DAİŞ- İŞ-İT’Lİ AİLELER, ÇOCUKLARI PERİŞAN DURUMDA...

Küresel katil firmaların oyunları sonucu CİA-Mossad ajanlarının beynini yıkadığı onbinlerce Müslüman Allah-Allah deyip birbirini kırdıktan sonra geriye kalanlar kamplarda, yaşadıkları yerlerde tarif edilemeyecek derecede acılarla yüz yüze kaldılar, perişanlıkları kelimelerle anlatılmayacak durumda.
Bu haber 2017-08-05 19:45:32 eklenmiş ve 646 kez görüntülenmiştir.

DAİŞ- İŞ-İT’Lİ AİLELER, ÇOCUKLARI PERİŞAN DURUMDA...

 

Küresel katil firmaların oyunları sonucu CİA-Mossad  ajanlarının beynini yıkadığı onbinlerce Müslüman Allah-Allah deyip birbirini kırdıktan sonra geriye kalanlar kamplarda, yaşadıkları yerlerde tarif edilemeyecek derecede acılarla yüz yüze kaldılar,  perişanlıkları kelimelerle anlatılmayacak durumda.

 

Rudaw Muhaberilerinin çektiği videoyu aynen paylaşıyoruz. İbretlik görüntler, ibretlik kareler. Terör örgütlerinin aileleri nasıl yıkıma uğrattıklarının açık göstergesi ve bu mazlum insanlara yine Kürtler sahip çıkıyor, yaralarını sarmaya çalışıyor...

 

 Babaları katletti, onlar mahvoldu: IŞİD’lilerin çocukları...

 

IŞİD’in yaptıkları milyonlarca insana olduğu gibi kendi ailelerine de zarar verdi. Musul ve diğer bölgelerden kaçan IŞİD’lilerin eşleri ve çocukları, zor şartlarda yaşadıkları kamplarda aynı zamanda korku içinde.

 

Örgüte katılan babalarının baskısı altında 3 yıl geçiren çocuklar, şimdi kaldıkları kamplarda suçlu olarak görüldüklerini söylüyor. Çünkü hemen yan taraflarındaki kampta, yakınları IŞİD tarafından öldürülen kişiler kalıyor.

 

Muhammed (14), IŞİD’li babası öldürüldükten sonra annesi ve kardeşleriyle kaçıp güvenli bölgeye sığınmış. Ancak IŞİD’li babasının onlara miras bıraktığı; korku, suçlama, şüphe ve belirsiz bir gelecek.

 

 

Rûdaw, hayatları iki defa mahvolan o insanların hikayesini onlardan dinledi...

ETİKETLER : DAİŞ- İŞ-İT’Lİ AİLELER ÇOCUKLARI PERİŞAN DURUMDA...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA