Diyarbakır Diyarbakır olalı böyle yürüyüş görmedi, fetö ve pkk Amed'de dibi boyladı...

Fetö-PKK vb. terör örgütleri Türkiye’de sergiledikleri oyunları neticesinde deyim yerindeyse dibi boyladılar. 2015-17 yılları arsında Fetö’nün darbe kalkışması cia-mossadın TR’deki yapılanmsı olan bu örgütü deşifre edip ülke sathında bitiriken, hendek-çukur siyasetiyle de Türkiye Kürdistanında PKK dibi boyladı.
Bu haber 2017-07-17 12:26:38 eklenmiş ve 811 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır Diyarbakır olalı böyle yürüyüş görmedi, fetö ve pkk Amed'de dibi boyladı...

 

Fetö-PKK vb. terör örgütleri Türkiye’de sergiledikleri oyunları neticesinde deyim yerindeyse dibi boyladılar. 2015-17 yılları arsında Fetö’nün darbe kalkışması cia-mossadın TR’deki yapılanmsı olan bu örgütü deşifre edip ülke sathında bitiriken, hendek-çukur siyasetiyle de Türkiye Kürdistanında PKK dibi boyladı. PKK dibi boylarkende Kürtleri Türkiye’de en az 30-40 yıl geriletti, Türkiye ana muhalefetine soyunan HDP’ye de büyük bir darbe vurdu.

 

Şiddet ve terör sarmalında ısrar ettikçe Türkiye Kürdistanında bitiş çizgisine varan PKK çöktükçe dahada büyük hataların içine düşmeye başladı. Bu sefer değişik partilerde, görüşlerdeki Kürtleri, önde gelen kanaat önderlerini, siyasetçileri, öğretmenleri, sıradan insanları da  kaçırıp infaz etmeye başlaması bardağı taşıran son damla oldu.  PKK bu görüntüsüyle İsrailin filistinlilere saldırması gibi kürtlere saldıran bir terör çizgisine kaydı. Bu kayış örgütün sonunu getirdiği gibi Amed’in Kürt halkı tarafından al bayraklarla donatılmasını da beraberinde getirdi.

 

2017 15 Temmuzunda Türkiye Kürdistanının başkenti al-beyaz bayrak renkleriyle donandı. Diyarbakır kendi tarihinde görülmemiş bir bayrağa ve ülkeye sahip çıkma yürüyüşüne ev sahipliği yaptı. Özetle PKK baas rejimleri gibi, bölgedeki diktatörlükler gibi, kemalist diktatörlük gibi Kürtlere saldırı dozajını büyüttükçe Türkiye Kürdistanında finiş çizgisine geldi, bir Kürdü kaçırıp katletmekle adını duyurmaya çalışan iş-it vari bir yapıya kayacak kadar da alçaldı. Ve Amed halkı teröre en iyi cevabı “bu ülke bizimdir PKK  Kürtlere saldırdıkça Kürtler değil, kendisi yok olacaktır”  yürüyüşüyle teröre karşı 21. Yüzyılın en iyi çıkışını yaptılar, teröre Türkiye Kürdistanın başkenti Amed’de  21 yüzyılın en iyi cvabını, en iyi dersini verdiler...

 Diyarbakır'da 15 Temmuz anmasına binlerce kişi katıldı

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Diyarbakır’da yer gök kırmızı beyaza büründü. On binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atıldı. Yürüyüşte 250 metrelik Türk bayrağı taşındı.

 

Diyarbakır'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe on binlerce kişi katıldı. 250 metrelik Türk bayrağının taşındığı yürüyüşte kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atıldı.

 

15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile Diyarbakır'da yürüyüş düzenlendi. Kayapınar ilçesinde bulunan Medya Kavşağı'nda toplanan kalabalık, güvenlik güçleri tarafından aramalarının yapılmasından sonra yürüyüşün yapılacağı caddeye yöneldi. Saat 16.30'da başlayan yürüyüşün en önünde Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla yer aldı.

 

ON BİNLERCE KİŞİ TÜRK BAYRAKLARI İLE YÜRÜDÜ

 

Medya Kavşağı'nda başlayan yürüyüşe, on binlerce vatandaş Türk bayrakları ile destek verirken, bazı vatandaşlar da evlerinde salladığı Türk bayrakları ile destek verdi. Yürüyüşte vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atarken, FETÖ ve PKK'ya ateş püskürdü. Vatandaşlar şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları ile 15 Temmuz Şehitler Parkı'na gelerek yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüşlerini noktaladı.

ETİKETLER : PKK dibi boyladı Diyarbakır Diyarbakır olalı böyle yürüyüş görmedi...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA