AK PARTİYİ İÇERİDEN ÇÖKERTİYORLAR...

Ak Partiyi ne muhalefet, nede küresel güçler, nede terör örgütleri çökertemiyor. Ak Partiyi parti içndeki kriptolarla, parti içindeki çeteler çaktırmadan sinsice, derinden çökertiyorlar.
Bu haber 2017-07-23 13:22:32 eklenmiş ve 1060 kez görüntülenmiştir.

AK PARTİYİ İÇERDEN ÇÖKERTİYORLAR...

 

 

Ak Partiyi ne muhalefet, nede küresel güçler, nede terör örgütleri çökertemiyor.

Ak Partiyi parti içndeki kriptolarla, parti içindeki çeteler çaktırmadan sinsice, derinden çökertiyorlar.

Bu çökertmenin ana ayağı ise rant çeteleri ve parti içindeki kriptolar...

 

 

Bu durumu sürekli yaşadığımız bir iki örnekle açıklamaya çalışalım:

 

Doğu Medya olarak en çok takip ettiğimiz, yayınımızın uzman olduğu alan stk-dernekler. Malum  yaz ayları sürekli derneklerin piknik  yaptığı aylar.  Bu ay içinde onlarca pikniğe ve etkinlkiğe katılırken İstanbulun nasıl talan ve yağma edildiğine de tanıklık yaptık.

Beykoz’da bölgemizin en ciddi derneklerinden bir federasyon Kaymak Donduranda Piknik yaparken Elmalıdan Beykoz’a doğru Ormanlık alan yok edilmiş binalar yükseliyor.

Tarım arazisi, ziraat alanı olan, eskiden Beykozluların ziraat dedikleri arazi de ise Alman Ünv. Olarak yok edilmiş, bu tarım arazisi, zirai alan yok edilmekle kalmamış, alanda dev toki binalrı yükselmeye başlamış. Yani Beykozun tarım arazileri, su havzaları ve ormanlık alanları sinsice yok edilimiş, yok edilmektedir. Beykoz dernekler birliğindeki çoğu dernek ne bu durumu gündemlerine aldılar, ne kamuoyuna taşıdılar, nede bir eylem yaptılar. Peki ne yaptılar yalakalık ve yağcılıkta yarıştılar...

 

2. Örnek 2. Büyük hava alanın yapıldığı Arnavutköyden...

 

Arnavutköy Balaban Köyü  Piknik alanında bir köy derneğimizin piknikini takip ederken  yaşadık. Bir çavuş yanında 2-3 askerle piknik alanına 156 jandarma aracıyla gelerek “villardan şikayet var, çok gürültü yapıyorsunuz, gürültü şikayeti var”  demesiyle bir şok daha yaşadık. Ormanlık alan, su havzası alanı, tarım arazisi alanının villalarla dolup taştığını,ü taşmaya çalıştığını öğrenirken bir şokta burada yaşadık. 90’lı yıllarda bir ulusal gazetede muhabirken, grevde ki işçilerin çöpten kağıt vb. şeyler toplayarak eylemlerini sürdürdüklerini görünce kötü üzülmüştüm, direk devrimci bilinen, adında da devrimci kelimesi olan  sendikaya gidip durumu bildirmiştim, onlarda bunlar zaten bizim sendikanın üyeleri deyince hayatımın en önemli şokunu yaşamış-sarı sendikacılığın canlı örneği ile karşılaşmıştık.

 

Tabi bu örnek karşısında filan derneğimiz piknik alanı, ormanlık alanda villa-milla olmaz diye habere bir cümle koyarken, eski sendika örneğinine benzer bir örnek, bir şok daha  yaşadık. Abe dernek olarak Arnavutköy belediyesinden zırnık alamayız, yoksulumuz var, yolda kalanımız, yetimimiz var, kurbanın olayım o villa-milla olmaz cümnlesini çıkar... Yani stk’lar ablukaya alanırak sarı sendikaya nasıl dönüştürüldünü canlı olarak gördük.

 

İstanbul’da Arnavutköy, Beykoz gibi ilçelerde Ormanlık alanlarda Villaların tokilerin işi kitabına uydurarak yapılaşmaların önünü açılması, rant çetelerinin çuval çuval para götürmesini beraberinde getirdiği gibi, 2b alanlarında da rant çeteleri büyük vurgunlar yapıp, işi kanununa uydurarak ormanlık,  tarım arazisi alanları, su havzalarını her geçen gün sinsice işgal ediyorlar, yok ediyorlar, partili maskesi altında yapılaşmalarla şehirlerin, ülkenin geleceği yok ediliyor...

 

 

STK alanında sıklıkla yazıyoruz. Ve sayısız örnek oluşmaya başladı. İstanbulun her ilçesinde, Rant çeteleri tarafından kullanılmayan her stk çökertilmeye, bu stkların başına çeteler kendi elemanlarını atamaya çalışıyor. Birçok stk’da yöneticiklik başkanlık yapmamıza, ak parti üyesi olmamıza ve bir basın mensubu olmamıza rağmen Doğu Medya ençok ak partide kümelenmiş bu çetleşmeler tarafından vuruluyor, yayınımızın kesilmesi için resmen amabargo uyguluyorlar. Ne gram ilan, nede mensup yada yönetiminde olduğumuz derneklere yerel-kamu desteği sıfır. Gizli açıktan çökertmeye çalışıyorlar. Ama çetler saldırıkça biz daha çok büyüyoruz, çünkü halk kime nerde nasıl sahip çıkacağını biliyor...

 

Özellikle belediyelerde kümelenen rant çeteleri STK’ları özellikle il-ilçe-köy derneklerini ve dürüst stk-basın emekçilerini de ablukaya alarak, ambargo uygulayarak nefessiz bırakırken kendileri gibi kişiliksiz karektersiz insanların, hırsız namussuzların önünü açarak ilçelerde dönen yolsuzluk-yoksulluk, hırsızlık –nammussuzluk olaylarını çok iyi gizleyebilmektedirler. İş kanununa uydurarak yapılaşma başta olmak üzere şehirlerin ve ülkenin geleceğini yok etmektedirler. Örneğin hiç yapılaşma olmaması gereken Ormanlık, zirai alanlar ve su havzalarında İstanbul’un çivisi giderek çıkıyor. Özel-tüzel arazi farketmeksizin bir yerlerde villaların tokilerin baş gösterdiğini görebiliyorsunuz. Eğitim alanında, devlet kurumlarında  liyakat değil partili olma, iktidar tezgahından geçme, torpil,  ülkenin altına dinamit koymaktadır.

 

Bu oynama devam ederse 10-20 yıl içinde ülke çökeceği gibi, İstanbulda kaynak suyu üreten tüm alanlar da yok olacak. İstanbulla oynama Türkiye ile oynamadır. Bu gerçek gizleniyor.  Belediyelerde yetkili yerlerde bulunanların büyük çoğunluğu gizliden-açıktan  köşeyi nasıl dönecekleri hesaplarıyla para kokusunu aldıklarında köpek ve maymunlar gibi parayı takip ediyorlar. Bir bakıyorsunuz bir yerde amir, memur, müdür korkunç servetlerin sahibi olmuş, iş adamı olmuş... 15-20 yıl önce birşeyi olmayan, bir yeteneği de olmayan birileri ultra servetlere kavuşuyor... Çoğunun ne ülke, ne şehir, ne hak-hukuk, ne insanlık ne adalet, ne vatandaş,  nede gelecek diye bir dertleri-kaygıları  yok. Müslüman diye kendisini yutturan büyük bir münafık ordusu giderek büyüyor. Rant için, hırsızlık-namussuzluk için  anasını satacak bir sürü zibidi ortalığı kaplamış bulunmaktadır.  Bu zibidiler çoğaldıkça fatura da ağırlaşarak  ak partiye dönmektedir. 2019 yerel seçimlerinde büyük metropoller başta olmnak üzere ak parti tarihinin en büyük darbesini, en büyük yenilgisini alacaktır.

 

Çünkü bu yönlü gelişmeler ak partide kontrolun halktan çıktığını, kontrolun rant çeteleriyle partiyi ele geçiren kriptoların, teröristlerin partiyi işgal ettiği yönünde büyük bir kaymaya neden olmaktadır, bu işgal ve kötüye gidiş ak partili olmayan ama ak partiye destek sunan milyonlarca vatandaşı da kötü etkilemeye başladı. Bu anlamda referandum sürecinde deyim yerindeyse ak parti direkten döndü.

 

Bu yıkımdan tek çıkış yolu Ak Parti kongerlerinde başta partiye herhangi bir çıkar gözetmeden destek sunan vatandaşların önünün açılması, hangi koşlulda olursa olsun asla hırsızlığa, namussuzluğa çetleşmeye kaymayacak dürüst namuslu insanların tesbiti, bu insanların il-ilçe, beldelerde yönetimlere getirilmesi, önlerinin açılması, yönetimler oluşturulurken, il-ilçe, beldelerde geniş halk kitleleri içinde geniş arge  çalışmalarının yapılması, bu anlamda parti içi temizliğin yapılamsını,  stk’lara-basına  müdahaelenin kaldırılmasını zorunlu kılmaktadır.

 

Referandum döneminde direkten dönen Ak Parti bu açığı doğru-dürüst kavrayıp önlem alamazsa 2019’da metropollerde,  bir sonraki süreçte ise ülke genelinde büyük bir düşüş ve bitiş yaşayacaktır. 

 

 

KONGRELER  2017 TEMMUZ AY’INDAN BAŞLAYIP   2018 ŞUBAT AYLARINA KADAR SÜRECEK...

 

AK Parti, kongre takvimini 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başlatacak. 19 Ağustos-12 Kasım'da ilçe, 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak.

 

AK Parti, kongre takvimini 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başlatacak. 19 Ağustos-12 Kasım'da ilçe, 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak.

 

Not: Yukardaki yazı iktidar-muhalefet siyaset-stk, basın  vb.  alanlarda bu ülkenin belkemiğini oluşturan ezici çoğunluğun aksine semt semt oluşan bir avuç münfık ordularının, rant çetelerinin (ki bunlar perde önünde a,b, c, gibi değişik görüş ve tutumda olmalarına rağmen perde arkasında ülkenin yıkımı için her tür oyunu oynarlar...)  deşifrasyonuna yöneliktir.  Bir parti, görüş yada stk’lardaki dürüst siyasetci, yöneticiye, üyeye, insanlara yönelik değildir. Türkiye için gidrek kangrene dönen bir sorunu deşifre etmeye yöneliktir...

 

 

 

ETİKETLER : AK PARTİYİ İÇERİDEN ÇÖKERTİYORLAR...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA