BAŞKAN UZUNKAYA EN MUTLU GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI...

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan Yavuz Uzunkaya’nın kızı Yağmur Uzunkaya’nın kınası nedeniyle başkan en mutlu, en heycanlı günlerinden birini yaşadı.
Bu haber 2017-08-05 12:28:59 eklenmiş ve 1002 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN UZUNKAYA EN MUTLU GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI...

 

Dernekçilik alanında en başarılı dernek başkanlarımızdan olan Ardahanlıların ençok sevip saydıkları dernek başkanlarından biri  Yavuz Uzunkaya. İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan Yavuz Uzunkaya’nın kızı Yağmur Uzunkaya’nın kınası nedeniyle başkan en mutlu, en heycanlı günlerinden birini yaşadı.

 

Ardahanlı Uzunkaya Ailesi ile Bingöllü Işık Ailesini buluştuğu kına gecesinde Kimya Öğretmeni olan Uzunkayanın Kızı Yağmur Uzunkaya Bingöl Genç İlçesinden Jeoloji Mühendisi,  Bingöl Genç İlçesi Belediyesinin  İmar Müdürü Ömer Faruk Işık’la hayatlarını birleştirdiler.  Türkiye genelinde olduğu gibi bu kına gecesinde de Ardahanlılarla Bingöllüler birkez daha akrabalık bağlarıyla birbirlerine bağlandılar.

 

Başkanın Kızı Yağmur Uzunkaya için Sultangazi’de lüks bir düğün salonunda  düzenlenen kına gecesine Ardahan İş-STK dünyasından, Bingölden, Bingöl Genç Blelediyesinden, gelin ve damatın arkabalarından yoğun bir katılım oldu. Kınada  halaylarla-azeri barı-oyunları adeta birbiriyle yarıştı. Davetliler,  Anadolunun zengin kültüründen mükemmel bir türkü bar, ortaya konan zengin folklorla coştular.

 

Yapılan kına merasiminde, başkan ve eşi gelenleri kapıada karşıladılar. Takı töreninin olmadığı kına etkinliğinde, adet ve gelenekten olsa bazı davetliler yine de takı ve hediyelerini  sundular.

 

Kına gecesi İstanbulda yapılan Yağmur Uzunkayanın düğünü Haftaya yine hafta sonu Bingöl-Genç ilçesinde yapılacak...

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : BAŞKAN UZUNKAYA EN MUTLU GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA