GALATA KÖPRÜSÜ ZORBANIN SÜNNETİNDE BULUŞTU...

Ardahan'ın önde gelen ailelerinden Zorba Ailesinin fertlerinden Talat Zorbanın çocuklarının sünnet töreninde Galata Köprüsü Esnafı-İş Adamları turizm-hizmet sektörünün önde gelen şefleri, turizm-hizmet sektörünün çalışanları birbiriyle buluştu.
Bu haber 2017-07-07 07:11:30 eklenmiş ve 867 kez görüntülenmiştir.

GALATA KÖPRÜSÜ ZORBANIN SÜNNETİNDE BULUŞTU...

 

Ardahan'ın önde gelen ailelerinden Zorba Ailesinin fertlerinden Talat Zorbanın çocuklarının sünnet töreninde Galata Köprüsü Esnafı-İş Adamları turizm-hizmet sektörünün önde gelen şefleri, turizm-hizmet sektörünün çalışanları birbiriyle buluştu. Zeki zorba başta olmak üzere zorba ailesi ve yakınlarınında katıldığı sünnet törenine yoğun bir katılım oldu.

 

Ardahan Lehimli Köyü Eski Muhtarlarından Ethem Zorbanın oğlu olan Talat Zorba 2010’dan beri Galata Köprüsünün önde gelen şeflerinden.  Talat Zorba, 3-4 dil bilen,  zoru başarmış, çevresinde sevilip sayılan bir insan.

 

Zorbanın sünnet törenine Galata Köprüsünün önde gelen iş adamı-esnaflarından toplumsal etkinliklere katılmalırıyla öne çıkan iş adamlarımızdan Tahsin Yıldız, Fatih Yıldız, Serhat Yıldız, Reşat Bağcı, Serkan Yıldız, Sivil Toplum STK alanında duyarlılığı ile tanıdığımız Lehimli derneğinde birçok derneğimizde yönetim kurulu üyeliği yapan Zeki Zorba, Çetin Okcu, Haşim Demir  ve bir çok STK temsilcisi, turizm-hizmet sektöründe çalışan onlarca arkadaşı da katıldı.

 

Sünnet töreni Kurani Kerim okunarak başladı. Dualarla devam etdi. Gelen davetlilere köprünün şeflerinin yemek ikramı yapıldı. Erkekliğe adım atan çocuklara adetten olduğu üzere takı takıldı. Ömür boyu sağlıklı-mutlu bir hayat yaşamaları için dua edildi.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

ETİKETLER : GALATA KÖPRÜSÜ ESNAFI TALAT ZORBANIN SÜNNETİNDE BULUŞTU...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA