeye çekilmedikçe maalesef bu illet giderek daha da yaygınlaşacak, daha da tehlikeli hale gelecektir dedi.

 

Sit, devletin İstanbul gibi metropoller başta olmak üzere vatandaşın legal anlamda uyuşturucuya ulaşağı alanlar inşa etmesi, kontrollu bir şekilde üretimden satışa devletin özne olması ve bu işi devletin tekeline alması şarttır. Burada legal sınırların dışına çıkan içiciye de satıcıyada cydırıcı ağır bir cezalandırmanın da eklenmesi gerekmektedir. Aksine bu illet yer altında kaldıkça etki ajanları ve uyuşturucu baronlarına kartellere daha da güç vererek gençliği ve ülkeyi bitirmektedir.

Üretimden satışa uyuşturucu legal sınırlarda kontrol altına alındığında takip-tedavi başta olmak üzere uyuşturucuyla mücadelede Türkiye ülke olarak çağ atlayacaktır. 

 

 

ETİKETLER : BİR SONRAKİ SENİN ÇOCUĞUN OLMASIN...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA