RİVA KÖY BALIKÇISIYLA, RİVA’YA HARİKA BİR MEKAN KAZANDIRDILAR.

2000’li yıllardan beri Turizm-Restaurant ve Hizmet sektöründe kader birliği yapan genç girişimci iş adamlarımızdan Deniz Yıldız, Barış Demir Beykoz Riva’da 2014 yılında “Riva Köy Balıkçısı” Restaurantıyla adeta cenneten bir köşe denilebilecek harika bir eserin temelini attılar.
Bu haber 2017-06-30 10:38:56 eklenmiş ve 1121 kez görüntülenmiştir.

RİVA KÖY BALIKÇISIYLA, RİVA’YA HARİKA BİR MEKAN KAZANDIRDILAR.

 

2000’li yıllardan beri Turizm-Restaurant  ve Hizmet sektöründe kader birliği yapan  genç girişimci iş adamlarımızdan Deniz Yıldız, Barış Demir Beykoz Riva’da 2014 yılında “Riva Köy Balıkçısı” Restaurantıyla  adeta cenneten bir köşe denilebilecek harika bir eserin temelini attılar. Günümüzde  istisnasız “Riva Köy Balıkçısı” Riva’nın en güzel mekanlarından bir eser, Yıldız ve Demir, bu eserle inanılmaz bir başarıya imza attılar.

 

Mekan Rivaya girişte tam deniz kenarında yer alırken, otoparkı, açık ve kapalı alanlarıyla harika bir mekan. Kapalı alanlarda 500 kişiye hitap eden bir alt yapının yanı sıra tesis tümüyle değerlendirildiğinde 1000 kişiye hizmet sunacak kapasitede bir tesis. Altınızda Riva deresi, önünüzde Karadeniz tüm ihtişamıyla sizi selamlarken, insan rüyada olduğunu zanediyor...

 

DENİZ YILDIZ  ve BARIŞ DEMİR’İ KISACA TANIYALIM...

 

2000’li yıllardan beri Turizm-Restaurant  ve Hizmet sektöründe kader birliği yapan iki hemşerimiz Marmaristen İstanbul’a uzanan bir çizgide sürekli olarak Turizm ve hizmet sektöründe hizmet vermeye başladılar. Geçen hergün biraz daha büyüyerek, bu sektörde önemli genç girişimciler olarak öne çıktılar. İstanbulun muhtelif semtllerinden, İstanbul Boğazından Anadolu Kavağına (Altın Balık gibi) birçok harika mekana imza attılar. Ve bütün bu tecrübelerini toplayarak Riva Köy Balıkçısına aktararak Turizm ve Hizmet sektöründe eşine az rastlanır cennetten bir köşe olan Riva Köy Balıkçısını orataya çıkardılar. İş ve istihdam alanında hem Beykoz’a hemde ülke ekonomisine önemli bir katma değer katmaya başladılar.

 

Mekanın işletmecilerinden Deniz Yıldız genç-girişimci iş adamı olmasının yanı sıra, aynı zamanda Beykoz’la ilgili alınan kararlada imza sahibi bir hemşerimiz. Çünkü CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi. Beykozla ilgili alınan kararlarda onun da imzası bulunmaktadır..

 

RİVA KÖY BALIKÇISI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

RİVA KÖY BALIKÇISI

 

ETİKETLER : RİVA KÖY BALIKÇISIYLA RİVA’YA HARİKA BİR MEKAN KAZANDIRDILAR.
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA