ÖRGÜTLER ve DEVLETLERDEN KÜRTLERE-HALKLARA ORTAK SOYKIRIM SALDIRISI BÜYÜYOR...

Türkiye’de PKK başta olmak üzere, terör örgütleri Kürtleri direkt hedef alırken, etraf coğrafyada ise bölge devletleri ve dış işgalci güçler Kürtleri ve bölgenin tüm halklarını hedef tahtasına koydular.
Bu haber 2017-07-02 06:44:57 eklenmiş ve 736 kez görüntülenmiştir.

ÖRGÜTLER ve DEVLETLERDEN KÜRTLERE-HALKLARA  ORTAK  SOYKIRIM SALDIRISI BÜYÜYOR...

 

Türkiye’de PKK başta olmak üzere, terör örgütleri Kürtleri direkt hedef alırken, etraf coğrafyada ise bölge devletleri ve dış işgalci güçler Kürtleri ve bölgenin tüm halklarını hedef tahtasına koydular.

 

Türkiye Kürdistanında PKK , AK Partilidir diye elini kolunu sallayarak Kürtleri katlederken, etraf coğrafya da ise ABD Kürtleri bölge devletlerinin 1. Hedefi haline getirmektedir.  Türkiye ise  izlediği Kürtleri inkar, Arap-Türkmen politikasıyla halklar arasında ırkçılık ve iç savaş tehlikesini hem yaygınlaştırmakta, hem de büyütmektedir.  

 

Türkiye yüzyıllık diktatör-ırkçı tc geleneğinden hala çıkamadı. Türkiye’nin Suriye’de bir Kürt politikası yok. Türkiye’nin Suriye’de BÖLGE GENELİNDE  BİR KÜRT POLİTİKASI DA YOK. sadece Arap-Türkmen demesi, Kürtleri görmeme ve inkar-imha  mantığı Suriye’de Arap-Türkmen, Kürt iç savaşına zemin hazırlıyor, ırkçılık ve halklar arası savaş tehlikesi hergeçen gün biraz daha büyüyor.

 

Türkiye’nin Muhatabı ABD ve Rusya olmasına rağmen, Türkiye bu konuda başarılı bir politika geliştirememesi bir yana Arap-Türkmen terranesi ve Kürtleri hedefe koyan politikasıyla bölgede gerginliği tavan yaptırmaktadır.

 

Yüzyıl önce Osmanlıyı yıkan katiller Kürtleri parça –parça ettiler. Türkiye dahil uydu-uyduruk sınırlarla kurdurdukları tüm uydu uyduruk devletleri hem kendi vatandaşlarına hemde Kürtlere saldırttılar. Aynı saldırı, aynı parçalama hala son hız sürüyor. Bölgenin ayakta kalan son iki devleti Türkiye ve İran izledikleri Kürt politikası yüzünden dünyanın tüm katil firmalarının akbabalar gibi Kürdistana üşüşmesini beraberinde getirdiler. 

 

Özetle, Küresel katil firmaların oyuncağına dönüşen  ABD, AB gibi batılı devletlerle, onların çıkarlarına ve politikalarına hizmet eden bölgemizin uyduruk devletleri Kürtler başta olmak üzere bölgenin bütün halklarını soykırıma açık koyun sürüleri haline getirmektedirler...

Bir taraftan Küresel katil firmaların örgütleri devletleri, bir taraftan envai çeşit terör örgütü-örgütleri, diğer yandan bölgenin uydu uyduruk devletleri Kürtler başta olmak üzere bölgenin tüm halklarını soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürmek için gereken hertür oyunu, politikayı  ustaca sergilemektedirler...

 

Bölge devletleri, Rusya, Terör örgütleri hepsi koro halinde Küresel katil firmaların oyuncağına dönüşmüş bulunmaktadırlar...

 

Mısırda diktatör sisi halkın gerçek temsilcilerini zindanlara tıkayıp bazen toplu, bazen bir bir kırarken, Türkiyede bir taraftan devlet, bir taraftan pkk kürtleri evinden alıp kurşuna dizerken, sanki bu soykırım oyunlarının kaynağı abd yada batı batının patronu küresel katil fişrmalar değil de zavallı arap-türkmen, kürtmüş politikaları Rusya-Türkiye-İran gibi devletlerin son tahlilde küresel soykırımcıların politikalarını uygulayan zavallı aktörler konumuna çekmiş bulunmaktadır. Bu zavallı türk-türkmen-arap politikaları biraz daha büyürse Ak Partinin başını yiyecektir. Böylece küresel işgal-soykırıma karşı bölgenin en önemli hareketi çıkışı da bitirilmiş olacaktır...

 

TÜRKİYE SİYASETİ SURİYE ve IRAKIN TÜRKİYENİN BİRER VİLAYETİ OLDUĞU GERÇEĞİNİ KAVRAMADIKÇA...

 

Gücü yetmediği halde Ak Partinin yada türkiye siyasetinin, siyasi partilerinin bölgede takip edeceği tek politika vardır. Arap-türkmen-kürt zavallığından biran önce çıkıp Suriye ve Irakın  Türkiyenin birer vilayetleri olduğunu, bu vilayetler Türkiye’ye bağlanmadıkça da dünyayı patlamadan kimsenin kurtaramayacağı gerçeği ve politikasını tüm dünyaya yaymalıdırlar... Bu gerçeği Rusya ve Çin başta olmak üzere tüm dünyaya taşımalıdırlar. Bu parçalanmışlık uyduruk devletçiklerin dünyayı ve insanlığı gömeceğini tüm gezegene, halklara devletlere taşımalıdırlar... Arap, Kürt, Türkmen ırkçılığı akpyi çıkış gerçeğinden uzaklaştırıp Türkiye’yi tarihe gömme, atomuna kadar parçalanmış coğrafyamızı, bölgeyi daha parçalama küresel katillere bölgeyi peşkeş çekme ve dünyayı patlatma politikasıdır... Türkiye devlet olarak korku duvarını aşıp yüzyıllardır süren soykırımcı derin oyun ve işgalleri mevcut konumuyla uyduruk işgalci israil terör devletini  bir an önce tüm dünyaya taşımalıdır. Türkiye İçine girdiği ırkçı hezeyan ve hülyalardan bir anönce çıkmalı, tarihsel misyon ve mirasına uygun politikaları acilen tüm dünyaya yaymalıdır...

 

Basından...

 

AK Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi PKK Saldırısında Öldürüldü

 

Van'ın Özalp ilçesinde PKK'lı teröristler, evini basıp silah zoruyla kaçırdıkları AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'yi başka bir mahalleye götürerek vurdu. Ağır yaralanan Ahi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

DÜN DE AK PARTİ LİCE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

 

PKK'lı teröristler, dün gece de Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde evininin önünde pusu kurdukları Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı 34 yaşındaki Orhan Mercan'a saldırı düzenlemişti. Saldırıda Mercan yaşamını yitirirken, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 19 kişi gözaltına alınmıştı.

 

TÜRKİYE AFRİNDE Kİ YPG MEVZİLERİNİ VURUYOR...

Türkiye, Afrin'e bağlı Kestelcindo, Menaz, Şero, Malikiye ve Eyndakka bölgesindeki YPG mevzilerini obüs toplarıyla bombalarken, YPG ise havan toplarıyla karşılık verdi.

 

ETİKETLER : ÖRGÜTLER ve DEVLETLERDEN KÜRTLERE-HALKLARA ORTAK SOYKIRIM SALDIRISI BÜYÜYOR...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA