GENÇ YAŞTA GÖKDELENLERE İMZA ATMAYA BAŞLADILAR...

YCS VE KOMAR YAPI GURUBU İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR BÜYÜME SAĞLADILAR...
Bu haber 2017-07-22 17:15:32 eklenmiş ve 1119 kez görüntülenmiştir.

GENÇ YAŞTA GÖKDELENLERE İMZA ATMAYA BAŞLADILAR...

 

YCS VE KOMAR YAPI GURUBU İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR BÜYÜME SAĞLADILAR...

 

 Nuri Oğuz Yücesoy YCS İnşaatla (Yücesoy) Erkan Doğan KOmar Yapı İle 2000’li  yıllardan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren işadamlarımız. Yücesoy, YCS Yapının, Doğan ise Komar Yapı firmalarının sahibidir.

 

YCS Yapı ve  Komar Yapı  İnşaat projelerinde  İstanbul-Beykoz-Kavacık, Harbiye, Çekmeköy, Alemdağ, Boğaz hattında, İzmir, Bodrum-Yalıkavak, Gündoğan faaliyet gösteren firmalar. Bu iki firma bazen ortak projelere de birlikte imza atabilyorlar.  

 

  2010 her iki firma birlikte, Türkiye’nin sayılı firmalarıyla, holding  kuruluşlarıyla  iş ortaklıklarıyla önemli projelere imza attılar. 

 

2017-18 yılları arasında doğuya da açılmayı planlayan firmalar Iğdır-Mardin hattında ortak konut projeleriyle ortaya çıkacaklarını beyan ederek bu alanda ki yatırımlarının proje aşamasında olduğunu, halen doğuda ARGE çalışması yaptıklarını ifade ettiler.

 

 KOMAR YAPI GROUP TIKLAYINIZ...

 

 

  Erkan Doğan, Doğan Aşiretinden Iğdır’lı 1979 doğumlu. Nuri Oğuz Yücesoy, 1981  Mardin Nusaybin doğumlu, Ömeri  Aşiretinden.

   Nuri Oğuz Yücesoy aynı zamanda Mardin Ömeri belediye başkanı Ahmet Türk ve ailesi ile akrabalık bağları da bulunmaktadır.

 

  Her iki iş adamı da sivil toplum örgütlerinde aldıkları görevlerle de öne çıkmaktadırlar. Doğan birçok KAİ Derneğine üye olduğu gibi, Beykoz KAİ’nin yönetim kurulu üyesidir. Yücesoy ise Mardinfed ve  Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesidir. Atlas Global YK başkanı Murat Ersoy’la, BJK Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere birçok yöneticiyle yakın dostlukları bulunmaktadır.

 

  Firmanın referansları arasında bulunan, Atlas Global, Bilgili Holding,Wyndham Hoteller Zinciri,Turkua İnşaat gibi Türkiye’nin büyük gruplarıyla inşaat alanında projelerine imza atan ve hali hazırda stratejik  ortaklığı faaliyet gösteren bir grup firma haline gelmişlerdir.

 

ETİKETLER : Nuri Oğuz Yücesoy’la Erkan Doğan YCS VE KOMAR YAPI GURUBU
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA