IĞDIR MİRA LEZZET DÜNYASINDAN BİR YENİLİK DAHA

Iğdır’da Mangal başında “Kendin pişir kendin ye” ile şehirde bir ilke imza atan işletme yan tarafı da katarak beş yüz metre karelik bir alana ulaştı
Bu haber 2017-07-27 13:09:45 eklenmiş ve 1085 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

Mira Lezzet Dünyası yeniliklerle hizmet alanını genişletiyor. Iğdır’da Mangal başında “Kendin pişir kendin ye” ile şehirde bir ilke imza atan işletme yan tarafı da katarak beş yüz metre karelik bir alana ulaştı.

 

Hem kebap çeşitleri hem de yan bölümde kafeterya tarzında hizmet sunacak. Müşteri hem kebap çeşitleri il yemeğini yiyecek hem de sıcak ve soğu içeceklerle tavlasını oynayıp nargilesini içebilecek. Mira’da düğün, nişan, doğum günü partisi ve sünnet şölenlerinin yanı sıra toplantı ve toplu yemek hizmetleri de verilecek.

 

Mira Lezzet Dünyası zengin menüsüyle sınırsız kahvaltı edebilme imkanı da sunuyor. 

 

600 kişi kapasiteli Mira Lezzet Dünyasında tüm kebaplar kuzu etinden ve fındıkkabuğu ile pişiriliyor. Bol çeşit ve deneyimli elamanlarıyla hizmet veren Mira lezzet dünyasına 227 7 227’nolu sipariş hattından ev ve işyerlerine servisler yapılıyor.

 

Yıllardır lokanta işleterek yemek sektöründe çalışarak ekmeğini kazanan Hasan Mayman Usta’nın öncülüğünde işletmeciliğini oğlu Ertan Mayman'ın yaptığı mekân her geçen gün yenliklerle hizmet alanını genişletiyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA