DÜĞMECİ, ARDA-FED YENİ YOL HARİTASINI HEP BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ...

Morofka derneğinin 2 dönemdir başkanlığını yapan ve aynı zamnda Ardafed’de Örgütlenmeden sorumlu Bşk yrd. bulunan Düğmeciyi Anadolu Hisarında Kavacığa Çıkarken kendisne federasyonun durumunu sorduk.
Bu haber 2017-08-02 18:38:29 eklenmiş ve 671 kez görüntülenmiştir.

DÜĞMECİ, ARDAFED YENİ YOL HARİTASINI HEP BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ...

 

Son 3-4 yıldır Ardahan dernekçiliği içinde çalışkanlığı ile başarılı yönetimiyle dikkat çeken Başkanlarımızdan biri Özcan Düğmeci. Düğmeci, Ardahan  Dernekler Ferderasyonu üyesi Göle Morofka Meşedibi derneği iki dönemdir başkanlığını yapmaktadır.

 

 Kısa bir süre zarfında derneği mülkiyete kavuşturdu.

 

Ulaşılmadık bir tek Morofkalı bırakmadı. Nerde hasta, yetim, yardıma muhtaç bir köylüsü üyesi varsa, nerde bir düğün-dernek, sünnet, nişan, ölüm varsa acı ve tatlı gününde   bazan yönetimle bazen tek başına orada bitiverdi. Hem il bazında hem köy bazında giderek herkesimin takdirini aldı.

 

Her yıl düzenli olarak geleneksel hale getirdiği piknik şöleninde tüm Morofkalıları birbiriyle buluşturdu.

 

Morofka İş Dünyasını Beylerbeyi gibi boğaza nazır resturantlarda ağırlayan toplantılara imza atdı.

 

Morofka derneğinin 2 dönemdir  başkanlığını yapan ve aynı zamnda Ardafed’de Örgütlenmeden sorumlu Bşk yrd. bulunan Düğmeciyi Anadolu Hisarında Kavacığa Çıkarken kendisne federasyonun durumunu sorduk.

 

Kendisine Ardafed’in içinde olduğu atıl durumu, sıkıntılı durumu ve nasıl çözüm üreteceklerini sorduk. Ardından Morofka’da gösterdiği başarıyı Ardafed’de gösterip göstermeyeceğini, Ardahan Dernekler Federasyonun içine girdiği kısır döngüden nasıl çıkacağını, çıkarılacağını, mevcut yönetimin federasyona üye derneklerle irtibata geçip geçmediğini, bu anlamda atıl hale gelen bir federsyonun nasıl işler hale getirileceğini... birçok soru  sorduk.

 

Düğmeci bu Perşembe akşamı yönetim olarak federasyonun geleceğini konuşmak ve yol haritasını belirlemek için toplanacaklarını, bu yol haritasında ise federasyona üye tüm derneklerin görüşleri alınrak yol haritası belirleyeceklerini ifade ettiler. Perşembe günü yapılacak toplantının  ardından yönetim olarak daha detaylı açıklama yapacaklarını belirttiler...

 

Düğmeci Ardahan Federasyonunun Sadece Ardahanda değil Serhat bölgesi genelinde en ciddi, en önemli, en saygın  STK’lardan biri olduğunu, federasyonun bu kimliğine zarar gelmemesi için gereken neyse onu yapacağız. Perşembe akşamı yapılacak olan toplantıdan sonra kamuoyu ile daha detaylı bilgi paylaşımında bulunacağız dedi...

 

 

ETİKETLER : DÜĞMECİ ARDAFED YENİ YOL HARİTASINI HEP BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA