3. DÜNYA SAVAŞI NASIL SONLANACAK...

Bu yazımızda bütün dünyanın merak ettiği “3. Dünya Savaşı Nasıl Sonlanacak” sorusuna cevap arayacağız...
Bu haber 2017-08-02 08:52:53 eklenmiş ve 1124 kez görüntülenmiştir.

3. DÜNYA SAVAŞI NASIL SONLANACAK...

 

Bu yazımızda bütün dünyanın merak ettiği “3. Dünya Savaşı Nasıl Sonlanacak” sorusuna cevap arayacağız...

 

Bilebildiğimiz insanlık tarihini kısaca özetlersek, Millattan önceki çağlardan günümüze İnsanlık iki ana akım iki ana gerçekle karşı karşıya kalmıştır. Herşeyi tekeline almaya çalışan, geri kalan her şeyi köleleştirmeye, yemeye çalışan zamanına göre değişiklik gösteren küresel-katil-soykırımcı aile ve firmalarla onlara karşı savaş veren köleleşmeyen-düşmeyen diğer insanlarla, insanlıkla karşılaşıyoruz.

 

Dini literatürde buna iyinin-kötünün savaşı, sol literatürde sınıfların savaşı, değişik inanç ve felesefelerde de benzer tanımlarla karşılaşıyoruz. Bir başka deyişle doğası gereği insan yıkıcı-yayılmacıdır, “Kanuninin deyimiyle Dünya Bir kişiye az, iki kişiye çoktur”.  Bu anlamda insan herşeyi tekeline alıp tanrılaşmaya çalışan bir virüs olduğu gibi diğer yandan yaradılış gerekçesini kavrama, gidebileceği sınırları keşfetmeye çalışan, hiçbir gücün düşüremediği kainatın en üstün varlığıdır. Ve Hz. Muhammedin Doğumuyla, İslamla İnsanlık köleliği yıkarak, Uzaya açılma fırsatını yakaldı.  (Kürtler-Kürdistan ve Din-Tıklayınız...)

 

Buradan yaşadığımız son 400-500. Yıllara, dünya savaşlarına geldiğimizde İnsanlığın geri kalanını düşürmeye çalışan katil-soykırımcı-köleleşltirici aile ve firmalarla; diğer geriye kalan insanlığın savaşına tanık oluyoruz.

 

İnsanlığın son 400-500  yılına geldiğimizde 19, 20, 21. Yüzyıllar  Küresel Kapitalizmin, küresel katil-soykırımcı firmaların dünyanın imparatorluk, krallık aile ve sülaleri başta olmak üzere dünyanın ileri gelen aile ve sülalelerini, Kürtler gibi kadim millet ve medeniyetleri  yok etme, düşürme  tarihidir. Bu yüzyıllar aynı zamanda büyük devlet-krallık ve imparatorluklarında yok edildiği yüzyıllardır.

 

Küresel katillerin, bu düşürme, yok etme tarihi 20 yüzyılda Osmanlı ve Çarlığın düşürülmesiyle finale ulaştı, akabinde Asya Kıtasında (Japonya’da) patlatılan iki atom bombasıyla Küresel soykırımcı kapitalizm tüm dünyayı esir aldı. Günümüzde dünyayı yaşanılmaz bir cehenneme çeviren günümüzdeki katil-soykırımcı, işgalci, istilacı... sistemi bütün gezegene hakim kıldılar.

 

Gerek MÖ, gerekse millattan sonra bu soykırımcı kapitalizmin kullandığı ana akım, ana ideoloji, ana felsefe ırkçılık ve aşağılık kompleksidir. Bu ırkçılıkta Yahudilik’le –siyonizmle taçlandırılmıştır. Özü ise siz üstünsüz, diğerlerini dilediğiniz gibi harcayabilir, düşürebilir, yiyebilirsiniz. Bu ırkçı düşünce katil kaptalin insanlığı ve dünyayı yüzyıllar, binyıllar içinde dizayn etmesinin ana temeli, ana esasıdır.

 

Bu anlamda Yahudi tarihine baktığımızda Babil- Roma gibi MÖ çağlarda ve MS’den sonraki dönemlerde Endülüs Devleti,  Ortaçağda ve Hitler dönemine kadar çeşitli kereler Yahudilerin soykırım kıskacına alınmasını da beraberinde getirmiştir.

 

Buradan özetle gelmek istediğimiz nokta dünya üzerinde en yıkıcı silahın fikir olduğu, bu fikrin yalan-doğruluğunun önemli olmadığı, insanlık tarihi boyunca iyiyle-kötünün savaşının sürdüğü gerçeğidir. Günümüzde küresel soykırımcılar gezegeni karıştırmak, insan soyunu düşürmek için İsrail terör devletini ustalıkla inşa ettikleri gibi, din’leri de kurdurdukları sahte tarikatlarla, ajan din adamlarıyla... küçük istisnalar dışında ele geçirdiler.

 

Özetle dünya artık patlama noktasında. Gezegen boyutunda ,insanı insan yapan tüm değerler hızla tüketiliyor. Siyonist felsefedeki ana akım tüm dünyayı kaplamaya başladı. Kim kimi paketlerse, kim kimi gebertip onun herşeyine konarsa üstün olan odur, herşey onun hakkıdır, hatta o tanrıdır... İsrailin hiçbir kural tanımadan diğer halkların tüm kutsallarına saldırması... Bu ırkçı-yayılmacı düşüncenin tezahüründen başka birşey değildir.

 

Yani, insanlık barış ve uzaya açılmayı, dünya savaşlarını durdurmayı, gidebileceği alanları ve sınırları görmek istiyorsa,  düşünuyorsa önce insanlığın önünü tıkayan, katil küresel firmaların insanlık tarihi boyunca insan soyunu düşürmek için kullandığı üstünlük-ırkçılık yalan ve dolanlarını ortadan kaldırmak, siyonizmi engellemek zorundadır... (bitki-insan-hayvan-canlı dna’ları birbirine çok yakındır; hiçbir canlı öbüründen üstün değildir...)

 

Buradan İslam Dünyası, Ortadoğu ve günümüz dünyasına  geldiğimizde Küresel kapitalizm yüzyıllar içinde deyim yerindeyse şeytanın aklına gelmeyen planlarla insan düşünü-beyni de dahil olmak üzere derin bir işgal hareketi gerçekleştirmiştir. Nerdeyse gezegen boyutunda özgür düşünceyi, bilimi yok etmiştir. Yerine kendi argümanlarını yerleştirmiştir. Katil Kapital kendi tanrılığına, kendi sistemine çalışan ve bunun farkında olmayan milyarlarca köle sürüsü oluşturmuştur. İsa-Mesih diyende, Allah-Allah diyende, Rab –Yahuda diyen  Yahudide bu sisteme çalışan köleler sürüsüne dönüştürülmüşlerdir...

 

Bu dönüştürme günümüzde dünyaya çözümsüz iki bomba hediye etmiştir:

 

---Hindistan-Pakistan Sınırlarından (Beluciler, Peştunlar ve diğer Kürt Kökenli Halklar) Doğu Avrupa Sınırlarına ( Kürtler ve diğer Kafkas halkları) yarım milyardan fazla birbirine akraba bir nüfus, akraba halklar düşürüldüğü gibi bu nüfus sahte suni sınırlarla birbirinden koparılımıştır. Küresel kapitalin işgal ve operasyonuna açık hale getirilmiştir. Kısaca Kürt Sorunu...

---2.si Küresel soykırımcı firmaların dünyayı  patlattan truva atı siyonist israil devletini dünyayı patlatacak bir bomba olarak Ortadoğunun kalbine yerleştirmiştir.

 

ÇÖZÜM NASIL OLACAK...

 

Buradan olayların cerayan ettiği merkeze Ortadoğu ve İslam dünyasına geldiğimizde Osmanlının yıkımın ardından sahte suni sınırlarla parçalanan İslam coğrafyasında Kürtlerin durumu dünyayı geren en ağır ana soruna dönüştürülmüştür.  Küresel kapital, sahte suni sınırlar, diktatörlüklerle, terör örgütleriyle kürtleri kıskaca alarak,  Kürt düşmanlığını tavan yaptırarak, Kürtleri ötekileştirerek, Müslüman milletleri ve devletleri mezhepçilik-ırkçılık silahlarıyla vurup Kürtlere saldırtarak,  kullanarak Kürdistanın, Mezopotamyanın hücrelerine kadar nüfuz etmiştir. Dünya medeniyetinin beşiği olan bir halkın sömürge stattüsü bile bırakılmamıştır. Gezegen tarihinde hiçbir milletin, halkın  karşılaşmadığı bir soytkırım kıskacıyla Kürtler ve Kürdistan kuşatılmıştır...

 

Bu katil kapital nüfuzunu  durdurmanın en önemli çıkışı maalesef bölgenin iki büyük gücü İran ve Türkiyeyle durdurulabilecekken yüzyıllardır ve günümüzde adım atmamaları büyük soru işaretlerine neden olmaktadır. Bölgenin kadim iki gücü, iki medeniyeti Filistinden Afganistana... Kürtler arasında sahte suni sınırların kaldırıldığı, kendi aralarında, hem fiziki, hemde  ırk-mezhep sınırlarının kaldırıldığı, birleşik bir devlet, birleşik bir yapılanmayla, eyaletleşme ve büyük bir demokratik cumhuriyete geçmeleriyle,  sorunları çözmeleri mümkünken bu konuda tek bir çalışma yapmamaları bu iki gücün yönetimlerinin katil kapitale çalıştığı şüphesini giderek güçlendirmektedir...

 

Kürt sorununda bir diğer önemli nokta bölge devletleri halkları Kürtlerin merkezde olduğu bu yönlü bir çözüm üretemezlerse Kürdistana nüfuz eden küresel kapital zamanla İran’ı da, Türkiye’yide yok edecektir. Aynen Kürdistan gibi bunları da daha da ufaltarak, düşürerek, kölelştirerek bitirecektir. Bu bitirme Ön Asya’ya doğru yayılarak ilerde Rusya’yı da tarihten silecektir. Zaten halihazırda Kürdistanda, Suriyede (Golan Tepeleri) petrol başta olmak üzere bölgedeki kaynakları siyonist firmalar kendi aralarında pay etmişlerdir. Yüzyıldan fazladır siyonist firmalar Kürdistandaki tüm kaynakları ele geçirmişlerdir...

 

1.Dünya savaşından beri süren bu çözümsüzlük, bu işgal günümüzde 3. Dünya savaşını tetiklemiştir. Savaş giderek nükleer silahlarında kullanılacağıbir boyuta doğru gitmektedir,  büyümektedir. Buda insan soyu için büyük bir belirsizlik doğurmaktadır.

 

Özetle 3. Dünya savaşının çözümü  bir bütün olarak tüm dünya insanlığını ilgilendiren günümüzün en ağır sorunudur. Sorunun iki ana muhatabı vardır: Küresel katil firmalarla (ABD-AB, İsrail-Nato vb.), Rusya-Türkiye-İran ve Kürtlerdir.

 

Ya Kürdistan katil kapital firmalara bırakılacak, İsrail istediği gibi yayılıp halkları düşürecek, köleleştirecek yada İran ve Türkiye Rusyanın desteğiyle Filistinden Afganistana eyaletleşip ya İsraili bölgeden söküp atacaklar yada dizayn edip kontrol edilebilir bir yapı, bir eyalet olarak içeri alacaklar, son birkaç yüzyıldır siyonizmin işlediği insanlık suçlarının hesabı sorulacak...

 

3. Dünya Savaşı sorununa gerçek olgulardan yola çıkıp baktığımızda Türkiye’de İranda Kürdistan sorununda yukarda vurguladığımız kapsayıcı bir çözüm üretememe, halklarını kandırma  ve mevcut konumlarıyla küresel kapitalin işgaline hizmet etmektedirler. Burada tek olumlu nokta Küresel kapital İran-Pakistan dahil tüm İslam dünyasında darbe yaparken

 

((büyük ihtimalle şu anda Malezya ve Türkiye gibi İslam ülkeleri yine en büyük darbe hedefleridir ve ne hazindir ki İslam dünyasının bu darbe ve işgallere karşı ortak bir çalışması yoktur. Pakistandaki yargı darbesi önceden tesbit edilip o yüksek mahkeme diye oluşturulan ajan yapılanmayı, hakimleri ekarte edemediler. Ne Rusya, Ne Tr , nede İran katil-kapitalin Pakistana bu yönlü darbe vurcağını öngörüp önlem alamadılar, ama geç kalınmış değil tehdit altındaki bu devletler buradan ders alarak yeniden bir yapılanma içine girebilirler, Türkiye ve Malezya gibi ülkelere darbe yapılmasını ve düşürülmesini engelleyebilirler. Pakistanda bu darbeyi yapan ajanlar yakalanıp en ağır bir şekilde cezalandırılabilirler... Ortadoğuda Kürt sorunu ve İsrail terör devleti sorunu kadar ağır bir sorunda İran’ın mevcut durumudur. Molla rejminin yıkılıp Türkiye ile birleşecek bir yeniden yapılanma ve demokrasiye geçiş te şarttır. Küresel sopykırımcı kapital insan doğası gereği işini yapıyor. Küresel kapitali bu kadar azdıran sorun hedefte ki halklar ve devletlerin tutumudur, halkların devletlerin bu can alıcı noktayı görmeleri gerekmektedir. Devletler kendi aralarında milli paralarıyla dijital para birimine geçmelidirler. Rusyadan gaz aldık. 1ton altına denk gelen bir dijital sayı yada sembol..., artık dolar vb. küresel kapitalin kağıtları çöpe atılmalıdır ...))

 

Türkiye’ye darbe yapamdı. Türkiye'de tüm oyun ve kumpaslara rağmen Müslümanlar katil kapitalin oyununu bozarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu gelişme Küresel kapitalin ölümcül bir yara almasını giderek deşifre olmasını beraberinde getirdi...

 

Sonuç olarak 3. Dünya Savaşı nasıl sonlanacak sorusu ve sorunu dünya savaşlarını insanlık tarihi boyunca kimlerin neden çıkardığı, sebeplerini görmek ve çözmekle, dünya insanlığını küresel-soykırımcı- yayılamcı firma ve ailelere karşı bilinçlendirmekle...,  bu firmaları ablukaya alarak yüzyıllardır çalıp çırptıkları, yaptıkları soygun soykırımların hesabını sormakla, dizginlemekle  doğrudan orantılıdır. Bir taraftan tarih boyunca uymadan insanoğlunu paketlemeye çalışan sülaler boyu uymayan bir yapılanma, (örneğin Kürtleri parça-parça edip, soykırıma tabi tutup düşürdükten sonra  “Kürtlerin dağlardan başka da dostları vardır” diyen bir uzmanlık) diğer yandan saftirik, binbir zaaflık içinde ırkçılık-mezhepçilik... izmlerin pençesinde  insan olduğunun dahi farkında olmayan milyarlar... Katil Kapital ve dünya savaşları bu dengesizlik üzerinden büyümektedir...

 

Özetle ya Mezopotamyayı Kürdistanı Katil kapitale bırakıp müstemleke iran, türkiye vb. devletler..., yada birleşik, sahte –suni sınırların, mezhepçilik, ırkçılıkın, ötekinin olmadığı yeniden bir yapılanma. Yada kaos-savaşın artması belirsizliğin büyümesi nükleer silahların kullanımına kadar gitme... İnsanlığın ortak aklı çözümü getirecektir...

 

ETİKETLER : 3. DÜNYA SAVAŞI NASIL SONLANACAK...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA